София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 700
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Дуци, Галя, благодаря за пожеланията Simple Smile

Говорих с мъж ми и забравих да го питам как е стигнал сутринта. Може би целият поток ще се премести по Рожен и ще е ад. Там винаги е било ад.

# 436
AnMary Честит рожден ден на дъщеричката ти.Да е жива и здрава и много да те слуша  bouquet
Момичета от къде и какви документи са ми необходими ,за да си взема акта за раждане?КЪДЕ се намират соц.служби?/забравила съм Rolling Eyes/

# 437
  • София
R&B&G, кръглият магазин, ЕСГРАОН на 2рия етаж. За документи не помня. Със сигурност личните карти на теб и съпруга ти.

# 438
Вече не са в кръглия магазин, преместили са се, но къде - не знам. То на самия кръгъл магазин пише, де.

# 439
Честит рожден ден на Диана на Ан Мари!   bouquet  Да е здраво и усмихнато дете Hug
Може ли да ви попитам за тази едникратна помощ при раждаен .Към момента на раждането 01.10.2009 съм по регистрация в Шумен, сега вече в надежда къде да подам документи за изплащането Confused

# 440
Акта само с лична карта , и се взема от 1-ва част , http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1&lang=bg това е на картата , че не ме бива с обясненията, а от там ти издават един документ за родствени връзки , ако го искаш веднага си го плащаш разбира се , 8-10 лв . някъде беше . Иначе ще се разходиш пак след 4-5 дена . С това удостоверение за родствени връзки и с акта ( оригинал) , а май трябваше и акта на по-голямото ти дете , за да удостовериш че това ти е второ , личните ви карти , отиваш в социалните и .............. май е това , а може и да пропускам нещо ,ако се сетя пак ще пиша . Peace

# 441
Благодаря ви момичета.Спестихте ми едно ,две разкарвания в този студ.А къде са социалните ?

# 442
  • София
Социалните са в Свобода. Стига и тях да не са преместили.

http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=109a3424a … 1eab72ab2b6437587

# 443
 Joy не са , още са там......

# 444
Много ви благодаря момичета HugЗлатни сте  bouquet

# 445
Здравейте момичета,
моето гардже става на 2 годинки и бих искала да направя рождения ден в клуб. Кой според вас е най подходящ за бебешки рожден ден?

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:22 от anason

# 446
Ако не държиш да е в Надежда , ние ще ходим на детски РД в неделя на 14-ти , но е в Красно село , в един клуб ''Островът на съкровищата '' и после ще ти напиша впечатления . Разгледах го в сайта им , ще го видя и на живо и после ще се отчета ......

# 447
Simple Smile)) рождения ден е утре. Мислех да го направя в събота. Не държа да е в надежда, но понеже гостите са малки а и рожденника не е кой знае колко голям ми се искаше да събера малко впечатления от мами.

# 448
 Joy Ееемииииииии няма време за моите впечатления значи ..... Joy , все пак пожелавам приятно изкарване , и много радостни и щастливи детски спомени !!!!

# 449
Благодарим! Освен после аз да си кажа впечатленията Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт