Кухни - 25та тема

• 45 058
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
soulmate много хубава кухня с здраве да си я ползваш  Hug
Krrassi какви ще са реалните цветове на кухнята, а проект много добре изглежда. Ще чакаме и готовата кухня да покажеш  Simple Smile

# 46
  • Шумен
Nat, честито и от мен.   chef

И да си задам моя въпрос, който може да ми подскаже. Интересува ме, който е затварял тераса с итонг, колко горе долу излиза като цена на кв. м.?

# 47
Браво Nat кухнята ти е страхотна. Много ми харесва.  newsm10

# 48
..и на мен!  newsm10

# 49
# 50
  • на кой му пука, майна
 Simple Smile

# 51
Другата седмица ще уточним окончателно проекта , и надявам се в средата на август да покажа снимки на моята мини кухня Grinning

# 52
  • София
и аз при вас, че и ние скоро ще трябва да си поръчваме кухня ( надявам се до месец)....

# 53
Честито Ви нови кухнички,с мерак да приготвяте домашни вкусотийки Hug

# 54
Честита кухня Nat!На мен страшно ми допадна и е много сходна с това което аз искам за моята кухня като подреждане.Със здраве да я ползваш и вкусни ястия да приготвяш!
Сега имам и едно питане макар и "след дъжд качулка"(вече купих гранитогрес).При мен хола, трапезарията и бокса са в едно голямо помещение.Бях решила да го застеля цялото с ламинат за да няма преходна лайсна, а и ми стои по красиво, но близките ме разубедиха.Трябвало да сложа в бокса гранитогрес или теракот, че по лесно се подържал и бил по удачен вариант след като в бокса ще са разположени вградена съдомиялна и пералня. Според тях ако някое от тях се пробие или изпусне ламината ще замине.
Какво  мислите по този въпрос?Ламинат или гранитогрес?

# 55
  • В центъра на Вселената...
И аз бях в същата чуденка  Simple Smile Искахме навсякъде ламинат. Но ме разубедиха...И в крайна сметка ще слагаме гранитогрес  в тази част където ще е кухнята  newsm78. Казаха ми, че всичко ставало, може да се разлее нещо, вода, капе олио и такива работи и ламината ще се развали. И аз не знам.
Да се похваля, че започнахме с монтажа на кухнята. Снощи си купихме уреди, мивка и днес ще ги вграждат. Скоро ще снимам и ще показвам  Peace
И друго да попитам какви са ви смесителите на кухненската мивка? Какво трябва да гледам като избирам? Гледах има едни специални душове за кухненски мивки, които са подвижни. Удачен вариант ли са?

# 56
Този е моят:

Когато го избирах гледах разположението на мивката и докъде ще стига струята на сметистеля,поне за кухнята е важно. Тези с изтеглящия механизъм също ми харесваха,според мен са доста удачни за кухня специално,но този повече ми хареса като дизайн.
И ние ще слагаме ламинат с теракот в бокса,изобщо не съм се замисляла по въпроса, четох доста още преди да се налага да купуваме и мисля,че това е най-удачният вариант за бокс с дневна в едно.

# 57
При мен, както вече казах, също всичко е в едно помещение. Относно гранитогрес/ламинат имах същите терзания. Накрая решихме да е само ламинат. Преходните лайсни точно в това помещение нямаше да стоят добре. Взехме по-висок клас ламинат. При поставянето не пестихме лепило, за да не може да прониква вода във фугите. Надявам се да няма проблем. Всъщност много бях харесала един ламинат от 60 лв. за кв. м., който беше около сантиметър дебел, изключително здрав и устойчив, с не знам си колко години гаранция. Само, че като сметнах колко парички ще излезе и ме сви стомаха. Който може да си го позволи, обаче да слага смело. Няма да сгреши и определено е най-добрия вариант.

Относно смесителя Ето го моя http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=23&pid=334 - цвят гранитек, за да ми отива на мивката. С изтеглящ се душ е, много му се радвам.

ПП Относно наводненията - застраховайте. Точно това мисля да направя тия дни.

# 58
  • София
Смесител с изтеглящ механизъм сме имали. Много е удобно, стига да не ти се прецака копчето отгоре и да протече като първия ни. Щото водата течеше по плота. Но с втория не е имало проблеми. Малшанс!

Исках да ви питам за дозатора за веро - гледах, че е монтиран върху мивката. Та въпросът ми е, специална мивка ли се купува или може да се пригоди и на плота?

# 59
И аз бях в същата чуденка  Simple Smile Искахме навсякъде ламинат. Но ме разубедиха...И в крайна сметка ще слагаме гранитогрес  в тази част където ще е кухнята  newsm78. Казаха ми, че всичко ставало, може да се разлее нещо, вода, капе олио и такива работи и ламината ще се развали. И аз не знам.
Да се похваля, че започнахме с монтажа на кухнята. Снощи си купихме уреди, мивка и днес ще ги вграждат. Скоро ще снимам и ще показвам  Peace
И друго да попитам какви са ви смесителите на кухненската мивка? Какво трябва да гледам като избирам? Гледах има едни специални душове за кухненски мивки, които са подвижни. Удачен вариант ли са?

А защо не гранитогрес, който имитира паркет? При нас е така навсякъде и се получи мноооооого добре. Дано скоро имам снимки.
И смесителите с изтеглящ се чучур са идеални за кухнята, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт