И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 917
  • 534
  •   1
Отговори
# 225
Като гледам почти всички нови, които искат да се захванат с Дюкан се насочват към 10 дневен ударен етап, включително и аз в началото си мислех, че това е правилната тактика, след като имам да свалям над 20 кг.
Чак си мисля да се обърна към Вещи да промени 1-ва страница и да смени тия 10 дни ударен, понеже така или иначе диетолозите в България отричат нашия режим и доколкото си спомням досега май никой не е бил под лекарско наблюдение, като е започвал.

# 226
Тук съм  Hug Heart Eyes. Имам доста проблеми в семейството - здравословни. Мъжо си изгори ръката с ток (добре че остана жив Praynig), постоянно е с високо кръвно, не можем да го смъкнем, малкия ми син си поряза на стъкло коляното (искаха чак да го шият), сега и големия ми син снощи паднал. Аз в рамките на един месец изпих два вида много силни антибиотика, в комплект с други лекарства  ooooh!. И така...
Иначе не съм режимна, не карам протеинови дни  Embarassed, нервна съм, в стрес съм...
Оплаках ви се  Blush

И сега да прегърна и тези дето ме прегърнали - Весито5, Венерас, Михито 69, Светлат, Смайлисчето, Зорито  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes. Извинете ако има и още, само вас запомних. Чувствайте се прегърнати  Hug
Михито 69, мерси и за записа на първа страничка  Hug. Имам нужда  Tired

Додо жоро, браво миличка, много си готина, продължавай да поддържаш кг. си все така   bouquet

Честито на всички минали и сегашни месечинки  Hug
Честито и на всички рожденници   bouquet

Ривелка станала баба  Laughing, честито  Hug

# 227
PePeNa, честита годишнина
Додожоро, пак да ти кажа, че си голяма сладуранка  Heart Eyes
И аз да се похваля, че мръднах с половин кило, ама ще видим утре дали ще я има новата цифра на кантара  Praynig
Ей, Айнур, аз не смея да попитам за теб, че съм забелязала - като изчезнеш, после новините все са лоши  ooooh!
 Praynigздраве на цялото семейство, а на теб повече спokoйствие  Hug

# 228
Айнурче, прегръщам те силно !!! Всичко ще се оправи !  Hug Hug Hug

# 229
Gardenia мерси за посрещането  Hug
от вчера започнах втора фаза...
както ме посъветва TheNMaster ,взех си центрум, а и мисля че имаше сериозна нужда, защото доста уморена се чувствам напоследък....като една по-сериозна пролетна умора, възможно ли е да е от режима?
и момичета...... колко често се мерите? аз лично се меря само сутрин след ВЦ-то по бельо и кантара на едно и също място.
Simple Smile

# 230
Gardenia мерси за посрещането  Hug
от вчера започнах втора фаза...
както ме посъветва TheNMaster ,взех си центрум, а и мисля че имаше сериозна нужда, защото доста уморена се чувствам напоследък....като една по-сериозна пролетна умора, възможно ли е да е от режима?
и момичета...... колко често се мерите? аз лично се меря само сутрин след ВЦ-то по бельо и кантара на едно и също място.
Simple Smile

Възможно е да се чувства умора в началото. Ще отшуми! Peace
Аз чак внимавам с кантара да не го сложа на грешните плочки.  Joy Joy Joy

# 231
 Joy Joy Joy
на мен ми се е случвало, ако съм доста неприятно изненадана от цифричките сутрин, да хващам кантара и да обикалям цялата къща да се мера тук там Simple Smile

# 232
Здравейте момичета. И аз се включвам Simple Smile
След детенце си останах едни +5, които станаха над +10... Сега виждам че пак започнах да качвам стремглаво, затова ще пробвам макар и бременна.
Много се радвам че ви има  Hug Днес все още имам малко забранени неща в хладилника, които ще се постарая да изчезнат днес за да започна от утре ...
Успех на всички  Heart Eyes

# 233
  • Велико Търново
Привет и много  Hug на всички!
Днес имам месечинка и да се отчета-за 2 месеца 12 кг. от82-сега 70!И много сантиметри :от талията-8;от ханша-10;от бедрото-5;от прасеца-3;от бюста-10;.Не съм прегрешавала,поне не умишлено.Старая се да се храня с приготвена в къщи храна,за да съм сигурна какво ям.
Тези 12 килограма ми бяха подарък от зимата от лекарства.Заради тях в началото на пролетта бях изпаднала в депресия-не преувеличавам.Но и аз като всички-на старите килограми изглеждам по-добре,май,или поне дрехите ми стоят по-свободно.Чак малко ме е стах да се похваля,да не урочасам работата.
Много съм доволна от режима,особено откакто минах 1/1.В началото като обърнах дните за 10 дена бях зациклила,но после явно организма ми се нагоди и сега свалям както в 5/5.
Аз рядко пиша,но чета темите редовно и затова не съм имала някакви сериозни въпроси.
Искам да благодаря на всички вас за споделения ценен опит и рецепти smile3525.Много ми помагат и чак се чудя на една колежка как кара на сухоежбина вече и тя почти два месеца.Все и казвам да ви чете,но тя няма време.Явно когато човек е достатъчно мотивиран да постигне нещо си намира начина.
Накрая една молбичка Praynig-направете място на шеста пейка,че идвам!!!

# 234
Фeлучия,просто се моли детенце да не е от тез детo ядат само гадости ooooh!.Голямата ми дъщеря е така.Е не можах да се справя с този проблем,въпреки ограниченията.До година и 7 месеца,беше предимно на цица(и бисквити).После вече ми спря кърмата,понеже бях бременна в 4-5 мес.И тогаз поприбави месо в менюто и сладките гадории  ostanaha...е няма и няма.Лишавала съм,гладна с ревове ще легне.Някакъв кошмар е.А мънинкото си папка на мама пyuренцата,и ушите и плйщят Laughing.Та от личен опит...до голяма степен си идва отвътре.Верно ,че има майки (особено тук по детските площадкие някакъв ужас,от боклук до много голям боклук за ядене Sick)на които не им прави впечатление...и умишлено от мързел тъпчат децата с такива неща...ама при мен ,колко нерви съм изхабила..не е истина. ooooh!

Та сега да се отчета,днес кантара закова 59(тва е с 900 гр по малко),а ми е трети П....и съм много доволна. Laughing

# 235
Здравейте момичета. И аз се включвам Simple Smile
След детенце си останах едни +5, които станаха над +10... Сега виждам че пак започнах да качвам стремглаво, затова ще пробвам макар и бременна.

Едира, не си бременна нали ???  newsm78

Как звуча само  Joy...много е хубаво ако си !  Hug

Ами като чета без да съм влязла с акаунта си и не виждам лентичката... ooooh! Embarassed
Сори !!!  Hug Hug
Само дето аз не знам нищо за това как трябва да се хранят ала Дюки бременните .
Нещо като трета олекотена фаза сигурно..

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:49 от BlackSnake

# 236
Напротив BlackSnake бременна съм Simple Smile
И всякакви съвети и насоки от вас ще са ми от полза  Hug

# 237
BlackSnake , бременна е но от личен опит аз съм се консултирала с доки и съм давала подробен списък с храните за кърмачки и отговора беше "прекрасно балансирано хранене" ! Така че,  миличка  edira , прочети внимателно раздела за кърмачки и бременни и смело напред и леко бременеене!  Hug

Gli_ganka , браво супер резултат ! Продължавай все така  Hug Честита месечинка !  Heart Eyes

Айнурче , изпращам ти само позитивни мисли и много гушшш  Hug

Едит На 1 стр има написано всичко в първия пост , а също така и книгата може да си дрпнеш от там !

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410717.0

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:58 от mmmshushy80

# 238
mmmshushy80 много благодаря  Hug
А можеш ли да ме ориентираш с линк  Embarassed Честно казано най много съм писала в отчетната си тема и още не се справям добре..
Супер  Hug много благодаря пак  Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 16:03 от edira

# 239
Абе edira, ти хубаво си бременна, ама...  newsm78 Нали на бременна не може да се каже какво да й се яде Confused:
На мен през бременността не ми се е прияждало нищо конкретно, нито съм се хвърляла на големи количества, но качих над 20кг. Явно слагах само на корема и онова вътре растеше  baby_neutral , дори дънките с ниска талия от слабите периоди ми ставаха докато не родих. Проблема дойде с голямото ядене след раждането, и то ядях все боклуци в лъскави опаковки  ooooh!
Имаше момичета, които бяха дълго на режима, но след като забременяха не успяха да спазват трета фаза. На някои им се гадеше от месо, на други им се прияждаха други неща, трети предпочитаха повече нишестени дни...
Ако можеш да се придържаш към олекотената фаза - давай, ако мога да съм ти от полза - питай (то и други кърмачки в олекотена фаза има, де), ако не - живот и здраве, догодина те чакаме пак тук (надявам се да кърмиш и да не почнеш режима веднага след раждането  Peace ).
Gli_Ganka, честита месечинка и резултат   bouquet Да пишеш по-често и да махнеш това "gli" от ника си! Вече си мацка, нали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт