София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
момичета, никой ли не желае купони за кухня, не мог ада я взимам и направо ми изгарят, а храната е хубава.

# 271
  • София
Аз предложих на една съседка, но тя се отказа. С ходенето на място за храна би се справила, но с броя на бурканите - едва ли.
Пусни тема тук http://www.bg-mamma.com/index.php?board=16.0
Нашата тема не е от най-посещаваните.

# 272
Вече ставаме за разходка, може да се присъединим към някой Hug
Знаете ли дали фитнес Релакс вече работи? Rolling Eyes

# 273
Ан Мари, мерси, то не са необходими буркани, аз й продавам купоните и й давам моите бурканчета  и тя взема вместо мен. Но няма значение, една друга мама прояви интерес.

# 274
  • София
Kreia, kutiqta ti e pulna, zatowa pisha tuk:

Zdrawej pak
Okaza se che shte mi idvat gosti
neka se razberem da ti pisha kato si trugnat i shte se vidim

izvinqwam se za latinicata  Peace

Редактирам:
Крея, вече съм свободна, така че пиши кога ти е удобно  Peace

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 13:16 от carbo

# 275
Има ново магазинче с бебешки храни на гърба на 173( ако не се обърках нещо с номера Embarassed, става въпрос за този новия до Ломско -бял с цветни тераси), а. Още не е много заредено, но мацката каза че работят по въпроса Wink

# 276
Вече ставаме за разходка, може да се присъединим към някой Hug
Знаете ли дали фитнес Релакс вече работи? Rolling Eyes

До колкото си спомням в пощите имаше съобщения, че отваря врати началото на месец септември (или пък октомври беше  newsm78). Не помня точно, но вече трябва със сигурност да работи

# 277
  • Нови искър

След  пожара май не съм минавала от там и едвали е смогнал но кафето със сигурност работи. Можеш да провериш

# 278

След  пожара май не съм минавала от там и едвали е смогнал но кафето със сигурност работи. Можеш да провериш

Sorry за спама, но какъв пожар е имало? Не съм разбрала  newsm78

# 279
  • Нови искър

Sorry за спама, но какъв пожар е имало? Не съм разбрала  newsm78
ми фитнеса изгоря вътре всичко до основи преди откриването да не те излъжа дали е седмицата преди или предния ден но изгоря всичко.

# 280

След  пожара май не съм минавала от там и едвали е смогнал но кафето със сигурност работи. Можеш да провериш

Sorry за спама, но какъв пожар е имало? Не съм разбрала  newsm78
ми фитнеса изгоря вътре всичко до основи преди откриването да не те излъжа дали е седмицата преди или предния ден но изгоря всичко.

Мерси за инфото Simple Smile и се извинявам за невярната информация, която съм дала  Blush

# 281
Неприятна история.Тъкмо за откриването го бяха запалили. Толкова се арадвах,че ми е близо.Ще проверя и ще пиша, ако някой се интересува Hug

# 282
Ехееее момичета,темичката ти е изпаднала на 3-та страничка.Реших да я побутна малко като ви питам за мнения за 6-то ОДЗ в Толостой.Бетката я приеха там и сега ще ми е полезно някой да сподели мнение:)

# 283
Здравейте момичета! Не съм от редовните...но темичката изчетох подробно.
Ще споделя някои мои впечатления и преживявания.
Illiana, ето какво мога да споделя за празнуването на първия рожден ден на малкия - решихме, че този рожден ден ще празнува с големите - баби, дядовци, лели, чичовци....Рождения ден е март и трябваше да е на закрито. След като бая дълго време се чудихме, гледахме и питахме, накрая   избрахме пицария "Джепето" на Ломско шосе. И грам не сме съжалявали! Много сме доволни! Горещо препоръчвам! Невероятно отношение!
Управителят сам ни предложи да сме самостоятелни в салона на втория етаж на къщата - много чисто, изискано и подредено. Поръчахме пици, салати и 7 бутилки вино. Напитките - кой каквото иска. Тортата я поръчахме от Скай лайн - докараха я на место. Всичко беше на ниво- имаше едно момче на бара, което обслужваше само нас. Събрахме се около 15 човека. Платихме с пиенето/ безалкохолно, алкохолно, кафета/  230 лева.  

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:38 от Dudolina

# 284
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

Във връзка с ремонт на клапа с диаметър 800 мм на резервоар „Колежа” се налага временно прекъсване на водоподаването  от 22.00 часа на 11 ноември 2009 до 10.00 на 12 ноември 2009 в района кв. „Курило” и гр. Нови Искър.

С понижено налягане ще бъдат:  жк. „Надежда” 1, 2, 3, 4, 5 и 6 част, жк. „Свобода”, жк. „Толстой”,  кв. „Враждебна”,  с. Кубратово, с. Житен,  с. Чепинци, с. Мировяне, с. Кривина, с. Казичане, с. Долни Богров, района на летище София между ул. „Искърско шосе” и кв.  „Христо Ботев”.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 1 21 21.

“Софийска вода” АД

Общи условия

Активация на акаунт