София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 636
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
Да попитам за козметични салони в Надежда 1 или околността:) Може и да сте го обсъждали  Rolling Eyes, но на първа страница не видях посочени Peace

# 676
  • София
има едино студио Акцент,много са добри  Peaceима маникюр,педикюр,козметика,фризьори...намира се в едно блокче съседно на блока дето е магазин РУЕН..http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ec199baa56692a688dd97a9d50fea0c8&tip=1

# 677
има едино студио Акцент,много са добри  Peaceима маникюр,педикюр,козметика,фризьори...намира се в едно блокче съседно на блока дето е магазин РУЕН..http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ec199baa56692a688dd97a9d50fea0c8&tip=1
Оо, ами то е близо до нас:) Благодаря Hug

# 678
  • София
Здравейте,
Да попитам за козметични салони в Надежда 1 или околността:) Може и да сте го обсъждали  Rolling Eyes, но на първа страница не видях посочени Peace
Може да се направи някакъв списък и да го впишем в 1вия пост. За това не се бях сетила Simple Smile

# 679
Аз харесвам Лики, който е с/у сладкарница Кериан, но май ти е доста далеч.

# 680
В бл 264 срещу р-т Уембли. Надето се казва. Ако искаш  ще ти прата тел на лични.

# 681
И аз влизам за нещо подобно да питам.  Hug Трябва ми информация в квартала, къде правят Антицелулитни масажи или процедури с целутрон. Rolling Eyes Моля споделете  Praynig

# 682
Момичета и аз с един маааааалко странен въпрос.... Знае ли някой къде правят некролози в района на 1-ва, 2-ра , 4-та част .......... На баба -комшийка и трябва , обиколи милата където се е сетила , но не намери , та затова е ...........

# 683
до гробищата не правят ли, ама това е по към 5-та част   . Малко преди моста на бакърена има една траурна агенция " алфа " мисля се казва.. Rolling Eyes

п.с. Намерих им сайта http://www.alfanik.com/ на контакти има карта на офиса им в Надежда

# 684
  • Под кленовите дървета
Привет мами Simple Smile
Аз съм стара надежденка - 10 години съм тук, но чак сега откривам темата.
Моето съкровище се казва Николай и сме от първа част, в близост до 101-во.
Ще се радвам да се виждам с други мами по разходки - рядко сядам на пейки пред блока, най-често обикалям из квартала към кучешкия парк, Северния парк (ама по-рядко натам) и една градинка до пазарчето на 1ва част.

# 685
  • София
jasmin_veni, добре дошла.
След мъничко ще те натъкмя в списъка Simple Smile

# 686

Цитат
Хем малко да побутна темата, хем да се похваля, че записах малката в 62 ДЯ - на Рожен.
Много ще съм благодарна на всякакви коментари!  Peace

Аз също си интересувам от тази детска ясла, тъй като подадох документи и там и ми казаха че имам шанс някъде за другата година, а и все пак малкия беше на 10месеца когато подадох.
Да те попитам и теб как стана с класирането, вие кое номерче бяхте подред  и кога си подала и от септември ли започвате
Благодаря предварително и лек ден!!! Peace

# 687
 Hug

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 17:18 от galia_02

# 688
  • София
Galia, подадохме някъде 7-8-9 януари и бяхме 58 номер. Още тогава директорката ни каза че ще ни приемат сега септември, защото ще имат 60 деца 1ва група.
В 40 ДЯ също сме 58 номер, но там дир. казала преди две седмици на мъжа ми, че не било сигурно... най-вероятно ще приемат и по соц. критерии.

Според мъжа ми, който всъщност се занимаваше с яслите последно, 62-ра била с по-добра база от 40-та. Според майка ми директорката на 62-ра била "по-намахана"  Rolling Eyes Аз мнение ще мога да кажа като си видя детето първите няколко дни.

# 689
Да кажа и аз лични впечатления от двете ясли ..... Като ходих да подавам документи директорката в 40 ДЯ не ми се стори от най-разговорливите , т.е нищо не говореше , само ни каза да си вземем по образец и да попълним .... толкова ..... Като отидох в 62 останах като че ли с по-хубави усещания .... , директорката любезна , говори , пита , казва какво трябва да може детето до тогава , как процедират те , и т.н. Определено бях решила че ако имаме алтернатива ще си изберем 62 нищо че живеем почти до 40-та .Като разположение и сгради са 1:1 , но на 62 като че ли парка е по подържан и запазен .....

Общи условия

Активация на акаунт