София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 729
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Детските ми  вече са преведени Grinning

# 316
  • София
Я сега аз да ви попитам - в това магазинче до ОХИ раздават и някаква частна кухня. Имате ли отзиви? Особено за безмлечната кухня...
Тенк ю ин адванс   bouquet

# 317
  • София
Я сега аз да ви попитам - в това магазинче до ОХИ раздават и някаква частна кухня. Имате ли отзиви? Особено за безмлечната кухня...
Тенк ю ин адванс   bouquet

Преди там раздаваха на Джуниър меню, не знам дали е същата. Не бях доволна, имаше сурови картофи например.

# 318
http://www.ozi-food.com/   
Това е кухнята от бебешкия магазин. Лично не съм я ползвала , но комшийката взема постоянно за детето си .

# 319
  • София
http://www.ozi-food.com/   
Това е кухнята от бебешкия магазин. Лично не съм я ползвала , но комшийката взема постоянно за детето си .

За Ози - доволна съм от нея, т.е. бях, че от много време не я ползваме вече. Смятам я за най-добрата от частните кухни.

# 320
Аз преди около година взимах от там и беше Джуниър меню-въобще не съм доволна!А и из нета четох доста негативни мнения за тях......,но докато не пробвах не мирнах!Хубавото беше че плащаш за седмица и можеш да се откажеш по всяко време.

А аз забравих да благодаря на всички които ми дадоха координати на Беремлийска   bouquet,но тя ни отряза.........,не искала повече пациенти  Rolling Eyes

# 321
  • София
Мда, Беремлийска  е доста натоварена.

# 322
  • София
Благодаря на всички Simple Smile

Според мен в Надежда 2 в магазинчето предлагат тези Джуниър, които са кофти, а в Надежда 4 в детския магазин предлагат Ози, които всички са съгласни че са добре, но на мен са ми скъпи. При условие, че съм супер доволна от кухнята към БМК, за което благодаря на Крея   bouquet

# 323
Майчета дайте мнение за 6-то ОДЗ.Бети ще я пускам там понеделник,а нямам никакво инфо.

# 324
ооо, Рали, ученичка ще си имаш ти! Успех и да знаеш, че тръгването на ясла е по-тежко за родителите, отколкото за детето! Вярвам, че всичко ще е наред. Целуни Бетката и весел първи учебен ден ви желая!

П.С.ДАмян също реве на яслата - но защото не иска да си ходи оттам Heart Eyes

# 325
Здравейте,
Може би сме закъснели, но и ние с Рали бихме искали да се включим в хубавата тема. Тя вече е по-голяма (цели 4 месеца:)))) и ми оставя повече време за Интернет. Ще се радвам да споделя моя опит и да помагам с каквото мога (дано да съм полезна с нещо на бъдещите майки... за другите не знам.... все пак имам стаж само 4 месеца:))

Ралица е родена на 03.08.2009, 49 см, 3 500 кг (видях, че така се прави Simple Smile). Живеем в Надежда-5 (което си е Връбница:)), точно с/у гробището. Но както казва таткото, какво по-положително от това сутрин като се събудиш и да видиш цяло поле с плюсове  Wink

Поздрави от мен,
Наталия

# 326
какво по-положително от това сутрин като се събудиш и да видиш цяло поле с плюсове  Wink
Crazy Joy
Привет от мен и Стефан! И аз съм живяла във Връбница - е нямахме вашият завиден изглед, но пък срещу нас имаше ветеринарна лечебница за едър рогат добитък Simple Smile

# 327
: Rude  Орелия  вие сте за завиждане !!!!!!!!! Joy ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАС!!!!! Hug

# 328
Добре заварила Simple Smile Аз съм се записала в тази тема вече - в момента живея в Триъгълника, безумен квартал, в който или няма вода, или ток - понякога и двете заедно Sunglasses

# 329
Да и в Надежда 2 е така и с водата и с тока ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт