Браво,no_va, пак с бебок ни изуми,трета мъжка рожба през ОКТОМВРИ ще се появи

• 13 962
  • 292
  •   1
Отговори
# 240

Kool Patch
Лепенка с гел, помощно средство за главоболие, мускулна треска, слънчеви изгаряния, махмурлук, намаляване на температура. Не е медицински продукт. Бърз и лесен за употреба и поставяне за фибрилни състояния при децата или членове на семейството. Нежно прилепва за кожата и не оставя следи. Охлаждащият ефект трае 4-6 часа. Може да бъде отрязана до желаните размери. Не се употребява повторно.

Съдържание на гела :
- дестилирана вода 74,54 %
- глицерин 16%
- натриев-полиакрилат 6%
- КМЦ 3,20 %
- Алум 0,20 %
- Метил парабен 0,04 %
- масло от мента 0.05 %
- багрилни вещества

това намерих в нета

# 241
Момичета,  Hug мерси за отговорите  bouquet
Нинче, ама ти ме втрещи с -"р-то",  това е един от най-трудните звуци за изговаряне Grinning Браво на момата  bouquet
Пепениче,  smile3501 на порастналото момче!И Стефано е много смел и все ме бута, но трябва да ги опазим да не паднат, защото после ги е страх и няма да искат да ходят

Момичета, някъде бях чела, че лепенките не били от най-препоръчителните,т.с.понякога били опасни, но не съм сигурна, че става въпрос за тези за охлаждане newsm78Някой чувал ли е подобно нещо?

# 242
  Здравейте прекрасни момичета!Тук не сме просто готини  bouquet Heart Eyes

Да ви кажа дребното зарази и мен като оздравя, но вече съм малко по-добре.Днес бях с температура и още имам, но поспадна.Татко му го гледа.Сутринта излизахме и нищо ми нямаше, но следобед ме заболя главата изведнъж.Боби е много доволен получи пак подаръци от леля си от Германия.Едни страхотни коли на Фишър прайс и дънки и риза на H&M, много е красив с тях, но още са му леко големи за есента са затова сега не съм го снимала.

Боби също казва рррррррр от два месеца, много е смешен като заръмжи.

Каменце  Hug
  Отивам да пушна и пия кафе с мъжо докато малкия е у баба си на гости.После ще ви дочета.Много целувки на всички от нас с Боби Heart Eyes Hug

Ниел, нещо се бъркаш.Надали е за тези лепенки.Докторите ми казаха че мога да ги ползвам постоянно и че не съдържат лекарства или нещо което може да навреди Peace

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 21:43 от Kpuccu

# 243
момичета малко съм объркана на предната консултация малкия не беше наддал много и доки каза че това сега нямало значение важен бил ръстът а сега днеска на консултацията не е пораснал нито един см иначе със половин кило отгоре (8700кг/69,5см) и доки нищоне каза зададеми странния въпрос "дане е проходил вече" как мислите дали е нормално  newsm78 #Crazy

# 244
  Не се тревожи, вече няма да растат като преди.Няма нищо притеснително, нали на кг е качил Hug

# 245
Александра на последната консултация беше качила 2,5см и 0кг. Но мисля, че всичко е ок - пък и тя нали беше неразположена с тези зъби....  Peace

# 246
Благодаря момичета за съпричастността  Hug Ох, моите заспаха преди 20 мин., та качих малко снимчици, ако на някой му се гледа и има време http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321373&pid=13423140 . Лека нощ и спокойни бебоци  smile3524

# 247
Не се притеснявай. Сто процента не са измерили правилно. Сигурно имате поне 1 см отгоре.
Няма страшно. Защо не измериш ти детенце, ако ти е много притеснено

# 248
Цитат
(8700кг/69,5см) и доки нищоне каза зададеми странния въпрос "дане е проходил вече" как мислите дали е нормално   

A за нормално-незнам  newsm78, но сестра ми и дъщеря ми проходиха на почти 8 м.- нямаха ги навършени, ама Ивко сега го мързи, пък и ходим като балерини на пръсти  Laughing. Ние почти се оправихме от грипа и усложненията след него - поне вече хапваме, но за жалост покрай грипа се отби  Sad ,но здрав да е -8 месеца сука - стига,кака му беше по-малко а каква мома е . Ето ви малко снимки от нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300538&pid=13532850

# 249
Страхотни снимки и сладки бебоци, които мноооооого са пораснали.
На някое друго бебче слагана ли е лепенка на пъпчето? newsm78
Може и да съм пропуснала. Питам ви защото кожичката на Митето
под лепенката се е зачервила и ще изчакам до утре преди да я сваля.
Ако някой има опит моля да сподели.
И аз мисля, че височината рядко я мерят правилно, така че на 500г
отгоре няма място за притеснение.
Лека нощ и спокойни бебоци.

# 250
Здравейте
попрочетох последните странички  Simple Smile
На всички  Hug
не се спираме от разходки  Simple Smile
Инка няма зъбки и няма болежки все още.Хапва си добре,кърмим се рано сутрин и нощес когато стане( обикновенно е към 3ч.) Останалите яденета са каши,кисели,кухня.....Умишлено и намалих кърменията,мисля да я отбивам,но още се чудя на 10м. или 11м. като стане  newsm78
Стои права и пристъпва,като се държи за нещо.
Като ме види че ям веднага долазва и си иска ,като крещи или ръмжи и ми се изправя на крака.Добре се справя с хапването(което много ме радва,защото аз съм била злояда и не съм яла детска кухня)
не сме имали лепенка на пъпа и не знам
лекааааа  bouquet

# 251
Добро утро момичета!
Ние сме пак от ранобудните Crossing ArmsТези зъби ужасно мъчат малкия ми мишок, толкова ми е жал CryБуди се нощем, приплаква, пак заспива и така...
Бебълс, спокойно.Най-вероятно не е измерен правилно PeaceАко това може да те успокои на една моя приятелка бебочето за 2 месеца не беше порастнала и с милиметър, но след това се отприщи и ги праска по 2 , 3 см. на месец(на почти годинка е)
Криси, и аз като се замисля ми се струва че не става въпрос за тези лепенки PeaceБързо да се оправяш Hug
Пепениче, дано бързо се оправи зачрвяването Praynig
Викат ме Mr. Green
Усмихнат и слънчев ден ви желая Laughing

# 252
Добро утро! Ка сте момичета в тия жеги....Аз снощи не съм спала- много топло. Страх ме е да пусна климатика. Има ли някой който не го е страх  Mr. Green
Лек   и хубав ден на всички  Hug

# 253
                                                                           добро утро  Hug

аз пак да Ви занимавам малко с моите глупавички въпроси
първо искам да попитам казахами вечер да не му давам вече чисто мляко а да слагам нещо вътре  newsm78 ама никой не ми каза какво
снощи му сложих две лъжици бананова каша  newsm78
и дали давате диня аз мисля да му направя сок но не съм сигурна  newsm78 newsm78

благодаря Ви предварително и отново извинявайте че Ви занимавам  Hug Hug Hug Party Heart Eyes

# 254
Здравейте мили мами! HugАз да питам ние днес ще ходим за първи път на море с Маги,как процедирате вие да я събличам ли голичка или дайте съвет Praynig Praynig Hug Hug

bebuls88 аз съм и давала почти всякакви плодове и няма проблем.

elipepova  аз съм пускала климатика,но за малко да се поразхлади и после го спирам.за цяла нощт ме е страх.

А апък ние имаме вече 6 бр зъбчета трите избиха наведнъж няма да ви кажа какъв зор беше ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт