И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 930
  • 534
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!

Първо много искам да благодаря на всички, които са ме поздравили за годишнината ми с Дюкан и дано да не изпусна пак някой, ама да знаете, че не е нарочно Хот Чили, Люси, Ванеса Йо, Светлат, Мименситка, Смайлис /много ми е драго, че те виждам пак/, Гардения, Зорита, Блек Снейк, ммммммммШуши, Гулбенур, Талиии, Скарлет 89  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и да кажа искам, че ако я нямаше темата /Вещи  Hug/ и вас всичките - тези които пишете  Hug Hug и тези, които вече не пишете  Hug Hug , със сигурност нямаше да стигна до тук.  newsm51

Талиии, ето как изглеждах преди и имай предвид, че подборката е от "щадящи" снимки , т.е на тях съм била доволна от това, как съм изглеждала, защото някои от тях и тези по бански не знам дали някога ще се престраша да ги плесна, където и да било: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9101080 и малка част от трансформацията ми има там  

Тонито27,  Heart Eyes

Айнурче, ще се оправят нещата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Додожоро, браво! Промяната ти е страхотна!

Забравих да кажа, че срещите са ми страшно мотивиращи. На всички момичета, с които се виждаме и ще се виждаме по тях  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 19:35 от nelsun

# 256
  • Бургас
ам и да ви попитам през смесения режим може ли да ям обезмаслен кашкавал ? Rolling Eyes
Не нито кашкавал,нито сирене,каквото и да пише на опаковката.
Нелсън, честита годинка,желая  запазване на чудесния ти резултат.
dodojoro ,браво на теб,супер резултат.
Пепена,честита годишнина,дълги години щастлив семеен живот ти желая,много да се обичате и уважавате.
На всички които ме поздравиха благодаря от сърце,пожелавам ви скоро да усетите радостта от това събитие.  bouquet

# 257
Zorita Hug Добре че се появи бе слънце,току се питахме къде си ,даваЙ ся отчет кви си ги надробила.
Иначе мойта трета засега е успешна,надявам се и за в бъдеще.

# 258
То стана кат да се завиваме,ама айди,да ме прощава Пастирката,ама отдавна не съм писала и ме напря..............

Такова нЯщо обезмаслен кашкавал е абсолютно забранено,също и за сиренето.

Емили,взех ХапараТче днес да се снимам по къра с некой къдрав, умирисан, прашлясал комбайнер ма не ми остана време.Имам две снимки отпреди месец,ама толкова злощастно изглеждам там,все едно са ме пуснали в гарнизонка от психиатричната болница в Карлуково.Карам трета преспокойно,ограничавам храненията.Тоест сутрин трици с квото ми е кеф,късен обяд половин пиле,ако съм в Бяла,3 кебапчета,ако съм в Павликени,а в Левски карам на таратор.
Все съм в колата и не мога да си нося храна в тия 200 градуса.Вечер ям каквото има в къщи,недюканско в повечето случаи.Толкоз.И много вода.Таааа,ако видите една с бели панталони многократно да клечи по извънградските пътища,да знаете,че съм аз. Не пия ли вода,веднага съм 2 кила плюс.Сладко рядко,каквото ми се иска.Най-често последния ден от седмицата и то Бялата smile3532Неделя..................Сега имам претенций за начина по който ми стоят новите кила и ходя на фитнес за гръб и ръце,то задника ми изчезна,барабар с гадните паласки.Пък и винаги съм споделяла,че много се харесвам.И хич не ми дреме от нищо.Правя си мисловните упражнения и комплект с режима се чувствам страхотно.

А, забравих да добавя ,че и солетите във втора са забранени smile3532,това е стара дюканска шегичка,както и за свинските крила и трътки hahaha
Додожоро,ти си от старите муцунки,помня как ту зачезваше,ту се появяваше с няколко реда,но ето накрая резултата е на лице.Изглеждаш много добре.
В този ред на мисли,Филюдка ще си бъде в Русе през август,отпускарка,така че отсега да си знаете,че ще има среща.Принципно сме я поканили в Свищов и ще се постарая да организирам нещо,па макар и в по-камерен състав.
Мис Марпъл,Пинки85,Нарциса,Пепена,Гли Ганка,Петинка,Радаа,Рошавата,Чернокоска,Диди,да си имате едно наум.
Гардения нИ сЪ спотайвай,близко е,мъжо ти ще те докара.
Знаете ,че овреме почвам да ръчкам.
А,Снежка забравих.
Махнах си снимките от подписа,че маам гащи в друга тема,ама те по овцете ме разконспирираха...... Embarassed

# 259
момичета, има ли тема за мъдри мисли и повдигащи духа фрази....

# 260
Освен за нашата,за друга не се сещам.................. newsm78

# 261
Момичета суроватъчна извара може ли да се хапва през ударния и смесения режим?
Аз тази вечер нещо се отпуснах. Не мога да спра да хапвам. Ядох скумрия пилешка супа кисело мляко със степ...подух се. Утре сигурно кантара ще ми е сърдит Simple Smile

# 262
  • Бургас
Момичета суроватъчна извара може ли да се хапва през ударния и смесения режим?
Само кашкавалена извара не може,другите са ок.По принцип може да се стараеш да си взимаш обезмаслена.

# 263
Mira 1919 само такава намерих и нея взех. Ей сега хапнах за първи път от нея. Каква препоръчвате? Дядо Либен мисля че четох някъде  Thinking

# 264
  • Бургас
Mira 1919 само такава намерих и нея взех. Ей сега хапнах за първи път от нея. Каква препоръчвате? Дядо Либен мисля че четох някъде  Thinking
Ами аз мисля че всички са суроватъчни,кашкавалената е по маслена за това не е режимна.
Лично аз ям всякаква,толкова не ми е вкусна по принцип,че каквато и да е все ми е едно,слагам я в някои манджи и кексове само.Сега взимам една на Бор-Чвор,май ми е най вкусна.

# 265

Гардения нИ сЪ спотайвай,близко е,мъжо ти ще те докара.
Знаете ,че овреме почвам да ръчкам.

А, дЪн' става дума за спотайване  Wink То отрочето вече е по- в час, не суче на два часа, не спи толкова често, може и да стегнем багажа. Багаж е количката, каишките за прохождане, памперси, кърпички, манджи (да не си помислите, че с преспиване ще ходим  hahaha )

Калинчице, ми то това са ни млечните - кисело мляко и извара, то прясното колко е?
Хубаво да я търсиш обезмаслена/диетична, но иначе Мис Марпъл ще ти обясни, че тя и без друго се прави от отпадъчен продукт (суроватка) , който вече е обезмаслен... Е, знаем ли ги колко растителни мазнини добавят после  newsm78 , то пък и за какво ли,ама...

# 266
Момичета, имам ВЦ проблем  Rolling Eyes Невероятно необичайно е за мен (аз имам хроничен запек откак се помня, във втора фаза не помогнаха нито трици, ленено семе, течен парафин и т.н. .....) обаче днеееес ....   Toilet И сега се чудя - късничко е, аз вечерям до 7, но дали да не хапна 2 мънички препечени филийки пълнозърнест хляб ( днес хляб бездруго не съм яла) newsm78 Помагайте   bouquet

# 267
Mira 1919 Gardenia нямам глад за извара за сега но тази вечр направо примирам за сладко и прочетох рецепта за изварени кюфтенца и се изкуших  Embarassed Утре кантара сигурно ще ме убие а днес ми е последен ден от ударния етап. Утре мога да хапна и зеленчуци нали така? А в какво съотношение трябва да са зеленчук/месо? Ако хапвам за обяд салатка с месо а за вечеря само месо добре ли ще бъде? Или зеленчука трябва да е колкото месото?

# 268
Зорита, мила, тази е ясна, ама става лек спам...и ще ме бият с метлата  Embarassed
аз чета и с евъзхищавам на всички ви за страхотните резултати и хъс, не си мислете че като пиша само за себе си, съм гаден егоист... просто... ми е смотано....и така

и ви пращам мноооогоооо Hug Hug Hug Hug Hug на всички!!!!

# 269
  • Бургас
Момичета, имам ВЦ проблем  Rolling Eyes Невероятно необичайно е за мен (аз имам хроничен запек откак се помня, във втора фаза не помогнаха нито трици, ленено семе, течен парафин и т.н. .....) обаче днеееес ....   Toilet И сега се чудя - късничко е, аз вечерям до 7, но дали да не хапна 2 мънички препечени филийки пълнозърнест хляб ( днес хляб бездруго не съм яла) newsm78 Помагайте   bouquet
Аз мисля ,че препечения хляб е за разтроен стомах,според мен някакви зеленчуци или плодове по биха свършили работа,ама по това време, дали имаш нещо подходящо?
Kalinchica,защо да те наказва кантара,това са режимни неща,никога не съм се лишавала от режимна храна,даже напротив,радвам се когато имам апетит.

Общи условия

Активация на акаунт