И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 920
  • 534
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте, мацки!
Никой не ми отговори за Екскузията, ама нищо. Сега ще питам още нещо. Купих си някаква риба гренадир и не знам как да си я приготвя. Някои ще ми каже ли рецепта?

# 151
Еlence, Флучия благодаря ви за поздравите  !!!  Hug

М5, BlackSnake   Hug Hug Hug Hug Hug

Ами значи така ставало, ограничават се протеините и зеленчуците в трета Sad  Добре че го научих овреме. То тъкмо седях и си мислех  че ако продължавам да ям  на корем, после в четвърта само по един протеинов ден няма да ме спаси, трябва да се нагаждам към малките порцийки вече, еех.

tante78 ами аз знам че щом нещо завършва на -оза не може да се яде, иначе за сгъстител ползват смлени семена от карубо, което е едно нещо като боб, в шушулка расте. Ама сгъстителите и в обикновената Ескуиза ги има тъй че май повече заради -озата не става. Виж колко въглехидрати има на 100 гр.

За рибата не знам, тази не съм я чувала

# 152
Мис Марпъл,сега чак загрях,къде са тия 7 километра от Бяла,ам жИна,аз и там ходя бре...........при Митко Василев,Евгени Миланов и Мая Георгиева......................мали мнОу съм затъпяла.
И Люска,ко си говорихте за мен Shocked
Тааааа,аз напускам ливадата и отивам да паса в темата за подсъзнанието smile3529,първо ще попрочета единайсетте темички дет са изписали и ще се включа.Няма смисъл да се пуска нова тема.
Кали 08,загазих здраво без да разбера и имам нужда от професионалния ти съвет,ама нЕмедлено.

Сега искрено се смях на едно нещо.Все плюят по Доктора,куп болести предричат,овце ни наричат,та сега в темата за подсъзнанието прочетох,че дори книгата искали да спрат,защото такива,като М. Алгафари скоро ще останат без повечето си пациенти,което ме подсети за любимата Байкова Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 21:01 от zorita

# 153
  • GYM
Здравейте и от мен!
Гледам ПАК се раздавали гушки, мен Пак сте ме отървали Cry.....
Аз съм си режимна, кг са в нормални граници, днес ядох елда (ден за нишестени) Е, няма такова надуване, в петия месец ми беше по-малък корема. Иначе на вечеря - пъстърва и салата Peace
Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug от мен, лека и отслабваща Heart Eyes

# 154
  • Пловдив
Здравейте, мацки!
Никой не ми отговори за Екскузията, ама нищо. Сега ще питам още нещо. Купих си някаква риба гренадир и не знам как да си я приготвя. Някои ще ми каже ли рецепта?
Ами ще ми се да отговоря, ама ... Ескуизата ни е разрешена. Аз съм яла само веднъж и не съм забелязала да има такива неща в състава. А е вярно, че -озите не са желателни при нашия режим. И сгъстител ми звучи като нишесте  Confused
Риба гренадир за първи път я чувам. Лично аз всички риби ги пека на парти грила.

# 155
Мис Марпъл,сега чак загрях,къде са тия 7 километра от Бяла,ам жИна,аз и там ходя бре...........при Митко Василев,Евгени Миланов и Мая Георгиева......................мали мнОу съм затъпяла.
Зоритке, слънчице, ти си за убиване направо! А плюс това аз съм си написала откъде съм, е там отляво гледай, кат падне на мацката ми боата и право там сочи  Joy Когато можеш да отделиш минутки, свиркаш ми и ще пием кафе при Мая. Аз нея откога се опитвам да я зарибявам, но все не се решава. Готвачката й в ресторанта е дюканка, но все не мога да я срещна, да си поговорим по въпроса. И там няма проблем да си поръчаш пилешка пържола без мазнина  Laughing
Ей ся шти драсна телефон на лични, че не помня дали ти го давах.

# 156
Добър вечер    bouquet

11страница -11кг  Mr. Green

Да се включа малко,да не мислите,че съм зачезнала.Ходихме по Плевенско 2 дни ,да си видим детенцето и нямах време да пиша.Нямам раздвижване на кантара,но карам само  ПЗ.П не съм правила от 10дни сигурно,но тези дни ще изкарам 2-3  Laughing

Спокойна вечер  Heart Eyes

# 157
Добра вечер и от мен!Днес изкарах един режимен ден
Закуска кисело с трици
Обяд салата домати с пуешко месце
Вечерята тиквички на скара заляти със сос от кисело мляко,извара,чесънче и копър!Мммм  Party
Вода 2л.
Детето болно и ще будувам.Цунки и лека

# 158
  • Варна
Тонито, като те видя и много ти се радвам да знайш!пак гледах снимки, браво миличка! Hug Hug Hug  bouquet
Щъкче, какво му е на детенце?да се оправя бързичко дано!

# 159
добър вечер, мили, драги мои! правя си торта мока.... за сега е голяма бъркотия, ще видим какво ще се получи... при всички случаи блатът е страхотен!!!! ама кремът май е малко множко...  newsm78...ще докладвам...
утре ще се тегля- пожелайте ми минусче! (тортата ще ми е за награда за минусчето и за утеха ако няма такова  Joy )
ако до края на седмицата нямам минус минавам в трета...

# 160
M5 и аз така  Mr. Green

Детенце много кашля,но го лекувам и се надявам скоро пак да прави белички  Grinning
лека вечер от мен   bouquet

# 161
и ти така -какво, Щък- тортата или третата Simple Smile ? аз сериозно се замислямм за трета и съм в непрестанна вътрешна борба. от една страна искам да сваля не 4 а поне 6-7
 от друга страна- не става и губя търпение .... от трета страна- какво? като спра сега ще съм пухкава и неудовлетворена
от четвърта страна.... и така непрестанно. оххх не знам какво да правя....
май няма да минавам в трета, а ще мина на ПЗ, (и само сменям да му се не види, как не се кротнах на един режим на п/пз- днес уж трябваше да съм на П- ходих на заведение със стари близки познати- и салатка... Sad 
newsm45  newsm45  newsm45
Вещи извинявай, че съм такава спамаджийка- изтрий ми поста, ако трябва...ама трябва да си споделя терзанията, а с кой ако не с вас....

# 162
Добра вечер на всички
Честото на всички с поводи (минуси, месечинки..)
Днес кантар показа 58.1, но се мерих преди ВЦ, така че не го броя за "+". Мерих се към обяд на един друг кантар, уж медицински (което ме навява на мисълта че трябва да е по точен) и той ми показа 57.5.
HotChili: много се радвам за успеха ти, стискам палци за трета.
Направи ми впечатление, че много от третофазничките се справят повече от добре, което много ме радва. Браво, продължавайте в същия дух. Е сега вече след като вляза в 3-та ще ме срам да се оплескам и ще съм 100 пъти по стриктна, като имам вашия пример.

Лека, мека и отслабваща и гушки на всички Hug

# 163
добър вечер, мили, драги мои! правя си торта мока.... за сега е голяма бъркотия, ще видим какво ще се получи... при всички случаи блатът е страхотен!!!! ама кремът май е малко множко...  newsm78...ще докладвам...
утре ще се тегля- пожелайте ми минусче! (тортата ще ми е за награда за минусчето и за утеха ако няма такова  Joy )
ако до края на седмицата нямам минус минавам в трета...
Тя тая торта не е ли за трета фаза  newsm78
 Cry  Cry  Cryда не ревнеш после ,че не сваляш.По добре недей я яж  Naughty ,че при теб нещата така и така бавно стават....да не се закучат съвсем  newsm78
Ти си решаваш  Hug  Hug  Hug

# 164
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Нелсънче, честита ти годинка с чичко Дюкан  Hug
     Дидка, честито и на теб  Hug
          Пожелавам на всички красива нощ и приказни сънища

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт