И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 932
  • 534
  •   1
Отговори
# 165
  • Испания
Купих си някаква риба гренадир и не знам как да си я приготвя. Някои ще ми каже ли рецепта?

Здрасти!

Правила съм я върху сол. В тавичката на фурната слагам морска едра сол /ако нямаш такава, става и с обикновена/, колкото да покрие тавичката. Нареждам отгоре изчистената, измита и подсушена риба. Включвам фурната на 200 градуса и за 30-40 минути рибата е готова, без да се обръща. Като се изпече, я извади веднага, за да не поеме сол. На мен ми е много вкусна.

Ако предпочиташ друг начин за приготвяне, мога да ти кажа. Всякакъв вид риба /или цяла, ако не е много голяма, или на шайби/ овалвам в червен пипер, увивам стегнато във фолио. Да стане като пакет. Във вряща вода в тенджера или дълбок тиган /зависи колко риба ще приготвяш/ пускам пакетите, намалявам котлона /но да продължава да ври водата/ и варя 15 минути. Много е вкусна и студена, и топла. Напомня на пушена риба.

Да ти е сладко!  Simple Smile

Нелсън, честита година! Прекрасна си!   bouquet

Ако някой иска книгата "Подсъзнанието може всичко", да ми пише на лични. Мога да ви я пратя на мейл компресирана.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 00:09 от smileys

# 166
Нелсън, честита годинка
Кристина23, помня ти усмихнатия аватар. Давай сега с пълна пара и никакво отпускане  Hug
Граматикова,  welcome идеално сваляш, само режимно и скоро ще си в трета  Peace
Калинчице, може да е неприятно, но по-кофти е цяла седмица да не посетиш  smile3550
Светлат, как да не те гушне човек  Hug
Мирка, Михи, Тони бг, Петинка (къде си?), Зори,M5 , Филюдка  Hug Hug Hug Hug ... не мога да ви изброя всички, но да си знаете, че ви обичам  Heart Eyes ... да не забравя и някой мъж да гушна Боре, 21, Владизнайко,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Я, чакайте да ви се хвална как ми подвикваха сутринта от кварталния магазин (продавачката, де), че мнооо съм била заслабнала  newsm56
smileys , нещо ми се губиш напоследък  Hug

# 167
  • Испания
Гарденийче, цАлуФки много на теб и сладкото Наденце!  Hug

Тук съм си. Карам си тихо и кротко Трета.

# 168
# 169
здравейте всички ! чета от няколко дена вашите форуми и може да се каже че благодарение на вас почнах режима,за което сам ви много благодарна ... днес ми е 9-и ударен ден още един ще се моля да оцелея че вече нямам сили да дишам  Tired а имам да свалям цели 20 кг  Banghead

# 170
  • София :(
      Добро утро  Hug

tanchetyy18, 10 дни ударни са безумие, още днес включвай зеленчуците  smile3513. И дай повече информация, това имам да свалям 20 кг, нищо не казва - на колко години си, ръст, тегло, какво казва калкулатора...
      На всички пожелавам слънчев, прохладен и спорен ден  Hug Hug Hug

# 171
Добро утро! кантарът даде около 200-300 гр. минус  newsm78
как тортата е за трета?!?!!? аз я намерих в десерти П... newsm78

# 172
 Mr. Green Добро утро!
Мименситкееее,Гардения,Дари68,Смайлис,Айнур,Гюлбенур,Музичка,Ив Микова.................ако изброя всички,които искам ще закъснея за бач. Hug Hug
Днес съм  пак под калкулатора с някви грамове,тоест 72,700.Пак се почна същата история.Леко тръгвам с грамове и за няколко дни става кило надолу.Ама не ЩЪ бре,губя си от чара,добивам зъл и недохранен вид..... hahahaИзчезвам да поработя.Утре ще ходя до Варна,но едва ли ще остана вечерта.

Нелсънче,красота и гордост наша,честита ти годишнина Hug
Пепена,честита годишнина  Hug
Тони,Сноу,добро утро и на Вас.Тончето както винаги,словоохотлива hahaha
Котарано,баш ми е драго да видя пазвата с котето Mr. Green Mr. Green
Радвам се,че пак съм тук,липсвахте ми.

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 07:20 от zorita

# 173
  • Попово
здравейте дами, днес имаме годишнина от сватбата, 13-та  Simple Smile
бих искала да ви почерпя леееекичко  Sunglasses

# 174
  • София
Добро утро!  Hug
Нелсънче, честита годинка! Hug  Страхотно изглеждаш!   bouquet
PePeNa   bouquet много радост и любов! И много пъти по толкова!   bouquet
Мименсита  Hug мерси за закуската!
tanchetyy18 спирай ударните моменталически. Като прочетеш тези постове, отиди да изядеш една салата независимо колко часа е. Можеш много увреждане да си докараш. /а казваш, че четеш... Не прочете ли, че повече от 5-6 дни не трябва да се прави ударна фаза!/
smileys  Hug тази технология не ми е позната, но ми изглежда много интересно. Предполагам, че фолиото е метално. Много силно ме заинтригува!   chef  bouquet
Днес съм с някакви минусчета, което започва да ме радва.
Много хубав ден на всички!  Hug

# 175
# 176
Добро утро, гушкам ви всички!  Hug
Мименситка, благодаря, миличка, толкова хубаво е човек да почне деня с твоето
Щък, как е детенцето? Дано се оправи по-скоро.  Hug
PePenа, честита ти годишнина от сватбата! Дълъг и щастлив семеен живот ти желая и мъжът да те слуша и глези!  newsm51
smileys, рецептата ти звучи много интересно и непременно ще я пробвам, благодаря!  Hug
М5, не е за трета тортата, тъкмо снощи я гледах, споко.
tanchetyy18, ужас!  #Crazy Веднага минавай на ПЗ, какви са тия 9 ударни дни? Като благодарение на нас си почнала режима, никъде ли не прочете, че постоянно повтаряме: над 5 дни ударен под лекарско наблюдение! След петия ден обикновено свалянето на тегло спира. А и 20 кг не са малко, но не са и толкова много, че да си налагаш толкова дълга първа фаза. Разбира се, добре си дошла сред нас и ти желая успех, но ... информирай се повече, ще си докараш беля на главата.
Аз да се оплача, чаках да се разкарат едни стотина грама, че да преместя линийката и изведнъж тая сутрин ... цяло кило плюс  #Crazy Едва ли е нужно да казвам, че при абсолютна режимност  Cry Да му се не види и цикълът, ще си сменя пола вече, аман!  newsm77 smile3538 И не знам при вас как е, но при мен такива килограми и грамове после не падат наведнъж, щото излязла натрупаната вода, пак си се цедят малко по малко, сякаш са били сланини и сякаш нищо не съм стопила, докато съм задържала водата - и това е, което ме ядосва най-много, защото ми се вижда ужасно несправедливо  Banghead
Както и да е, нагушквам ви, тоя път нарочно не поименно, че съм бясна и да не предавам лоши енергии и си изчезвам по задачите  Hug

# 177
Добро утро,
днес пак съм 79кг.Нямам "-" ама нямам и " +"
9 дена удърен  #2gunfire -20 кг не са чак толкова много   Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:00 от Мимииии

# 178
За да спра да спамя, ще ви кажа ,че от както съм на 1/1 съм  екстра
( и душевно също !! ).Няма депресии, няма умора, няма запек Crazy ..Всичко ми е 6 + !!

а килцата падат ли както трябва #Cussing out #2gunfire,че и аз след ударната смятам да карам на 1/1

# 179
Добро утро и от мен!

Мименситке,къде ги намираш тез картинки,страхотни са,направо усещам миризмата на кафето! Heart Eyes

Михи Hug Hug Hug,ти си знаеш защо!

Smileys Hug
Zorita
Hug

За протокола,аз се боря с плюса,карам няколко П дни,пък да видим!

Усмихнат ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт