И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 881
  • 534
  •   1
Отговори
# 480
Най-напред да уважа рождениците:
Гачони и порастналото момче на Ив Микова, бъдете здрави и обичани
И на месечинковците честит празник Pink85, DJ100, Nartsisa, Epson, Jenusha,  Hug Hug Hug Hug Hug
Мис Марпъл, имаш си русалка  Heart Eyes
ДюДю, по-малкото килограми падат по-трудно, може би затова вървиш бавно  Peace Но пък и нямаш нужда от дълъг ударен период. Най-използваната схема е 5П/5ПЗ дни, но напоследък много момичета се похвалиха с резултатна 1/1. Прецени си, ако са ти много 5 дни на протеин в сезона на зеленчуците, карай 1/1. И друга се ползваше, измислена тук във форума, но работеща схема 4/3, като през уикенда си на ПЗ. Успех!
Граматикова, пу-да не ти е уроки, много ми харесва как започваш. Пий си колата, може и други напитки с подсладители - Дерби (без колите им, че със захар), а има и други обикновени безалкохолни с подсладители (не мога да ти кажа марки, че тези нашите май са си от нашия регион).

ПП. МастерчеHug ще ти мине, ама нали знаеш, все ще случи когато не трябва  Crossing Arms Скорошно оздравяване!

ПП2: Месечинки са всички кръгли месеци, изкарани на режима  Peace

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:17 от Gardenia

# 481
  • Бургас
ооооо и още едно скромно въпросче към просветените  Laughing... за Кока-Кола Лайт , какво мислите, нали уж е разрешена, и все пак нещо ме гложди докато си пийвам от време на време,  че нали е газирана. Кажете по колко е разрешено, разрешено ли е изобщо, вие пиете ли я?
За кола лайт,да ти отговоря.Аз я пия много,не се съобразявам с количествата,но има момичета които задържат от нея,а също така и от подсладителите,наблюдавай при теб как влияе.
И да не забравя да те поздравя с резултата за 11 дена са супер 4,4кг,все така да продължаваш.
edira,наистина внимавай с количествата вода,има много причини заради които ти го казвам,за това че си на режим докато си бремена с коментар няма да се включа,че съм малко крайна на тази тема.
Михии ,и от мен Hug Hug Hug
Рени 67,ако си като мен,тези 4 кг които ти остават ще са ти като трън в очите,ако не ги свалиш в трета съм сигурна,че ще се върнеш във втора,а иначе ти си решаваш де,ако се чувстваш готова ок.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:23 от Mira 1919

# 482
  • Бу-у-урга-а-ас
http://www.vbox7.com/play:8b14df10

Ситният надпис казва: Чрез удряне на главата в стената губите 120 калории.  Peace

# 483
Gardenia  благодаря за инфото, аз несъм чак такава фенка на безалкохолни, но като се замисля Кока-Кола Лайт е почти едниственото режимно, което можеш да си пийнеш като седнеш на кафенце, изключвам водата и кафенцето, за тях е ясно Simple Smile
...и тук зачитам едно твое мнение за 1/1, 5/5 и 4/3 и така нататък  Laughing та имам въпрос.... в петък ми е 5ти ден от ПЗ и после започвам 5 дена П, но ще имаме гости в събота, а моя мъж е станал факир на барбекюто....та неможе ли някак си освен месцата да си хапна и една салатка  Thinking ....да изкарам и съботата на ПЗ и после да ги натъманя, какво ще ме посъветваш?

# 484
  • Бургас
http://www.vbox7.com/play:8b14df10

Ситният надпис казва: Чрез удряне на главата в стената губите 120 калории.  Peace
М да ,умно включване.

# 485

Mira 1919, да ти кажа, сега се замислих за подсладителите май доста ги употребявам, закуската с триците.... някое кремче за десерт след основните..... студен чай...и всичко това все с подсладител. Но аз не съм фенка на толкова сладкото, слагам го колкото да придобие някакъв вкус.

# 486
Мира 1919 благодаря ти за подкрепата миличка,ама май несъм готова за трета,защото се страхувам,че няма да ги смъкна там и наистина ще трябва да се връщам във 2 фаза.аз сега съм на режим 1/1 и съм доволна.А Граматикова аз не задържам от Кока колата.Също като някой момичета я пия в неограничено количество и много ми замества сладкото което ме напъва от време на време т.е. ми се ядя че ми се плаче по някога BlushНо ще карам за сега във 2 та дано да ги смъкна тези последни 4 кг.  bouquet

# 487
Рени67, благодаря, стискам ти палци да се справиш.... нали знаеш, че на финалната права всичко е най-трудно и дълго?

# 488
talyyy -мерси,аз си имам и нужда от наблюдение:)Simple SmileSimple Smile
Успешен ден и много минусти!направо не ми се вярва на този кантар-все минус показава!!!!!

# 489

та имам въпрос.... в петък ми е 5ти ден от ПЗ и после започвам 5 дена П, но ще имаме гости в събота, а моя мъж е станал факир на барбекюто....та неможе ли някак си освен месцата да си хапна и една салатка  Thinking ....да изкарам и съботата на ПЗ и после да ги натъманя, какво ще ме посъветваш?

Ей, мъжа ти е факир на BBQ-то, ти салати бленуваш  hahaha
Можеш да направиш направо от утре 3 ПЗ дни  Peace
Обаче, искам дебело да подчертая, че такива промени в схемите не се препоръчват без да има причина за това! А гости, сватба, рожден ден и т.н. не е причина. Като се замислите всяка седмица има повод да се понатъпче човек, но ние го правим режимно  Peace
А ти специално тръгваш много добре, не си търси как да забавиш свалянето  Praynig
Дюкан е казал, когато сме в подобни ситуации, предварително да се наядем, за да не чувстваме нужда после да хапнем нережимности. В твоя случай ще има разнообразие от позволени храни (ако си го създадеш, де). Успех  Hug
И да знаеш, ще те следя какви ги дробиш  Wink

# 490
ееех Gardenia много си права, мъжа ми ще прави мръвки, а аз за салата ще мрънкам. Всъщност ми трябваше съвет та сега си мисля, че ще се справя и само на П..... ще те послушам, все пак не е чак толкова страшно... а и щом ще ме следиш.... няма измъкване Wink
 Hug

# 491
  • Варна
ДюДю, схемата, която обикновено прилагаме е 5/5 - 5 дни П и 5 дни ПЗ.някои правят за удобство 4/3, ти сама си прецени!хапвяй трици, пий водичка, спазвай режима и нещата ще се получат! Simple Smile Hug Hug Hug
Вещи, притаили сме дъх в очакване! Mr. Green

# 492
Здравейте ,
не съм писала от много време  Blush, но да споделя. 8 месеца бях на режима и свалих 24 кг. имам още 15 , но ............. от месец и нещо ги върша едни прасешки неща и качих 3кг.Сега се връщам отново във форума за да се мотивирам и да не забравям от къде съм тръгнала и накъде отивам.За мое съжаление се замаях от постигнатия първоначален успех и сега ще си нося последствията.
 Много се радвам че има хора,   които са упорити и се придържат стриктно към нещата ,благодарение на вас се надявам да успея!  bouquet

# 493
  • Варна
adisa, добре си дошла отново!/ днес съм като един комитет по посрещането! Mr. Green/пожелавам ти тоя път да успееш!аз лично съм страшно безволева и само благодарение на тия страхотни момичета тук успявам!друго си е като има кой да те подкрепи, посъветва, удари два три тигана, подбутне и гушне!нещата просто се получават! Simple Smileето за това сега те тиганосвам много здраво за грешките ти, после те гушвам и накрая един здрав ритник, за да тръгнат килцата надолу!   341uu  341uu ritnik Hug

# 494
здравейте мили момичета, от известно време разглеждам темата и като наблюдавам какви резултати сте постигнали направо сме смаяхте и запалихте и мен  ОБАЧЕ ето моят резултат
реших да започна във вторник издържах до обяд и нападнах хладилника , реших да започна от срядата , издържах до следобяда и вечерта се наядох като свиня
днес е е четвъртък и вече реших че трябва да спра с тези свински работи  и да се заема сериозно и да се спре с тая лакомия, за сега удържам че да видим  до кога
искам да попитам има ли значение количеството храна което поемате на хранене и броя на самите хранения
защото аз сутринта изядох половин кисело мляко с овесени триции  до следобяда бях изяла почти килограм пилешко филе печено на скара
постоянно ми е гладно и като няма голям избор - не може плод или зеленчук или сладичко  и пак се връщам на месото и така го ударих килото от филето а уж мислех да изкарам с него до вечеря

искам да ви попитам има ли такива свинки като мен които ядат по толкова много  Embarassed, защото накрая да не се окаже че с това ядене нищо не може да свали или все пак би трябвало да има ефект , моля ви кажете
предполагам че по нататък апетитът ми ще спадне и ще мога да се контролирам повече но за сега незнам дами има нещо което да не ми се пиряжда Embarassed
да попитам и за овесените трици само сутрин ли ги ядете или може по всяко време защото като ми се прияде сладко и се самозалъгвам с триците с кис мляко newsm78 и кола лайт пийвате ли че аз мн обичам безалкохолно да знам дали да пия и от нея

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 17:55 от vania_555

Общи условия

Активация на акаунт