И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 902
  • 534
  •   1
Отговори
# 495
Ga4oniжелая ти здраве и много любов миличка!

iv_mikovaда ти е жив и здрав малчугана и много да те радва!

# 496
adisa, добре си дошла отново!/ днес съм като един комитет по посрещането! Mr. Green/пожелавам ти тоя път да успееш!аз лично съм страшно безволева и само благодарение на тия страхотни момичета тук успявам!друго си е като има кой да те подкрепи, посъветва, удари два три тигана, подбутне и гушне!нещата просто се получават! Simple Smileето за това сега те тиганосвам много здраво за грешките ти, после те гушвам и накрая един здрав ритник, за да тръгнат килцата надолу!   341uu  341uu ritnik Hug

Благодаря за подкрепата , след малко отивам на тренировка и се надявам нещата да потръгнат , дано е било само лош период Heart Eyes

# 497
Хаха vania_555, а аз преди да почна диета бяха кажи речи само на плодове и вода. А от вчера съм гладна като вълк, имам чувството че колкото повече ям, толкова повече ми се яде.
Споко цитирам ти книгата:
 "През този период, чиято продължителност може да варира между един и десет дни, имате право да приемате всяка от осемте категории храни, изброени по-долу. От тези осем категории можете да консумирате колкото желаете, без никакво ограничение и по което и да е време на деня."
Другото важно е много вода и по-малко сол  Hug
Момичетата естествено ще ти дадат по-качествени съвети, аз съм твърде нова тук Wink

# 498
здравейте мили момичета, от известно време разглеждам темата и като наблюдавам какви резултати сте постигнали направо сме смаяхте и запалихте и мен  ОБАЧЕ ето моят резултат
реших да започна във вторник издържах до обяд и нападнах хладилника , реших да започна от срядата , издържах до следобяда и вечерта се наядох като свиня
днес е е четвъртък и вече реших че трябва да спра с тези свински работи  и да се заема сериозно и да се спре с тая лакомия, за сега удържам че да видим  до кога
искам да попитам има ли значение количеството храна което поемате на хранене и броя на самите хранения
защото аз сутринта изядох половин кисело мляко с овесени триции  до следобяда бях изяла почти килограм пилешко филе печено на скара
постоянно ми е гладно и като няма голям избор - не може плод или зеленчук или сладичко  и пак се връщам на месото и така го ударих килото от филето а уж мислех да изкарам с него до вечеря

искам да ви попитам има ли такива свинки като мен които ядат по толкова много  Embarassed, защото накрая да не се окаже че с това ядене нищо не може да свали или все пак би трябвало да има ефект , моля ви кажете
предполагам че по нататък апетитът ми ще спадне и ще мога да се контролирам повече но за сега незнам дами има нещо което да не ми се пиряжда Embarassed

Здравей Ваня! Ами мисля че този режим е точно за теб, тъй като няма ограничение за количеството храна(стига да е от режима)·Относно желанието за хапване-да и за като теб имам моменти в които разбивам хладилника и тенджерите като ме видят се разтреперват Joy Joy Joy·
Така че спокойно по- важното е да изхвърлиш от хладилника си всичко което е ЗАБРАНЕНО за ядене·Аз след няколко дни правя 3 месеца на режима и трябва да ти кажа че и храненето ми вече е по- умерено·
Това е за сега от мен-успех и не се отказвай Hug·

# 499
  • София

искам да ви попитам има ли такива свинки като мен които ядат по толкова много  Embarassed, защото накрая да не се окаже че с това ядене нищо не може да свали или все пак би трябвало да има ефект , моля ви кажете
предполагам че по нататък апетитът ми ще спадне и ще мога да се контролирам повече но за сега незнам дами има нещо което да не ми се пиряжда Embarassed

има, има ... и по-големи от теб!!!
Обаче е доказано, че колкото повече месо се хапва толкова повече се сваля Mr. Green, просто организмът губи повече калории да преработи филето отколкото то съдържа...
Но не карай само на мляко и месо, защото много бързо ще ти писне! Влез в блогосайта (линк има на 1вата страница) и почвай да готвиш!!!

# 500
Ваня 555,добре дошла  и аз като тебе все си задавам този въпрос!Но се отслабва.

# 501
  • Варна
Ваня, welcome това е хубавото на режима, че се яде колкото ти се ще!само с това филе малко внимавай, че е много солено, да не задържиш от него!Люската правилно те съветва, готви си!успех!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 18:23 от Petenci-cvetenci

# 502
Ваня 555,добре дошла  и аз като тебе все си задавам този въпрос!Но се отслабва.
Ичони много по точно се е изразила ,но Люси не казва кога ще намалее апетита.Ето това  newsm78 се чудя.

# 503
  • София
някой да знае дали може да се яде дивеч?имам сърнешко и незнам дали става?не е тлъсто,напротив много е сухо,ама знам ли  newsm78   някой да знае?

# 504
Пак пишете много,отивам да чета

# 505
някой да знае дали може да се яде дивеч?имам сърнешко и незнам дали става?не е тлъсто,напротив много е сухо,ама знам ли  newsm78   някой да знае?
Дивото става,свари го под налягане и после го хапвай,както ти харесва.Не е тлъсто,не е тъпкано с хормони и други магазински историй...........
Имаме една дюканка,която наблягаше предимно на диво месо и дива риба. Embarassed във втора фаза.Да не каже и повече.... Outta Joint
Сега е в трета и си държи килата от калкулатора. Rolling Eyes
Още нещо исках да пиша,но забравих.Отивам да готвя чушки с кайма (не от магазина)
Ъъъъъъ,сетих се,днес пихме кафе с Мис Марпъл,нагушкахме се на живо,ОЧЕвадно е заслабнала,както й пожелах на срещата в Русе през май.............Дори две жени минаха покрай нея и й казаха,колко разлика има.Пинки85,едната жена беше майка ти,страшно си приличате.......Колко е малък светът.
Едира,вчера ме подразни,но прочетох последните ти постове ,видях ти снимките,имаш пълната ми подкрепа. Hug
Музичкааааааа,гуш,мляс, hug
Днес си мислих за Бижу и Стелксен.
Бети,пък аз моя искам да го продавам,само хавлий висят на него.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 22:09 от zorita

# 506
  • София
Момичета, и аз май ще минавам в трета. Минус 5 кг. съм, но не това е причината- в събота ще ми доставят така мечтания и желан кростренажор, заради който омърморих света  Party Няма да се стърпяи ще започна да бъхтя поне по час на ден, познавам се.
Мисля, че при тези обстоятелства това ще е добро решение, как смятате?  newsm78 Нали Дюкан казва, че в първа и втора не е добре да се спортува активно.

# 507
  • София
е супер е,че става.   newsm10  фризера ми е пален с дивеч  и сега ще си размразя за утре    Hug

# 508
хммм още ли си нямаме нова темичка? аз се премених днес с рокличката и обрах овациите  Sunglasses май няма да минавам още в трета Simple Smile голям стимул си е!

# 509
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Във вторник валя при нас порой и се наводнихме  Cry  След събирането на водата, изхвърлянето на някои мокри вещих бях физичесни и емоционално скапана. Затова не съм писала и чела.
Днес ми е денят на чисти протеини - отчитам успешен протеинов ден!
Много работа, скапана съм. Надявам се утре да пиша повече!
Виждам много нови попълнения - УСПЕХ!
Лека вечер!!!

Общи условия

Активация на акаунт