Браво,no_va, пак с бебок ни изуми,трета мъжка рожба през ОКТОМВРИ ще се появи

• 13 962
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен.
Анита аз не съм събличала Митето, но това е така, защото реших, че мога
да изчакам с излагането на слънце. Не съм използвала защитни кремове и
не е изгорял, но сме само на сянка. Решила съм да му взема басейнче и
тогава със сигурност ще се съблечем по бански. Ние двамата много не
стоим на плажа - сутрин от 9 до към 11 и след 17ч. Дано съм ти била
полезна.

# 256
Бебълсче, аз отдавна давам диня - няма страшно, тя е само захар и водичка Laughing
Отдавна слагам във вечерното мляко две лъжички (от АМ лъжичките) каша някаква. Млечна каша , но млякото си го правя 210 със 7 лъжички мляко, та да стане още по-гъсто. Иначе след час пак е гладна Tired
Всъщност в момента, в който навърши 10 месеца започвам да й давам малко манджа преди банята и после малко мляко.....Щото е гладница голяма.
Всеки ден почти на обяд слагам във манджата две суп.лъжици кисело мляко точно преди да яде и разбърквам.

Пепениче, на малката пъпа беше мноооого високо отрязан и стърчеше като пиш`а Embarassed. Към третия месец слагахме двукратно лепенка от тези за пъпа на 3М. 5 дни с лепенка,без никакво сваляне, 2  дни почива, после пак 5 дни с лепенка. Пъпът се прибра. Наистина кожата беше леко зачервена, но мина бързо. Доки каза да я мажа с нещо си, ама аз както винаги нали слагам илачи в краен случай, просто смъквах памперсите малко по-ниско и кожата се оправи за 3 дни само с дишане. Но нямаше мехури . просто стоеше малко като лъсната. Обаче виж как е лепенката, ако е лепната така, че отдолу се образуват гънки, я смени. Трябва да е глааааадка!!!! Това доки ми каза, щото първата я лепна кофти, че бебето шавна и веднага я смени.

Момичета, тези с по-големи дечица ,родени 2003 , дето им предстои ваксинация на 6-годишна възраст, моля да споделят инфо, щото вече много реакции давал този тетраксим на по-големите. Нали са били със жива ваксина едно време.....Имаше тема, там съм писала, но не мога да я намеря - "До майките с деца , родени 2003" се казва Embarassed

# 257
и аз съм давала диня, но само сокчето и то в малки количества, защото ме беше страх. не знам какво има в дините по това време, ама майка миналата година здраво си изпати от диня купена от Била - повръщане и разстройство 3 дни.

# 258
 Flutter

Бебълс, аз слагам бишкотки на Плазмон в млякото 1-2 някъде, може и каша  Simple Smile За динята давала съм на сокче/винаги разреждам с водичка и не давам повече от 100мл наведнъж/- нямаше проблем Simple Smile

# 259
# 260
Аз съм давала и диня и пъпеш, но като цяло немога да кажа, че ги харесва  Peace

# 261
Благодаря за линка, много Hug Ще се включа и в тази тема, пък дано ме приемат

# 262
Отчитам се след Консултация-8.050кг и 69.5см,иначе казано +0.450гр и 1.5см.
Много й харесва кухнята и си хапва с кеф. Blush Mr. Green Laughing
Аз съм циклична,и днес ми е безумно критичен ден,за да ми е още по-хак сега ще ида да наготвя за да мога да подремна после и аз. Praynig
Аз вечер давам супичка и в леглото после АМ,но това е влсе ок. 3 часа,хапва си момата,а сега с тия зъби яде на 2-3 часа и то стабилно,но на мен ми е кеф.
И аз не съм давала диня,но ще пробвам Peace
Само,че взимайте домашни,ако може-един познат лекар ме предупреди да не купувам диня а да взема от познати-пръскали ги с някакви химикали после по няколко дни страшни разтройства,повръщане #Crazy

# 263
Мецанке и нашето пъпче леко се подува още от раждането, това е заради тези
ужасни щипки. Много дечица има с такъв проблем, аз работя с бебета и откакто
се използват щипки много дечица имат пъпна херния. Мисля ,че малко се увеличи
на Митето и педи вчера също го установи и го залепи.Кожичката днес е по-спокойна,
но ти благодаря за инфото, че доки нищо не каза - сама щяла да падне и толкоз.
Колко дни  - нямаше отговор. Има малко гънки обаче и сигурно ще я сменя сама.
Диня аз още не съм давала, защото пъпеша ни подейства разхлабващо, но вчера хапна
праскова и много му хареса.Чакам резултата на изхода.
И падна за първи път днес, както си стоял в кака си се изплъзнал и дум главата. Да се
чудя кой да успокоявам първо.

# 264
http://www.bebence.com/index.php?main_page=product_info&cPat … c896b148398dc621e

Уф, продадох я най-сетне... newsm44

и ние падахме от каката Wink Hug

Скоро четох някъде за пъпната херния на бебетата newsm78 (минавала сама, но не се знае кога Embarassed, това помня)

# 265
  • Bulgaria
Здравейте от час се мъча да пиша и ми се губи нета.
И аз съм давала диня няма такова омазване.Гола по пампер с парче диня в столчето си.Давала съм краставица,кайсия. По този повод искам да споделите какво ядат децата ви, струва ми се че Ивайла яде много малко неща и се притеснявам.Понеже не ходим да консултация и няма как да питам педито и давам неща по моя преценка. А ето и част отменюто и:
сутрин попара  със сирене 2,5 сухара. На обед 5-10 лъж.бюльон (аз и го приготвям) и 190гр.зеленчуково или местно пюре Хип.Следобед плодово пюре 190гр или йогурт на Хип,понякога пасирани плодове.До сега е яла само пасиран банан и кайсия. В 18ч.мляко 220мл,а в 21ч. 220 АМ.От няколко дни по 190АМ.
Питах ви защото ми стана интересно  по назад в темата че слагате каша и а за манджа преди сън.Ивайла яде само мляко и си спи цялата нощ.
В неделя ще пътуваме за морето, всичко сме приготвили вече,там ще заменя попарата сутрин с каша иначе менюто остава същото само без бюльон на обед и жълтък.
Някой беше питал за мазането,аз съм и взела мазило с фактор 50 и ще с цял бански.Сутрин от 9-12 и след 17ч.
Отивам че ще яде следобедна закуска и ме викат.
Може да има много грешки но съм на шезлонга и ми пече в монитора и  не ме питайте как съм писала.Чао за сега и целуввки

# 266
Може да има много грешки но съм на шезлонга и ми пече в монитора и  не ме питайте как съм писала.Чао за сега и целуввки

smile3515 smile3516

Joy Joy Joy Hug

Щом спи,няма смисъл да я тъпчеш с каша Hugние ядем домашни манджи всякакви - вече не беля чушките и доматите, но пък винаги ги варя тях пасирани Peace

# 267
  • софия
Честито на всички с име Марин и Марина. А това сме ние
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354742

# 268
  • Bulgaria
Забравих във връзка с храненето ,купих и пюрета след 8 месец те не са така гладко пасирани и ми отказва да ги яде.Отваря си устата бърка и изважда всичко това съпроводено с рев.Има ли някой в мойто положение. Купила съм един стек такива за морето и сега аз ще си ги ям аз.
Честито на всички празнуващи днес!

# 269
Денимче,а някакви "залъчета" давала ли си?Трошички хляб,парченца домат,ей такива неща,които не са гладки?Давай така от време на време-ще свикне Peace
Аз излизам да пия биричка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт