И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 929
  • 534
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!  Hug

Много благодаря за поздравленията! Petenci-cvetenci  Hug, Gardenia  Hug, mimensita  Hug, Шуши  Hug, Янич  Hug, ванесса йо  Hug

В неделя вечерта ми беше първата гала (никога не съм предполагала че на първата си гала ще ям такива странни неща). Не съм прекалявала, но доста тежко го понесе организма ми. Вчера бях +800 гр., а тази сутрин имах още 300 гр. +. Много ми е тъпо, защото при мен задържаната вода също не изчезва толкова бързо  Cry. Може и да е заради ПМС ама ще видим.

сега ви оставям и ви пожелавам хубав и усмихнат ден! Hug

# 196
Здравейте, мили мои ! Hug

Видях няколко питания за това как ми действа схемата 1/1 , имах и запитване на лични и сега ще постна отговора си и тук .

При мен ефекта е същия както при 5/5 !
Един ден кантара ме показва спрямо предния -1.5 , на следващия ден +500 или +600( на база -1.5 нали )...но бавно и славно си свалям. Когато спазвах режима за пръв път отслабвах много бързо. Сега е по-бавно, но откакто съм на 1/1 съм доволна защото се чувствам много по-жизнена и бодра. Просто в протеиновия ден съм супер стриктна. Гледам да ям възможно най-чистите протеини. Риба, пиле, омлети.  Peace
Абе на 11.07.ще направя два месеца и се надявам кантара да покаже твърдо -9 килограма ( дано да е -10 де , ама да не се надявам чак толкова много  Joy )

Аз смятам обаче , че всичко е строго индивидуално. Имам познати , които също ми казаха, че в момента Дюкан препоръчва схема 1/1, но аз освен на думи не съм го прочела никъде официално..така че не мога да кажа или да препоръчам на всички да следват тази схема. При мен засега действа добре и ще мога да изкарам лятото без да се изнервям, че 5 дни няма да мога да ям зеленчуци. А наесен може да реша да шашна организма си и да мина малко на 5/5. Всичко в името на това да разкарам излишните килограми !!

Луси, горе главата !!  Hug И аз като се върнах от морския си суперрежимен уикенд кантара ме шашна с +1 кило, ама след няколко дни ( и преминал цикъл )показа -2.5, както си е редно !  Peace

Нелсън, честита годинка ! Ти си за първа страница ( за втората снимка ! )  Hug

Щък, влизай смело в трета !!!  Hug

На всички с поводи и свалени килца и грамчета честито !!   bouquet

На всички отчаяли се от коварния кантар  изпращам много положителна енергия !! Всичко ще се оправи, минуса иде !!  Hug

# 197
             Здравейте сладуранки , Дюканки !  Hug  Heart Eyes
  Вчера подивях от бачкане и незнам колко още ще изкарам ако скоро нямам нещо като отпуска  Tired , за съжаление не ми се очертава ...
  Кг са ми стабилни карам 1П на 1ПЗ и се чувствам добре , хапвам и малко плодове !

Нелсънче , честита ти Дюканска годинка , бъди все така усмихната  Hug
   М5 , миличка като те чета в последните теми все по мъчително е за теб втора и за съжаление започваш да се въртиш в омагьосания кръг на прегрешения със схемата ! Не го прави , защото просто забавяш все повече нещата ! Или реши че влизаш в трета или карай стриктна втора!  Hug
  Щък , дано детенце скоро да лудее  Hug
  Пепенка , честита Ви годишнина , много да сте щастливи и да се обичате !
  Луси , поздравявам те за отношението ти към чипса и прочие!
Сега по въпроса със срещата в Бургас ! Оказа се, че голяма част от мадамите не са в града и са или на почивка или са почнали работа на още едно място, така че единствения вариант е едно кафепиене в камерен състав в ЧЕТВЪРТЪК ! Ако сте навити пишете ми на лични за да го обявя ! Да е към 17.30 - 18 часа !  
  и сега за ВСИЧКИ АМА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  ЛИБЯ ВИ  Heart Eyes
  Петенце  kiss dancing вчера се чухме и е много добре !

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:02 от mmmshushy80

# 198
  • Варна
Пепена, честита годишнина, миличка!да сте живи и здрави, много щастливи, да те обича много твоя мъж и много да те уважава!  bouquet
Марпълче, не се отчайвай миличко!побутвам те и те гушвам много!  action032  remybussi ritnik
ШушинкооооHug Hug Hug Hug много поздрави и целувки на Весинцето!

# 199
Аз сега съм 1/1, но последните килограми наистина са много трудни... 18 дни от 63 на 62, сега вече 15 дни чакам да мръдна на 61, по груби сметки на 10.07 трябва да съм 61 кг. Joy
а в началото така бързо тръгна всичко, мислех че до 13.07 ще съм свалила 9-те кг. ама няма да си правя планове- поне есента ще съм слабичка...надявам се Simple Smile
похвалих ли ви се, че влизам в дрешки, които 2 години не бях носила - сега ми седят добре:). скоро ще се пременя с една бяла рокличка- убиец!  Sunglasses та дано ми се вдигне малко самочувствието Simple Smile

Права си Шуши, направо ме изнервя безрезултатието на втора... и сама си го правя може би...

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 11:02 от M5

# 200
    Охааа колко е хубаво да си пия дюкансото кафенце с вас.

PePena- oще дълги години красив семеен живот !!!

Lucie
задавих се от смях- ето защо баба ми не ми даваше да си купувам семки във фунийка и казваше, че циганите ги напикавали   Joy...ама така било по-вкусно хаха ох много се смях, но си права- такива боклуци по добре да не яде !

Кой беше карал 9 дни ударна- не се прави така, наистина- веднага почвай втория етап. И пиши в темата, момичетата дават много ценни съвети и така ще знаеш как да караш режима по правилен начин !!

smileys - благодаря за книгата !! Hug

Miss Marple- за жалост тези хормони много се бъркат навсякъде.  Аз само мога да кажа че водата се чисти с много вода, така че пий повече, но ти това си го знаеш. Другото което е, има някои билки, които са с диуретично действие полски хвощ, черен бъз, брезови пъпки- защо не си правиш чайчета от тях. Много те гущкам  Hug

Petence-Cvetence, Elence, Carmen Queasy, Флучия, М5 и всички   Hug Hug Hug

# 201
  • София
Аз само мога да кажа че водата се чисти с много вода, така че пий повече, но ти това си го знаеш. Другото което е, има някои билки, които са с диуретично действие полски хвощ, черен бъз, брезови пъпки- защо не си правиш чайчета от тях. Много те гущкам  Hug
HotChili   bouquet мисля, че си права за водата! Искам само да споделя, че като чувах преди за чайове - зле ми ставаше, защото не мога да ги пия без нищо, а и топли напитки не ми се пият. Напоследък водата, която пия през деня си я сипвам в една двулитрова кана, пускам едно пакетче зелен чай да плува в студената вода и като изпия тази вода - доливам още студена. Мисля, че така се извлича нещо от зеления чай и в същото време не се мъча с подсладители и с горещи чайове в топлото време. И вкусът е много приятен!

# 202
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички вас! Днес сутринта пак бях -1 кг  Grinning но току що се премерих и съм + 500гр. вчера също така ми варираше теглото през деня. Аз гоотдавам на огромното количество вода което пия (до момента съм изпила 2л.) Вие как мислите? Иначе днес ми е последен ден от ударната фаза. Чувствам се много добре не съм уморена или отпаднала дори не усещам глад ( а преди как се тъпчех.....) От утре започвам 5/5 и се надявам до края на месеца да съм свалила излишните кг. Пак много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички ви. Благодаря ви че сте така отзивчиви   bouquet

# 203
Kalinchica, тегли се само сутрин по 1 път след 00 и преди да си пила или яла каквото и да е.
Кантара да е на едно и също място всеки път и ти да си облечена /съблечена/ по един и същи начин.
Аз така правя.

# 204
stefinka то и аз така правя всяка сутрин ама пусто любопитство ме кара и през деня да се метна на кантара да видя докъде съм докарала след солидните количества вода  Grinning Но 3 кг. съм свалила със сигурност за тези 4 дни което ме устройва чудесно  Grinning Надявам се и във втора да свалям така  Simple Smile

# 205
stefinka то и аз така правя всяка сутрин ама пусто любопитство ме кара и през деня да се метна на кантара да видя докъде съм докарала след солидните количества вода  Grinning Но 3 кг. съм свалила със сигурност за тези 4 дни което ме устройва чудесно  Grinning Надявам се и във втора да свалям така  Simple Smile

Няма да е точно със същото темпо, но ще сваляш !!  Peace

# 206
Няма смисъл да се качваш през деня ня кантара - само ще си  разваляш настроението.
А иначе дори и във втора да не се топят толкова бързо килцата, все ще си идат - няма друг начин. Бъди режимна и стриктна и всичко ще е ОК - не ти остава много, така че...
 Hug Hug Hug

# 207
Чак сама си се чудя на търпението и постоянството колко режимна мога да бъда  Shocked Не очаквах такава дисциплина  Embarassed Embarassed Embarassed Но пък се чувствам много добре така  Simple Smile Талията ми е мръднала с 2 см даже  Simple Smile Като се има предвид че бях в цикъл и пиех антибиотици до вчера  Simple Smile Прочетох че говорихте за витамини Центрум. Мога ли още от сега да започна да ги пия или не бива?

# 208
  • Щастлива мама на 3 слънца
Чак сама си се чудя на търпението и постоянството колко режимна мога да бъда  Shocked Не очаквах такава дисциплина  Embarassed Embarassed Embarassed Но пък се чувствам много добре така  Simple Smile Талията ми е мръднала с 2 см даже  Simple Smile Като се има предвид че бях в цикъл и пиех антибиотици до вчера  Simple Smile Прочетох че говорихте за витамини Центрум. Мога ли още от сега да започна да ги пия или не бива?
МОже мила Simple Smile))

# 209
 Hug Четох, четох и реших да онагледя защо си заслужава да сме стриктни при всяко наше решение:
 http://www.dodojoro.snimka.bg/album.php?album_id=324958&pid=13393584
В такива моменти на самооценка просто се надъхвам и си казвам, че трябва да продължа, за да се радвам на постигнатото и за в бъдеще Simple Smile
Целувки на всички!   love001

Общи условия

Активация на акаунт