Кухни - 25та тема

• 45 050
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
За ламината има опасност, ако се наводни от пералня или миялна, само с капки от олио и други подобни няма проблем. Аз съм твърдо против всякакъв теракоти, гранитогрес и др. подобни, нямахме възможност за естествен или трислоен паркет, но сме с ламинат от 7-8 г и засега няма проблем. Ако имам възможност и в банята бих си сложила дърво (тик или нещо подобно Simple Smile )Веднъж е наводняван, още преди да се нанесем, докато монтираха смесителя, но нямаше проблем. Имаме само миялна в кухнята от около 3г и нещо. Дано и да изкара още. Сега се надявам в предстоящата къща, която е скоро се надявам да започне, да имаме възможност за по-качествен паркет или нещо на дървесна основа. Обаче наистина има и страхотни дървесни шарки на гранитогрес, даже харесах една такава съвсем случайно. Може би ще трябва да се прежаля за гранитогрес под и около камината в хол - кухня - трапезарията.

# 61
# 62
# 63
Не съм писала в темата но отдавна ви чета,ако може да се похваля с новата му кухня,дано да ви хареса..

Честито,харесват ми много цветовете,единствено не ми допада съчетанието на горните шкафове,аз бих предпочела да са само 1 цвят,но да не звуча като свекърва. Embarassed
Би ли споделила какви са цветовете,насочила съм се към подобно съчетание,но още издирвам точните нюанси!  Laughing

# 64
  • Пловдив
Този е моят:

Когато го избирах гледах разположението на мивката и докъде ще стига струята на сметистеля,поне за кухнята е важно. Тези с изтеглящия механизъм също ми харесваха,според мен са доста удачни за кухня специално,но този повече ми хареса като дизайн.
И ние ще слагаме ламинат с теракот в бокса,изобщо не съм се замисляла по въпроса, четох доста още преди да се налага да купуваме и мисля,че това е най-удачният вариант за бокс с дневна в едно.

Уаууу страхотен е смесителят - пфууу защо не се допитах до теб   bouquet Кажи цена моля - може някой да ми се върже някой ден да го сменим  Whistling

# 65
намирате ли някаква разлика между тези тук:
http://www.euromobil.com/eng/Euromobil/Default.aspx
 , и последните две кухни /едната в проект/, представени във форума?
проблемът не ще да е в материалите...
решавате сами! изборът е ваш!
моите уважения към пишещите тук, всеки има право на собствено мнение! Peace Simple Smile

# 66

И друго да попитам какви са ви смесителите на кухненската мивка? Какво трябва да гледам като избирам? Гледах има едни специални душове за кухненски мивки, които са подвижни. Удачен вариант ли са?[/color]

Смесителите ги избираш основно според размера на самата мивка. Да не се получи че няма как да си измиеш тенджерите щото чучура се пада някъде в ъгъла Laughing Също, ако е много висок, ще пръска, нали.
Това с подвижния "душ" си е гъзарийка, обаче каква му е ползата? Едната ти ръка ще е заета да го държиш на позиция, а с другата, само с една ръка какво можеш да правиш в мивката? Стават най-вече за миене на зеленчуци, но само за едната маруля струва ли си? Освен това по моя вкус дизайнът им е грозен.  Whistling  bouquet

# 67
  • Бургас
Подвижните душове са предназначени най вече, за удобство при измиване на самата мивка Wink Други кой знае какви предимства, не виждам да има... Laughing
Нашият смесител е на Видима, от серията " Storm " Eто този:

Избрах си него, понеже мивката ми е под прозореца, а от чучура няма как да отварям крилото Laughing Та, затова купихме със подвижен чучур...
Телескопичните са страхотни, но за сметка на това и цената им е такава Crazy

# 68
Уаууу страхотен е смесителят - пфууу защо не се допитах до теб   bouquet Кажи цена моля - може някой да ми се върже някой ден да го сменим  Whistling

120лв е,турски  Wink ! И за банята взехме от там,скоро ще се похваля и с него  Laughing
Не съм забравила за стикерите,ама се оказа,че съм бяла птица и нямам точни размери на спалнята,а кооперацията е заключена още 1-2 седмици!  Blush

# 69
yaya, уникален е  coolcool дано го има в София.
Доволна ли си и знаеш ли как се казва фирмата?

# 70
Мерси!  Blush
Фирмата я забравих,че смесителят още не е сложен и е в склада на нашите,тия дни се надявам да започнем с ремонта най-после и като го взема ще кажа как се казва фирмата. Предпочетохме турски пред китайските,четох ,че са по-качествени уж, но намерих на подобна цена в ибей,обаче май е китайски! Ето:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=330340758386

# 71
  • Пловдив
Ииии в ибея какви ли не неща съм накупила, ама за това не се бях сетила пуууу  Embarassed
Да знаеш, че ще те питам вече за всичко  Mr. Green
И хайде, чакаме снимкиииииии

А за стикерите, споки - когато се оправите пиши

# 72
  • Пловдив
Здравейте момичета, много интересни нови кухни сте показали.
Покрай кухнята на Нат се сетих да ви питам - за тези отцедници които са вградени в горните шкафчета, единия ред е за чинии, а под тях се отцежда водата в тавичка ли?
Днес ходихме в една фирма да разговаряме за нашата кухня. Дадоха ни доста добра оферта, до лимита ми от 4000 лв. ще имам възможност да се вместя с някои екстри, сега се оглеждам за разни глезотии  Wink

# 73
 Hug
Линка, радвам се да те видя.
Конкретно моите отцедници са в двата шкафа с витрините. Този, който е над мивката, е за мокри чинии. Поставката за чинии е високо, под нея има скаричка за чаши и после е тавичката, която събила водата.В другия шкаф е само поставка на два реда и е за сухите чинии. Това, обаче ми е алтернативен вариант. Мисля да експлоатирам миялната активно.

Кажи какво стана с климатиците?

# 74
  • Пловдив
_Nat_, кухнята ти е прекрасна!  Hug
Климатиците са си още там, получихме уверение от инвеститора че ще ги преместят веднага щом пуснат тока - да видим.

Общи условия

Активация на акаунт