И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 917
  • 534
  •   1
Отговори
# 240
Gardenia нито сега нито с предната бременност ми се е прияждало нещо  Laughing
Нито пък съм минавала през през периода "лошо ми е" с повръщането...Явно съм късметлийка.
И предвид че като си видя килограмите някой дни съм била на череши и вода, смятам че като цяло този режим ще ми е по-здравословен...
Ако нещо не ми понесе винаги мога да се откажа в полза на ново начало...
А за въпросите сигурно като всеки нов ще имам доста такива така че  Hug Hug Hug

За след раждането много се надявам да не се хвърлям на всичко... След първата сякаш нямах такива проблеми. Килата дойдоха по-скоро от заседналия живот който взех да водя Simple Smile

# 241
Благодаря ви за съветите,още от днес почнах смесения режим , знам че 9 дена ударен режим са много но го направих с надеждата да сваля повече още веднъж благодаря и успех на всички  Hug Hug Hug

# 242
Едира, давай тогава  Hug Определено е по-добре от дни само на плодове или зеленчуци  Peace Мъжа ми категорична отрича такива диети, защото според него, за да си здрав, протеин трябва да се мУа  hahaha

Олеееееееееей, ей сега си опитах рибата (по рецепта на Мастърчето разбира се  Hug ), онази дето бъка 2 часа и половина в оцет , мммммммммм...
Само, че снощи вместо да я поръся с пипер (нямах на зърна и тръснах смлян), съм хванала канелата  ooooh! , после я мих, залях я с оцет и я забравих цяла нощ  ooooh! , та чак тази сутрин я подхванах  Blush Обаче е върхЪ eat

# 243
Отивам да ви чета  Hug

# 244
Айнурче, съжалявам, дано скоро се оправят нещата при теб, хайде да те заредим малко  hug Hug и дано помогне.
pink85, Snow4eva, Petenci-Cvetenci, HotChili, благодаря ви за подкрепата, момичета, с вас е по-лесно и много по-приятно!  Hug
Мира1919, каква прекрасна новина, много се зарадвах  Laughing Hug
Gli_Ganka, честита ти месечинка! Резултатът ти е направо чудесен   bouquet Бързичко да седнеш на шеста ти пожелавам и да си постигнеш целта  Hug
edira, добре дошла, успех с режима и едно прекрасно бебче накрая  smile3522

# 245
  • GYM
Отчет: -200 гр.
Айнурче много те Hug и ти пращам всичката си положителна енергия!
Хубав ден на всички!

# 246
  • Испания
Snow4eva, изброените от теб плюс други, които съм купувала тук и дори не знам как се казват на български, защото /може би/ у нас не се продават. Като се замисля, май, само цаца не би се получила добре във фолио. Акула и скумрия съм правила във фолио и много ми харесват.

Люси, не се кахъри. Карай си по учебник и ще паднат килограмите, знаеш.

Додожоро, страхотно изглеждаш. Браво!

Ниала, пробвай! Мисля, че няма да съжаляваш. Освен това е бързо, лесно, вкусно, не мирише и не цапа.

Гюлбенурче, гууууууууууш и на теб!

Айнурче, съжалявам, че имаш проблеми. От това се и притеснявах, защото като те няма дълго време, значи нещо се е случило. Стискам палци всички вкъщи да се оправите! Дръж се!  Hug  Hug  Hug

Ривелка, честито внуче! Да ти е живо и здраво! Много да те радва. И да го слушаш, ей! Аз имам 2 внучета и мнооооооооооооооого ги слушам, особено като съм на ма.ната си...

Лелеееееееееее, какво се разписах днес! Ще ми свърши следобедната почивка.  hit

# 247
Ехооо  smile3534

Аз се прибирам след уморителен медицински полуден  Whistling
Понеже съм си кьоравичко си преглеждах очите по обяд - ама то от всичко- диоптри, периметър на зрение, налягане, дебелина на роговици, очни дъна  ooooh! и навсякъде съм аха-аха да намерят нещо нередно и накрая казват само - амо на границите си, млада си още, идвай редовно - засега е ок така  Praynig
А поооооосле по съвет на Мис Марпъл ( Hug), а и гузната ми съвест  Blush отидох на зъболекааар ...... Мога да кажа само - ОХ  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! знаех че ме боли, знаех, че сигурно имам кариес и ще боли докато го махат, но не предполагах, че имам дефектно израстнал мъдрец, който е развален на всичкото отгоре и искат да ме пращат на хирург да оправя бъкиите ......  Sick още 2 дни и ще ми кажат присъдата  Confounded не ми харесва ама никой не ме пита  Cry

Та това исках да ви споделя .... с килограмите съм както пише на линийката, естествено, че се изкушавам още някакви грамчета да паднат, но сега съм по-загрижена за зъбките, а иначе - за спортната форма - вече имам претенции не за килограмите , а за начина, по който са ми оформени  Flutter
МНого гушки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Мис Марпъл, Гардения, Хот Чили, Тонито бг, Мастерчето, Ванеса, Михи, Мимии и още и още  Hug Hug Hug Hug Hug
ПП Додожоро като малко момиченце изглеждаш така  Party Супер си   bouquet Ама защо не се усмихнеш малко - изглежда ми, че имаш такава лъчезарна физиономия, а пък се мусиш  Hug

# 248
  • София
Здравейтеее  Hug

Нямахме нет няколко дни и едва ви изчетох  Laughing, половината забравих, де, но каквото се сетя-сетя.

Аз също днес имам брутален плюс от 3 кг, хем не съм пред цикъл  Sad.Но вчера ядох в 12.30 през нощта и ми беше за последен път  /не яденето по принцип, а яденето нощем  Mr. Green/.

Меган, ти не се ли върна за малко във втора фаза, защо си пак в първа  newsm78.

Цоци, все забравям да те питам-това на аватара ти ли си  Joy Joy

BlackSnake, радвам се, че си тук, много харесвам да те чета  HugВие, заедно с Ванеса Йо, сте единствените, които ми харесват наистина и в слаб и дебел период  Laughing-това беше комплимент, въпреки,че не прозвуча така, де  Embarassed
Ванеса, как е любовта, не ти вярвам, че не върви-ти пък изглеждаш точно от жените с особено много фенове  Laughing

Аааа, срещичката  ooooh!-изглеждате страхотно, Викито, ти си невероятна мацка  Peace, моята любимка Венерас както обикновено е супер, въпреки че излъга малко как няма да ходи  Wink.Мастерче, кога ще те видя на живо, ако те връхлети отнякъде някоя непозната, да знаеш че съм аз  Laughing.Нелсънче, честита годинка, теб няма даже да те коментирам, предполагам, че никога не си била дебела.Абеее, супер изглеждате, вярно все едно не сте от диетичен форум  Laughing

Додожоро, ти си от впечатляващите промени, браво Peace

Мис Марпъл, нещо щях да пиша колко ми харесва в поста ти, но вече забравих, остана ми само споменът как ми хареса  Joy.Нищо  Hug

Гли-Ганка, честита месечинка   bouquet

Малко ми е хаотична мисълта, затова ще спирам  Laughing
Хубава вечер  Heart Eyes

# 249
Elence,  Hug Hug Hug Hug Hug Бързо да се решава проблемът и по-малко да те тормозят  Hug Hug Hug
talyyy, то хубаво, миличка, ама аз толкоз много пиша, че сега не знам за кой пост говориш. Hug Ама нищо де, пак се радвам  Laughing

# 250
Привет на всички спазващи режимът на Дюкан! Вече 2 месеца съм в 3-та фаза и успешно задържам килограмите.Имам едно питане:Има ли извара на Cottage?

# 251
PePeNa честита 13 годишнина  bouquet
Нелсън честита годинка  Peace
M5 влизай смело в трета,бъди режимна и ще паднат още килца Peace
doddjoro браво,резултатът ти наистина е впечатляващ
aynur Hug и ти желая много здраве на теб и на цялото сем.
Gli_ganka честита ти месечинка  Peace
smileys благодаря ти за идеята за рибата   bouquet,ще я пробвам тези дни

# 252
да ви се оплача току що ми казаха че съм напълняла,а аз сам свалила 4 кг, искам вече да си личиииии...  Cry

# 253
Ех, как ме разнежихте, момичета!  newsm51 mmmshushy80, BlackSnake, aynur, Elence, Gardenia, smileys, talyyy, скарлет 98  Hug
... и Elence, обещавам вече да се усмихвам  Simple Smile - още повече ако си запазя килограмите в момента  Mr. Green
... а сега отивам да си направя вечерята, че нещо поогладнях   chef

# 254
ам и да ви попитам през смесения режим може ли да ям обезмаслен кашкавал ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт