И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 921
  • 534
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,
нова съм в темата, но я прегледах набързо. Снимките ви "преди и сега" са направо изумителни. Те ми бяха стимул да започна диетата.
До преди раждането се въртях около 55 кг, като най-се харесвах когато бях 52. Висока съм 165 см и на тези кг се възприемам най-добре. Тръгнах да раждам 67 кг и след прибирането ми от родилния дом с мъка установих, че там съм оставила само 4 кг ( то и бебето нямаше 3 кг де). 3 години по-късно стигнах до 61 и не можех да мръдна от там. Да си призная не се и стараех особено, още повече, че кърмех (аз все още кърмя, но само вечер и то не всяка и понеже кърмачето е вече "дърто", та затова събрах сили да започна сега). Днес ми е третия ден от ударния период и стомаха ми здраво се бунтува в комбинация с разстройство. Четох, че е нормално, но малко ме тормози това положение. Снощи, след вечеря половин час не можах да изляза от WC-то. Сутринта на оперативката стомахът ми участваше заедно с мен. Добре, че си носех едно варено яйце и похапнах. Днес на обед след една пилешка пържола - същата работа. От една страна ми е неприятно това положение докато съм на работа, а от друга стомахът ми е пак празен и не знам как ще изкарам до края на работния ден. По принцип мислех да направя 4 ударни дни, но сега се замислям дали да не ги оставя 3. Иначе за 2 дена съм свалила 1.5 кг -от 61 кг, тази сутрин бях 59,5, при това съм пред менструация и съм леко подута. Какво ще ме посъветвате за продължителността на ударния период и за редуването на дните в следващия. Аз съм тревопасен змей и ми се струва адски трудно да карам 5/5 дни.
Имам и още едно питане - според сметките по калкулатора на Др. Дюкан, реалното тегло което мога да очаквам е 58 кг (той нали добавя по 2 кг на бременност и на 10 год.), мислите ли че мога да сляза и под тях?

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:38 от lady di

# 361
Здравейте милички
Мирка75,Люси,М5,  Kristina23        ,музичка,  , честито за минусите ви  Hug Hug Hug Hug
Мирка75---Браво за  седмицата заслужила си си я Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мис Марпъл - браво Hug Hug
Вая,чудесна промяна Hug Hug Hug
 Борка,Щък,честита ви трета  bouquet  bouquet  bouquet
Ив Миткова,моля се бързо да му минава на детенцето  Hug Hug Hug Hug
Шуши  - дано всичко е наред при доктора   Hug Hug Hug
Блулейди---Та ти можеш да се снимаш за корица на списание Hug Hug Hug Hug
Mira 1919 ---Слънчище  ,бързо да се почувстваш добре. Ти и детенцето ти да сте ми здравички . Hug Hug Hug Hug
Николинче---И от мен ритниче ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik newsm51  
lady di--Добре дошла  bouquet  bouquet  bouquet
Kristina23 --- Hug Hug Hug
svetlat--- Hug Hug Hug Hug Hug
Gardenia--За теб и сладичкото Наде newsm30 много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:19 от mihi69

# 362
Айде и аз в  кюпа от утре,надявам се.
Успех на всички!

# 363
  • Хасково
Здравейтее Wink
Днес започнах смесеният режим и се чуствам много по добре Simple Smile
Смесеният режим мисля да го карам 4/4 или бихте ли ме посъветвали... как е по добре за да сваля повече килцаа
Колко време трябва да трае режимът, за да сваля 10 кг...

Благодаря ви на всички за подкрепата  Hug Hug Hug Hug

# 364
Здравейтее Wink
Днес започнах смесеният режим и се чуствам много по добре Simple Smile
Смесеният режим мисля да го карам 4/4 или бихте ли ме посъветвали... как е по добре за да сваля повече килцаа
Колко време трябва да трае режимът, за да сваля 10 кг...

Благодаря ви на всички за подкрепата  Hug Hug Hug Hug
Карай схема 5/5.....Зависи от организма за колко време ще ги свалиш.....По книга е 1 кг на 10 дена...

# 365
  • София
Здравейте.Искам да ви попитам като по-опитни.Значи аз сам вече 5-ти ден на ударния режим и мисля да изкарам още два,три дена.Та въпроса ми е като сварша с този етап после как да започна?Смилал да направя пак няколко дена на П или да почна от ПЗ? 

# 366
  • Варна
Мирка и Мира - Браво момичета!!!!  newsm51

Днес се видях с Зорита - супер мацка! Нямам думи - един страхотен бял панталон, един още по-страхотен балкон, изключително позитивна!!! Абе Дюканка, та дрънка!  newsm10

Николинчето, толкова много си постигнала, че не заслужаваш ритници. А тези +/- хич не ги мисли. Това е жив организъм, не  е торба цимент. То да беше торба цимент и тя овлажнява и натежава. Продължи си 1/1, имаш нужда от почивка, тялото ти само ще се настрои и всичко ще се нормализира. Аз всеки път оставам без думи, когато ти погледна снимките... newsm20

Едит: В този пост два пъти оставам без думи, като се знам каква съм бърборица, явно голямо впечатление трябва да ме е треснало....

# 367
Здравейте.Искам да ви попитам като по-опитни.Значи аз сам вече 5-ти ден на ударния режим и мисля да изкарам още два,три дена.Та въпроса ми е като сварша с този етап после как да започна?Смилал да направя пак няколко дена на П или да почна от ПЗ? 
Стигат ти 5 дена ударен етап.Не си тормози организма повече.Достатъчно е.
Ако дне ти е петият ден от утре минаваш 5 дена на ПЗ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ РЕДУВАШ така .....

# 368
  • София
Благодаря ти за бързия отговор.Значи от утре съм на ПЗ   Simple Smile

# 369
Вмъкни Цитат
Здравейте момичета,
нова съм в темата, но я прегледах набързо. Снимките ви "преди и сега" са направо изумителни. Те ми бяха стимул да започна диетата.
До преди раждането се въртях около 55 кг, като най-се харесвах когато бях 52. Висока съм 165 см и на тези кг се възприемам най-добре. Тръгнах да раждам 67 кг и след прибирането ми от родилния дом с мъка установих, че там съм оставила само 4 кг ( то и бебето нямаше 3 кг де). 3 години по-късно стигнах до 61 и не можех да мръдна от там. Да си призная не се и стараех особено, още повече, че кърмех (аз все още кърмя, но само вечер и то не всяка и понеже кърмачето е вече "дърто", та затова събрах сили да започна сега). Днес ми е третия ден от ударния период и стомаха ми здраво се бунтува в комбинация с разстройство. Четох, че е нормално, но малко ме тормози това положение. Снощи, след вечеря половин час не можах да изляза от WC-то. Сутринта на оперативката стомахът ми участваше заедно с мен. Добре, че си носех едно варено яйце и похапнах. Днес на обед след една пилешка пържола - същата работа. От една страна ми е неприятно това положение докато съм на работа, а от друга стомахът ми е пак празен и не знам как ще изкарам до края на работния ден. По принцип мислех да направя 4 ударни дни, но сега се замислям дали да не ги оставя 3. Иначе за 2 дена съм свалила 1.5 кг -от 61 кг, тази сутрин бях 59,5, при това съм пред менструация и съм леко подута. Какво ще ме посъветвате за продължителността на ударния период и за редуването на дните в следващия. Аз съм тревопасен змей и ми се струва адски трудно да карам 5/5 дни.
Имам и още едно питане - според сметките по калкулатора на Др. Дюкан, реалното тегло което мога да очаквам е 58 кг (той нали добавя по 2 кг на бременност и на 10 год.), мислите ли че мога да сляза и под тях?

къде ги гледате тези снимки    Embarassed кажете и аз да видя ,за да се надъхам още повече.......... baby_neutral

# 370
На първа страница на всяка тема най-отдолу в първия пост ,който е от Вещи....
Ето ти линка да не ровиш
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205763&pid=4838560

# 371
Благодаря ти !!! Simple Smile

# 372
ле - лееееее
супер сте бе хора
 Crazy  Crazy  Crazy

# 373
  • Варна
Марпълче[/b], душичко моя миличка, благодаря ти много!да ти кажа честно и аз страшно много се радвам на всяко твое свалено килце!ама това е то, една кръвна група сме си и туй то! Hug Hug Hug Heart Eyes
Шушинце, либоф моя, да поздравиш от мен специално ДЖ100 и Сани и Липстикчето!днес тъкмо си мислих за нея, че не съм я виждала скоро! ако имаш възможност ги гушни от мен много силно!а всичките ми целувки са за теб! Heart Eyes
ходих днес на мидената ферма до Каварна и така се натъпках с мидички , че ми е лошо чак! Sick

# 374
Пак едно писане паднало,мале мале,отивам да ви чета

... Прочетох!
Благодаря ви,че помагате и стимулирате и успях да се контролирам и да вляза бързо в трета!Килата най-накрая които исках да ги видя от 2 години са факт!
Продължавам поне още 50 дни ще си карам с 3-та.Бирата най-ми липсваше!Сега ще си шорвам така от време на време.Цункам ви   bouquet

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 18:32 от Щък

Общи условия

Активация на акаунт