София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 711
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Момичета къде в Надежда правят печати ...бързо и евтино ??? Joy Joy

# 361
  • София
Благодаря, grubby   bouquet

А с момченцето на pisi май ще се срещнем в 62 ясла Simple Smile) Ако не нейде из ОДЗ-тата де Simple Smile)

# 362
Здравейте мами! След известно лутане из сайта, май успях да попадна на правилното място  Rolling Eyes Предстои ни скоро с таткото да станем родители и се оглеждаме за добър педиатър в Надежда 1, може да е 8-мо ДКЦ, но и да работи с касата. Ще ни бъде от полза, ако някоя от вас вече има преки наблюдения върху някой специалист. От друга страна се чудим, дали изборът на мъж педиатър е по- удачен от гледна точка на мобилност. Благодаря и успех на всички Hug Peace

# 363
  • София
От друга страна се чудим, дали изборът на мъж педиатър е по- удачен от гледна точка на мобилност.
Защо мъжът да е по-мобилен??? Simple Smile))

Ние сме при Насаан.. В началото не бях супер доволна - няколко страници по-рано съм писала... Но сега вече /след като съм чула и прочела за други педиатри/ смятам че е един от най-готините  Joy

# 364
  • София
Здравейте мами! След известно лутане из сайта, май успях да попадна на правилното място  Rolling Eyes Предстои ни скоро с таткото да станем родители и се оглеждаме за добър педиатър в Надежда 1, може да е 8-мо ДКЦ, но и да работи с касата. Ще ни бъде от полза, ако някоя от вас вече има преки наблюдения върху някой специалист. От друга страна се чудим, дали изборът на мъж педиатър е по- удачен от гледна точка на мобилност. Благодаря и успех на всички Hug Peace

Ние сме при Беремлийска, доволни сме.

За Борисова също хубави неща съм чувала.

# 365
Ако имаш време и ти се чете , може да разгледаш темата по-назад . И двете си деца съм записала при Беремлийска , за мен тя е страхотен човек и професионалист !!!

# 366
  • София
И двете ми деца, включително и аз сме при Борисова. Доволна съм.
Дияна я записах при нея доста късно, т.е. на 8м. Но Алекс си го пое от 1вия ден.
С две ръце съм и за Беремлийска.

# 367
Момичета къде в Надежда правят печати ...бързо и евтино ??? Joy Joy

Намерих , до магазина на Шкода  Peace

# 368
Аз мога да посъветвам при кого да не се записвате - Шамановска, 8 ДКЦ.

# 369
А аз съветвам да не е при Михова, пак от 8ДКЦ.  Peace

Опитах се да я сменя с Борисова, но тя отказа да ни запише, защото с Михова са от една практика.  Cry И сега не знам към кой педиатър да се насоча, а искам юни да я сменя задължително.

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 22:13 от ili4ka

# 370
  • Нови искър
А аз съветвам да не е при Михова, пак от 8ДКЦ.  Peace

Опитах се да я сменя с Борисова, но тя отказа да ни запише, защото с Михова са от една практика.  Cry И сега не знам към кой педиатър да се насоча, а искам юни да я сменя задължително.
Ние сме при д-р Борисов и съм страшно доволна, но трябва да си ги видиш на място всичките които ти препоръчат и сама да прецениш

# 371
Ако имаш време и ти се чете , може да разгледаш темата по-назад . И двете си деца съм записала при Беремлийска , за мен тя е страхотен човек и професионалист !!!
Подкрепям.Живот и здраве и второто ми детенце ще е при нея Peace

# 372
Много Ви благодаря за препоръките.  Grinning

# 373
На въпроса Защо мъжа да е по-мобилен? Защото според съпруга ми мъжете имат коли и могат веднага да доидат в къщи ако се наложи, докато не всички жени имат кола. Благодаря Ви много за бързите и изчерпателни отговори. Лек и успешен ден на всички Hug

# 374
Днес с таткото отидохме при д-р Наасан и той изяви готовност да ни поемер издаде и рецепта какво да се вземе при първа необходимост, приятен човек, все пак това е контакт на "прима виста", ясно е, че в хода на наблюдение на детето ще се получават впечатленията. Искахме при Берменлийска, но се оказа доста натоварена. Ако някоя мама, счита, че има какво още да сподели за д-р Наасан, може да напише някой ред. Благодаря и успех на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт