София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 722
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Добре дошли Rude и Орелия !

# 331
Орелия е отдавна тук Mr. Green

# 332
# 333
Да и в Надежда 2 е така и с водата и с тока ooooh!

мога ли да те попитам от кога живееш в надежда 2. аз вече трета година не работя и за този период не съм имала проблеми. да не говорим, че когато в софия имаше убииствени режими на тока и водата надежда беше най- леко, а профилактика на топлата вода не помня от кога не сме имали ( над 15 г са защото съм била 6- 7 клас ). 

# 334
  • София
Да и в Надежда 2 е така и с водата и с тока ooooh!

мога ли да те попитам от кога живееш в надежда 2. аз вече трета година не работя и за този период не съм имала проблеми. да не говорим, че когато в софия имаше убииствени режими на тока и водата надежда беше най- леко, а профилактика на топлата вода не помня от кога не сме имали ( над 15 г са защото съм била 6- 7 клас ). 

Подкрепям с 2, 4, и т.н. ръце!!!
Аз също съм тук от както се помня и ВИНАГИ сме били от най-леко засегнатите при всякакви режими и т.н.

Ех, много си ни е хубав квартала  Heart Eyes

# 335
Аз живея само от една година тук,но като сравнявам Редута и Надежда тук сега много често ни спират и тока и водата,докато там не сам имала такива проблеми или може би сега като съм по цял ден в къщи и затова забелязвам, незнам имали значение че съм в къща,но наистина има няма и спрат тока за по 5-10 минути и после пак го пускат,като в рамките на 1 час това може да стане 3-4 пъти. Незнам за режимите защото тогава не съм живяла в София. Thinking

# 336
А наистина квартала си е много хубав  Peace,хората са по земни и не са надути,докато в Редута беше страшна работа ooooh!,когато бях бременна и отидох в 8-ма поликлиника да дам кръв всички хора ме пуснаха да мина а иначе в 17-то дкц аз си чаках реда та даже едни старец и бабичка зор да ме прередят Twisted Evil Това е моето скромно мнение.

# 337
  • София
Живяла съм в Редута, но по поликлиники не съм ходила. А и квартала ми беше само за едното приспиване.
Като малка живеех в Гео Милев, но тогава най-вероятно всички хора са ми били нормални Simple Smile
В Надежда рядко са ми спирали водата и тока.

# 338
Аз понеже вечер будувам, за да си чакам мъжа Simple Smile, та съм забелязала, че има седмици, в които всяка вечер в 12,30 до към 1 някъде го спират.... знам ли и аз защо.....

Иначе да питам - има някъде в квартала магазин с коледна украса, че не обичам да обикалям много... А се усетих, че ние още не сме се украсили Simple Smile То едва ли ще е само за украса, но поне да има по-богат избор.

# 339
мойте приятелки миналата година си купиха украсата от сергия на хали надежда. в била и фантастико пускат.

# 340
Аз понеже вечер будувам, за да си чакам мъжа Simple Smile, та съм забелязала, че има седмици, в които всяка вечер в 12,30 до към 1 някъде го спират.... знам ли и аз защо.....

Иначе да питам - има някъде в квартала магазин с коледна украса, че не обичам да обикалям много... А се усетих, че ние още не сме се украсили Simple Smile То едва ли ще е само за украса, но поне да има по-богат избор.
Охооооооо,при китаиците на Илиенци украси да искаш...............

# 341

Охооооооо,при китаиците на Илиенци украси да искаш...............
[/quote]

Мен там ме е "страх" да ходя  Grinning покрай украсата ще накупя още куп глупости....но сигурно ще се разходя утре....

# 342
Здравейте, майчета! За първи път се включвам във форума и не съм много сигурна, дали съм на точното място. Живея в Нови Искър и не съм особено доволна от педиатрите тук, препоръчват ми д-р Трифонова от 8ДКЦ. Моля, ако някои има някакво впечатление от нея да ми сподели.

# 343
Ами здравей ние сме при д-р Трифонова, нито много перфектно нито много лошо отношение,горе долу нормално,но имаше период в който не ми дигаше телефона,но това беше в периода на гриповете и като отидохме в поликлиниката тъй като малкия беше болен наистина беше много натоварена.Но общо взето съм доволна. Peace

# 344
мн благодаря за бързия отговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт