И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 917
  • 534
  •   1
Отговори
# 210
dodojoro прекрасна си! Браво  Hug Hug Hug

# 211
Hug Четох, четох и реших да онагледя защо си заслужава да сме стриктни при всяко наше решение:
 http://www.dodojoro.snimka.bg/album.php?album_id=324958&pid=13393584
В такива моменти на самооценка просто се надъхвам и си казвам, че трябва да продължа, за да се радвам на постигнатото и за в бъдеще Simple Smile
Целувки на всички!   love001
Леле, изглеждаш супер.    Shocked Shocked Shocked
  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета много ви благодаря че пускате снимки с постиженията си - това ме радва супер много и кара много от новите мами, които се чудят дали да почнат режима, да го подкарат и да са стриктни.
Накрая и аз ще ви пусна снимки като постигна целта си.
Благодаря ви!!!
 Hug Hug Hug

# 212
   love001      Привет на всички любими муцунки.
Много ме радват минусчетата ви.
Аз съм с огромен невиждан плюс от 3кг, днес ми е 1-ви ден от МЦ и съм като балон подута  #Crazy Лошото е че, от тези 3 кг отгоре сигурно половината ми са реално качени, не от МЦ. Още съм си във финансова криза и  не мога да си спазя нормално 3-тата от липса на протеини. То направо съм си в 4-та... ще мисля акъли да поддържам ,че инак кофти .......
Всички сте нагушкани и не ме забравяйте за 1-ва страничка ,на Михинце още веднъж благодаря.  Hug
Зорчее,как ги правиш тия минусиии  Hug
Весито5, Ниалка, Цвети,Дорчи,Марчелка,Венерас, Шушинка,Немско цветенце и цялата банда ви гушкам  Hug
Редакция: диджоро  Hug думи нямам! Аз тръгнах от твоите начални и само до 61 стигнах с по 2 кг на месец и закучване ...а как ми се искаше още.....Да си жива и здрава и много много да си се радваш с  хубавата си визия.Приличаш на "тийн"  Simple Smile пу пу пу да не ти е уроки.  Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 12:22 от музичка

# 213
Люсиии, Hug Hugидвам си,на 1 Август,живот и здраве,кацам,и целия месец съм в Бг,надявам се да успеем да се видим! Heart Eyes

Музичка Hug Hug

Smileys ,с тази рецепта,и мен ме запали,ще пробвам!  chef

Додожоро,браво,страхотен резултат! Shocked

# 214
Ехооо, здравейте!
Голяма гонитба с темите правя, 3 дни ви изтървах този път и .......голямо наваксване падна.
Пропуснала съм много поводи, месечинки, минуси, плюсове  Wink, разни други важни събития. Всички да се чувстват поздравени!   bouquet
На Нелсънчето - ЧРД истински (на патеричка, но от сърце) и Честит първи дюкански такъв! Ослепителна си!   bouquet
И другите от срещата - супер сте!
На Венерас специални  Hug, защото тя всеки път ме  Hug.
На Ривелка - Честита внучка! (Мале, какво направихте вие, тя не е ли много млада за баба?) newsm78
На Ив Микова - честита четвърта и се радвам за детенце!  Hug
Смайлис, Ниалка - и на вас по една  Hug Зоритка, Весито 5 - Heart Eyes Hug И на всички дружки третофазнички  -  Hug И на всички, всички други (без изключение -  Hug Hug
Аз си карам третата, всичко е под контрол. (Да не ме заподозрете в нещо, че който не пише........ Joy) Килограми - 55 кг ( варират от 54,5 до 55,5). Това е. До 1 август включително ми е третата, после ще видим. Най-вероятно "внимателна" четвърта. Карам си третата със всичкото му там. (даже не толкова стриктно и педантично като втора, но с положение строго "под контрол").
Това е засега от мен. Дано да имам повече време за писане.
Приятен след обяд!

# 215
Здравейте   сладички
Вчера бяхме в София и се видяхме с Мирка и сладичките и дечица. Много хубави и послушни деца. А Мирка нали, я знаете какво е слънчице, а сега и още по -слаба  и изглежда перфектно.
Всички много ви обичем и много ви гушкам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
mimensita---Извинявай миличко, че не ти се обадих ,но всичко стана набързо Hug Hug HugСледващото ни идване ще направя всичко възможно да си видим. Снощи си разхождахме из София да късно и все се вглеждах в хората, дали няма да видя позната муцка Дюканка. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Додожоро,браво,страхотен резултат! Hug Hug Hug Hug
PePeNa    много радост и любов! И много пъти по толкова!  

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:54 от mihi69

# 216
Kalinchica,музичка,Nyala, благодаря ви много! Ако не бяхте всички вие от форума, момичета, сигурно нямаше сега да се хваля  Wink  newsm51

# 217
dodojoro , много много си хубава браво ! Леко задържане на кг! Знам че ще се справиш!  Hug Heart Eyes

# 218
здравейте,дюканки!след продължително задържане реших малко да сменя схемата-от 4/3 ще мина на 1/1 ,дано се раздвижи малко метаболизма.имам да смъквам още 4 кг до определените ми от калкулатора на дюкан.дано по-този начин да успея.сега съм в очакване на мц,така че ще се тегля чак след седмица,дано да покаже вече надолу Praynig
успехи на всички диетуващи,въпреки че е силно да се каже диета при това хапване Rolling Eyes

# 219
ем колкото и ужасно да звучи на 18 сам и сам 92 кг но пак сам висока 170, и неискам да ставам супер слаба някъде кам 70 само дано за  3-4 месеца да се получи.  Hug

# 220
  • Бургас
Здравейте милички!
Не съм ви чела,но съм много щастлива и бързам да ви споделя.
Успях,успяяяяяяях newsm44 newsm44 newsm44,кантара днес показа 60кг,след толкова борба, най-накрая си постигнах целта,никога не бях стигала заветното число,все стигах до 63-4-5,но сега вече е факт,а най се радвам,че кантара е електронен и няма лъжа и измама.
Решила съм до края на седмицата да си продължа 1/1,и ако всичко е ок от понеделник влизам в трета,а там ми трябва много подкрепа,че не знам.
Хайде бягам да чета,кой какви радости и неволи има с кантарев.

# 221
tanchetyy, добре дошла, мила!
а това не искам да ставам супер слаба- сега ти се струва че и 80 да си ще е супер, а седемдесет сигурно ти е мечтана цел Simple Smile но съм сигурна че като станеш 72 ще поискаш още мъничко  Wink
направи си калкулатора, да видим какво ще каже и смело и режимно идвай при нас  Hug Hug Hug Hug Hug

Мира, честито!!!  Hug

# 222
  • Варна
tanchetyy, добре дошла. Но ми се струва, че си доста младичка. Най-вероятно нямаш деца, затова бъди внимателна с този режим. Бих ти препоръчала да караш трета олекотена без гали за кърмачки. Отслабва се, защото ти си млада и метаболизма ти сигурно е добър. Яж мляко 2% и в дните на ПЗ може да вкючваш и плод. Редувай схема 1П/1ПЗ. Аз такава схема бих препоръчала на моята дъщеря, защото тепърва ще ставате майчета... Hug

# 223
здравейте всички ! чета от няколко дена вашите форуми и може да се каже че благодарение на вас почнах режима,за което сам ви много благодарна ... днес ми е 9-и ударен ден още един ще се моля да оцелея че вече нямам сили да дишам  Tired а имам да свалям цели 20 кг  Banghead

ем колкото и ужасно да звучи на 18 сам и сам 92 кг но пак сам висока 170, и неискам да ставам супер слаба някъде кам 70 само дано за  3-4 месеца да се получи.  Hug

Мило момиче, ТИ прочете ли как се прави режим при подрастващи, хубаво си на 18, няма лошо, ама след като правиш 10 ударни дни и си на 18години  явно не си чела достатъчно.

МОЛЯ някой да обясни на момичето картинката, че аз отивам да се   #2gunfire  

Мира - много ти се радвам, браво  Hug

Кали  Hug

# 224
Мираа !!!!   Hug Hug Hug Браво!! Щастлива съм все едно аз съм достигнала целта !!!

Додожоро, ти си прекрасна !!!  Heart Eyes

Танчетуу, не си чак толкова малка ( дано наистина си на 18 ! ).
Ако си решила твърдо да си на Дюкан, бъди сериозна и спази всички фази ! Не гледай на режима като някоя от многото диети..В смисъл да пробваш и да се откажеш.Режима наистина прави чудеса ! Но е нужна воля и търпение ! Особено когато човек е на 18...дет се вика и от въздуха отслабва ! Значи е възможно за 4 месеца да постигнеш целта си, но помни, че третата фаза е абсолютно необходима !! Без нея режима е безсмислен ! И никакви 10 ударни дни ! 5 са достатъчни !
Чети, помисли и ако твърдо си навита, добре дошла !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт