И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 946
  • 534
  •   1
Отговори
# 180
Хей, да ви се отчета- тортата стана супер (възгрозничка- но това си е по моя вина  Laughing ) изядох две малки парченца- не съм пила кафе ама така ме събудиха... Simple Smile препоръчвам ви я!!!
но чийзкейка си е моят десерт Simple Smile

# 181
Добро утро  Hug

Смайлис - радвам се да те видя  Hug

Гарденийка - благодаря за гушката  Hug 

Чакам Мирка да каже, че е видяла 7   Hug

Лек и спорен ден на всички  Hug

# 182
  • при моите деца .....
Привет! Тук съм си - редовно ви чета, но няма нещо ново при мен и не пиша.

PePenа, честита  годишнина от сватбата! Желая ти винаги да си обичаща, но и обичана и уважавана съпруга!
Желая всички болни дечица да оздравяват. Моята принцеса беше болна миналата седмица. Вече сме на детска градина.
smileys, интересна рецепта - ще пробвам тази за тенджера, че още не ми е оправена фурната.

Хубав ден и само положителни емоции!!!!

# 183
Мерси,че питате  Hug
Детенцето е болничко,цяла нощ го мъчи температура!Да се надяваме,че ще е до днес работата и че е някакво вирусче!
Днес пак съм ПЗ после 3 дни П и след това смятам да влизам в 3-та,че силно се съмнявам да продължа да свалям макар,че има още сланинки тук там.Лекинка и хубав ден от мен   bouquet

# 184
Здравейте, вчера за мен беше първ ПЗ ден. Имам кило намаление, но мисля, че това е защото ходих на плуване.
Вчера за обед- пастърва на тефлон без мазнина и 1 домат
вечеря - рибена чорба.
Рибената чорба стана прекрасна, направих я със филе сьомга, домати, морков, лук, чесън, магданоз и лимон. Без мазнина.
Закуската не я пиша, защото всеки ден е една и съща - мялко с трици.

# 185
И аз да честитя годишнината   bouquet Мир и любов ви желая и да остареете заедно   bouquet
петъчна  Hug

# 186
Добро утро мадами и мъже(май се губите,че и не пишете как сте?)
Седнах да си пия кафето във вашата компания,благодаря Мименсита за чудната закуска  и кафенцето Heart Eyes
При мен всичко е ок с режима,карам си третата и се справям с нея,успешно засега Peace
Михи забравих да ти благодаря за записа на 1 стр,затова сега много да те  kiss kiss kiss
Пепена честит личен празник,много години на семейно щастие и разбирателство ти желая...имате си и най-важното -3 прекрасни дечица,да ги нацелуваш и наципеш   bouquet  bouquet  bouquet
Мисс Марпъл първо да те бутна ritnik bambam newsm66 че да пада този плюс,а после  hug newsm76
Щък намажи ходилата на детето с мед и сложи чорапки за да не цапа,до 30 мин  ще падне температурата ,а медът ще попие в крачетата,много е ефикасно  Peace
А сега ви гушкам наред  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
Здравейте, милички!
Сега се измерих и съм много доволна. Имам съвсем малък плюс, но чакам МЦ, а и не съм ходила до ВЦ Simple Smile Супер се зарадвах! Притеснявах се да се кача на Кантарев, защото в петък нишестените ми бяха солети  Embarassed и то 2 пакета  Embarassed Вече няма да правя така! Лек ден от мен и до скоро!

# 188
  • Испания
ДобрЮтро!

Гардения, Зорита, Ниала, Светлат, и на вас много  Hug

Snow4eva, miss Marple, Боби, това е рецепта на испанския Ути /или Звездев, ако предпочитате него/. Да, фолиото е алуминиево домакинско. Аз си готвя в неделите почти за цялата седмица напред /закуски, обеди и вечери/ и така си приготвям много риба за вечерите. През цялото време на режима почти всяка вечер ям риба или морски дарове.

Айнурчето къде е?  newsm78

# 189
  • София
Ниалаааааа  wavey няма ли да си идваш в БГ?
Мирке, и аз чакам да изОкаш - седмицаааааа!!!!!
Много съм режимна, ма след 5-те П вчера за пръв път хапнах 2 домата и малко гъби, и днес съм 1.100 отгоре  smile3515 smile3511 smile3515 newsm45
Направо не знам!!!!
Много е демотивиращо!
Смайли Hug
Флучия, как така ще броиш солетите за нишестени, маймуно такава????  #Sniper Утре току виж посегнала и към чипса ... Я се стягай!
Тия храни французите ги наричат amuse gueule или занимавка за устата ... такива "занимавки" трябва да забравим завинаги!!!
Аз водя люта битка против тези "храни" с внучето ми! Стигнах до драстични простотии, за да го наплаша .... няма да ви разправям всичко ... но потънах от срам когато то попита една продавачка : "Този чипс от напиканите ли е?"

# 190
Ха добрутро банда  Hug
Люси,Светлат - 80,0 все още... мам... му  Crazy игра на нерви ... туй то
Мимиии - айде мърдай от 79,че и аз да се намърдам там  Hug
Поздрави от Михи 69 - вчера хапнахме с нея и цялото и семейство ... страхотни са   bouquet
Гардения - взимам си от твоите гушки и ти пращам много  Heart Eyes
Усмихнат и слънчев ден на всички   Sunglasses
Люси - споко ... не мисли за плюса... гадно е,но ако изтраеш режимно ,ще се раздвижиш  Peace

# 191
Добро утро! Вече почти 2 месеца на режима и съм доста доволна!Ох,това лято дано да мога да си нося многобройните тоалети,че миналото след раждането не успях и много ми се иска да се откъсна от пмръзналите ми широкотии!Успешен ден на всички! Hug

# 192
Имам една питанка към по-старшите в режима- извара Пършевица режимна ли е?Мерси предварително!

# 193
  • София
Snow4eva, miss Marple, Боби, това е рецепта на испанския Ути /или Звездев, ако предпочитате него/. Да, фолиото е алуминиево домакинско. Аз си готвя в неделите почти за цялата седмица напред /закуски, обеди и вечери/ и така си приготвям много риба за вечерите. През цялото време на режима почти всяка вечер ям риба или морски дарове.
smileys  Hug супер идея ми даваш!   chef Кажи ми само кои риби правиш така? Предполагам хек, хоки, мерлуза, треска, може би риба тон ще стане? Чудя се за акула, скумрия? newsm78 Трябва да го пробвам обезателно!
Аз пък вчера направих едни грамадански хоки - 3 филета - около кило бяха. Сложих в тава, малко сол върху тях и по 3 шайби лук върху всяка, малко вода. Завих с фолио тавата и след около 1 час открих за около 15 мин. Станаха много суперски. Ако някой се чуди...   chef
Флучия  Hug браво!
.. но потънах от срам когато то попита една продавачка : "Този чипс от напиканите ли е?"
Joy  Joy  Joy Люси  Hug много ме развесели!
M5  Hug браво за тортата!
miss Marple  Hug всичко ще се оправи! Знам как се чувстваш, случва ми се много често...  Hug

# 194
Ох, Люска, уби ма! С тоз снайпер право в сърцето  Laughing Права си, но много ми се ядяха, а нямаше как да си сготвя нишестени този ден. Помня, че май Клер беше хапвала от тях в деня за нишестени  newsm78 Иначе си много права за битката с вредителите. Аз на моята дъщеричка съм решила до втората годинка живот и здраве никакви такива боклуци, шоколад също! След това ще видим. И на бабите и дядовците съм забранила. За жалост племеника ми, който е на 3г. се прехранва само с такива гадости - кубети, брускети, чипсове и сладки неща. Много е злояд и само това яде, та аз съм се наплашила доста и съм решила с бебинка да внимавам много и максимално да ограничавам тези гадости.

Общи условия

Активация на акаунт