Сега мисля да поспя с бебетата,и без това не ми се излиза,току-виж ни хване буря по пътя.Дано обаче довечера не вали,за да си поиграем с Яско навън.
raia123,ти си доказателство,че никога не е късно да се възтанови кърменето
Честно да ти кажа,по едно време си помислих,че ще се откажеш съвсем и много приятно се изненадах,като писа,че пак се кърмите.Скоро след ражадане хормоните бушуват и може да се кърми дори и след прекъсване и намаляване на кърмата...но повечето майчета не го знаят-цари заблудата,че споре ли кранчето,спира завинаги.А телата ни са едно малко чудо и трябва да им имаме повече доверие,а не постоянно да се съмнявамне в способността си да изхраним децата си.
Най-трудно е през първите месеци,особено при първо дете.Бебето често плаче постоянно и според мен често майката просто не разбира от какво плаче то и го отдава на глад...
Или пък смята,че след като бебето току-що е сукало,не бива пак да го поставя на гърда,ако заплаче.Не е вярно.Да не забравяме,че чрез кърменето душичките не само се хранят.То е и успокоение,особено ако мама гушка бебето само при кърмене,а през другото време го държи в креватче,количка или въобще някъде далче от нея.
Нещо много се разфилософствах
Ооо,вижте това колко е готино!
http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag
Честита месечинка и на Тео
vanny_76 бях твърдо решена да не си плащам и това е резултата,но важното е,че сме живи и здрави с Дени!А здравната ни система незнам дали някога ще се оправи
Тия дни много си мислех за теб и ти се възхищавах на умението и спокойствието ти да гледаш 3 деца сама!!! Защото аз останах без помагачи в събота и до снощи бях на ръба на нервна криза. Нямах време да се изцедя и ям, да не говорим за влизане във форума. Но... май лека полека му схванах цаката и започнах да сколасвам
Нашите бебки са на АПТАМИЛ и Сави си се напомпва, защото е ламя, но не виждам Ники да расте чак толкова драстично, но пък тя си е злоядичка.
) и нещата се пооправиха. Иначе ги отпушвам с физиологичен разтвор и памучени фитилчета.