София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 648
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Ами да ти кажа, май наистина е за по-малки деца, що се отнася до играчки и атракциони.

# 646
Благодаря!Мики Маус ни е до болка познат ,Дъмбо не ни харесва ,ако ви хрумне някоя идея,моля споделете!Става въпрос за квартала ,защото ще е удобно за всички,затова питам тук.

# 647
Да ви кажа третият Рд на Малчо го напарвих в Кериан и по-прекрасен рожден ден не е имало детето. Търчаха с децата като отвързани. Но! Отвън беше празно, защото беше валяло и просто нямаше хора. Не знам ако има хора как ще бъде. Но наистина по-прекрасен празник не е имал. Предишните винаги бяха в клуб/в Хаджи Димитър/ и винаги се ядосвах за нещо.

# 648
  • София
yan4eto, "Пакостници" не става за големи деца.
Ако държиш да е в квартала пробвай в някоя пицария, или "Кериан" на Търговска.
РДто на дъщеря ми (9г) празнувахме в рок клуб в НДК.

# 649
за рд сещам се за чочи. има двор с люлки, пясъчник, кола и батут. батутът е много хубав, но се плаща 5 лв за целия ден (надуват го по обед до към девет и нещо. вътре има билярд, джаги, боксова круша и дарц.

# 650
  • София
Скоро една съученичка на дъщеря ми празнува там РДто си. Ние не успяхме да отидем. Майката беше много доволна от празника.

# 651
Къде е тоя Чочи?

# 652
  • София
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=47302d669 … 1061c9ede537725c1

В 4та част е. На ъгъла на "Христо Силянов" и "Йордан Хаджиконстантинов" има един бебешки магазин. Май имаше и някаква видиотека, но не съм много сигурна. А на "Чудомир" е клуб "Чебурашка".

# 653
клуб чебурашка е затворен.
чочи е бившото кафе лагуна.

# 654
  • София
Чебурашка я дадох като ориентир. Видях, че не им работи сайта. Не съм минавала скоро от там.
Окончателно ли са хлопнали кепенците?

# 655
Да, аз останах възхитена от Чочи.  Grinning Чак ме беше яд, че не го направих там. Но август му идва именния ден и ще сме там. Сещам се и за едно кафе в 3та част срещу Билла. Там има също катерушки.

# 656
Да, аз останах възхитена от Чочи.  Grinning Чак ме беше яд, че не го направих там. Но август му идва именния ден и ще сме там. Сещам се и за едно кафе в 3та част срещу Билла. Там има също катерушки.
Да не е Рибката?Симба се казва,точно на Бели Дунав,оградено с ниска дървена ограда.

# 657
да, чебурашка я няма. на нейно място отвориха баничарница или нещо подобно.
във видеотека охи тече ликвидация

# 658
Благодаря за идеите!Отиваме да видим Чочи.Май е точно каквото ни трябва!

# 659
Да, аз останах възхитена от Чочи.  Grinning Чак ме беше яд, че не го направих там. Но август му идва именния ден и ще сме там. Сещам се и за едно кафе в 3та част срещу Билла. Там има също катерушки.
Да не е Рибката?Симба се казва,точно на Бели Дунав,оградено с ниска дървена ограда.
Ами има пасти и торти и по-скоро е сладкарница. Не гледа към булеварда. Може би това рибката да е заведението, което гледа към самият булевард, а това за което говоря гледа на обратна посока.
Благодаря за идеите!Отиваме да видим Чочи.Май е точно каквото ни трябва!
Да споделиш после.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт