София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 717
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета.Днес около 15ч.-15:30ч. се овзих в трамвай 7 ТМ(рейс-трамвай) и си забравих найлоново пликче с важни документи-акт за раждане на детето ми,ТЕЛК,Айбан,Копие от ЛК и 2 чифта ръкавици.
ОТкрих шофиора след 1ч. и той ми каза,че е закачил плика на видно място,но някой го е взел.
Ако някоя от вас го е виждала или знае в кого е,ще помоля за съдействие Praynig
0878273754
0896800702
Много ви моля,спешно ми е!!! Praynig  bouquet

# 346
  • София
Здравейте момичета.Днес около 15ч.-15:30ч. се овзих в трамвай 7 ТМ(рейс-трамвай) и си забравих найлоново пликче с важни документи-акт за раждане на детето ми,ТЕЛК,Айбан,Копие от ЛК и 2 чифта ръкавици.
ОТкрих шофиора след 1ч. и той ми каза,че е закачил плика на видно място,но някой го е взел.
Ако някоя от вас го е виждала или знае в кого е,ще помоля за съдействие Praynig
0878273754
0896800702
Много ви моля,спешно ми е!!! Praynig  bouquet

Много съжалявам за това,което ти се е случило, Деси. Не ползвам този автобус. Но според мен шансът да ти върнат документите е минимален. Направи необходимото, за да анулираш или там каквото се прави документите. Щом някой за 1 час си е припознал пликчето...  Sad На мен така ми откраднаха чантата, все се надявах да изхвърлят документите поне (че и дипломата ми беше вътре), но уви... Предполагам си уведомила полицията за това. Стискам палци въпреки скепцицизма ми да има свестни хора, които да ти върнат документите.

# 347
  • София

ОТкрих шофиора след 1ч. и той ми каза,че е закачил плика на видно място

#Cussing out #2gunfire Rage

Успех, Деси  Praynig

# 348
  bouquet  bouquet  bouquet
2 млади момчета днес дойдоха в нас и ми върнаха пликчето!Явно са осъзнали,че това са важни документи!
А аз мислех утре да отписвам акта в полицията,защото си извадих дубликат
Гоних ги из кооридора с 10лв.,но те ги гледаха,но не посмахо да ги вземат!
Весели празници!!!На тях,на вас и на всички!!! Hug

# 349
Браво , ето че на Коледа наистина стават чудеса !!!! Hug
ХАЙДЕ СЕГА ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ .... и на всички много здраве и късмет !!

# 350
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet
2 млади момчета днес дойдоха в нас и ми върнаха пликчето!Явно са осъзнали,че това са важни документи!
А аз мислех утре да отписвам акта в полицията,защото си извадих дубликат
Гоних ги из кооридора с 10лв.,но те ги гледаха,но не посмахо да ги вземат!
Весели празници!!!На тях,на вас и на всички!!! Hug

Радвам се да го прочета това.

Весели празници на всички  Hug

# 351
Хайде Честита Нова Година  bouquetТемичката ни доста е запустяла Rolling Eyes

# 352
Честита нова година! Да сме здрави всички.
В нашия квартал текат величайши ремонти - слагат нови тръби, нямаме вода през ден /официално, а иначе я спират и пускат когато си поискат/.

# 353
  • Нови искър
Честита нова година! Да сме здрави всички.
В нашия квартал текат величайши ремонти - слагат нови тръби, нямаме вода през ден /официално, а иначе я спират и пускат когато си поискат/.
При нас не е така в 3 част имаме си постоянно вода

# 354
  • София
За много години Simple Smile

Ние сколасахме за ясла... смятам че и в двете, в които сме кандидатствали, ще ни приемат. Затова ми се иска да сондирам мнения Simple Smile
ДЯ 40 vs ДЯ 62

и един блиц въпрос: според вас има ли шанс /и как/ да вземат малката в ясла от май или юни?

Също ще ми е полезно ако някой има впечатления от частната ясла в Обеля - Арлекино. Там ни казаха че ще я вземат, но и 1500лв да беше на месец пак няма гаранция за добро гледане...

За водата - ние сме във втора част - вчера за малко имаше понижено налягане, но мина и замина..

# 355
 carbo а ще ми кажеш ли какви документи беше взела , че ще ходя и аз днес да записвам моя , дали само молба по образиц , или и нещо друго , за да не се връщам ????

# 356
  • София
писи, никакви - носех копие от акта за раждане, но не ми го взеха на нито едно от 2те места. Попълвах само молба-образец.
За информация, аз я записах онзи ден - на 6-ти. И в двете ясли бяхме 58-ми номер. В 40-та директорката ми каза, че миналата година са приели всички, а в 62-ра ми казаха /по-точно на майка ми/ че ще приемат 60 деца.

# 357
охх   дано имаме късмет , че мисля от септември да почвам работа , а с двама в къщи ще е невъзможно !!!

# 358
 детето на моя приятелка е в арлекино и са доволни. един ден лятото ходи пробно (без пари) за няколко часа. на есен тръгна в яслената им група. за коледа подари на мама и тати картичка нарисувана от него и надписана от учителките.  

за 40 дя. миналата година не приеха всички желаещи. нашият вх ном беше 141. още като подавах молбата ми обясниха, че нямаме шанс защото капацитета на градината е 60 места, а 30+ от тях са заети (няма да се освободят). документи сега не се носят. попълват се молби, които евентуално се одобряват. детето започва да посещава яслата след началото на септември. тогава става и самото записване и подаване на документи, изследвания, имунизационни картони, сужебни белижки и т.н. тази година молбата ни е № 61 и не храня големи надежди, въпреки че този път ми казаха да им се обадя юни, за да проверя и да потвърдя или откажа ( ако сме прети ) мястото. при миналото ни кандидатстване беше едно размотаване елате септемри или не по- добре октомври. два месеца ме въртяха, ходех всяка седмица и накрая приеха дете без софийска адресна регистрация и без подадена в срок молба, а моето ( дето дядо му е кореняк надежденец ) не.  

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:54 от grubby

# 359
Айде сега да се отчета .В 40-та ясла сме с вх. номер 69 , директорката не беше мн . контактна , но каза че има голяма верочтност да се включим , на 1-ви юни е класирането и е желателно да се обадим и да потвърдим или да се откажем , ако сме приети на др. място . Ходих и до 62-ра ясла в Толстой , там като че ли по ми допадна и отношението въобще . Директорката беше мн . любезна и приказлива , и обясни и за гърнето и за лъжицата ... Joyи там е същото със сроковете и записването , и каза цче капацитета е 80 места и сигурно ще сме приети , ние сме 64 номер .
Хайде успех и на другите мами , които ще подават !!!

Общи условия

Активация на акаунт