София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 696
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Цитат
Във връзка с реконструкция на уличен канал и водопровод на 18 февруари 2010 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв.  „Триъгълника”.
Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Майор Димитър Думбалаков и ул. „Шибой”.

# 466
Момичета, дали знаете с какъв транспорт мога да стигна до станцията на метрото в Обеля? С тия спрени превози по Ломско Crazy а и отдавна не ми се е налагало да ги ползвам...
  bouquet

# 467
  • София
авт. 150 от пазарчето до надлеза и тм. 17 от гара Север /или от някъде по Бели Дунав или от Билла/  newsm78
Дано не те излъжа нещо

АнМари, днес с мен се видя Simple Smile Аз се чудех от къде ми е познато това момченце като нито майката, нито каката познавам Simple Smile и сега като ти видях линийката се получи 2+2
Ние бяхме с червената количка в градинката до църквата Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:43 от carbo

# 468
  • София
Мислех аз, че ще е някоя мама от форума Simple Smile Ама аз обикновено не питам Simple Smile
Чакай тогава да ти покажа количката ти Simple Smile

# 469
Добро утро , някой знае ли къде има поправка за gsm-и, не че моят вече не е ремонтиран  #Cussing out от сина ми , но май ще трябва и майстор да го погледне . Става въпрос , че панела ми се е отворил , и там някакво мъничко като скобичка ..........се изпари , а може и да е изядено  Joy( дано не е ) , и сега се отваря .

А ако някой планува днес разходка , просто такава безцелна ..... като се позатопли , да свирне !!!!!!!!На мен така ми омръзна вече само вътре да стоим , че ..... имам нужда от излизане ....

# 470
Добро утро , някой знае ли къде има поправка за gsm-и, не че моят вече не е ремонтиран  #Cussing out от сина ми , но май ще трябва и майстор да го погледне . Става въпрос , че панела ми се е отворил , и там някакво мъничко като скобичка ..........се изпари , а може и да е изядено  Joy( дано не е ) , и сега се отваря .

А ако някой планува днес разходка , просто такава безцелна ..... като се позатопли , да свирне !!!!!!!!На мен така ми омръзна вече само вътре да стоим , че ..... имам нужда от излизане ....

Има сервиз в червения блок в който се плаща студената вода, в същия блок са Рицка и още едно кафе забравих го как се казва. И номера на блока не съм сигурна кой беше 150 може би но за първа част става въпрос  Rolling Eyes Дано съм помогнала Hug

# 471
  • София
pisi81, illy_ ти е казала за сервиза, за който и аз знам. Блокът обаче е 172 (на картата го видях). До сервиза има оптика.

# 472
За блока до блока с банките говориш нали , ако е там се сетих , не за сервиза де , за сладкарницата ... JoyБлагодаря за помощта !!! Hug

# 473
да, червния блок до онзи с банките  Wink Ама аз си  признах че номера не го знам Embarassed Mr. Green

# 474
Здравейте!!! От скоро имам бебе и съм в голям шок от това постоянно стоене вкъщи!!!! Нямам приятелки  с бебета и незнам къде има детски площадки в района. някой може ли да ме ориентира около блока с банките на Ломско шосе къде има хубава детска площадка или градинка с пейки!!!!!!

# 475
Здравейте!!! От скоро имам бебе и съм в голям шок от това постоянно стоене вкъщи!!!! Нямам приятелки  с бебета и незнам къде има детски площадки в района. някой може ли да ме ориентира около блока с банките на Ломско шосе къде има хубава детска площадка или градинка с пейки!!!!!!
Мила, може да ми пишеп на лични. И аз съм близо до твоя райони ми е много самотно в разходките Hug

# 476
Момичета, ние се рамотаваме около нашия 156 бл. Ако на някой му е самотно и ако минава през там да търси една майка с руса къса коса и едно тичащо калпазанче  Crazy

# 477
illy_ , ти си била от Надежда. Супер, много се радвам. Ако искате момичета  давайте телефони на лични

# 478
  • София
В този район... само м/ублоковото пространство. Или градинките до църквата във 2ра част, от другата страна на Ломско.
Или градинката до Хан Кубрат. Там имаше люлки и катерушки.

# 479
Здравейте!!! От скоро имам бебе и съм в голям шок от това постоянно стоене вкъщи!!!! Нямам приятелки  с бебета и незнам къде има детски площадки в района. някой може ли да ме ориентира около блока с банките на Ломско шосе къде има хубава детска площадка или градинка с пейки!!!!!!
А пък ние сме от другата страна на Ломско , най-близка ни е тази площадка зад църквата ........Но си се разхождаме и около блоковете , ако днес се заформи някаква разходка , моля споделете , ние ще хапваме към 13 часа и ще излизаме !!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт