Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 570
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
[
Полска гражданка е подала иск срещу египетски хотел заради забременяването на 13-годишната й дъщеря.

Майката е убедена, че непълнолетното момиче е заченало, докато е плувало в смесения басейн на хотела.

Според Магдалена Квятковска това е напълно възможно, ако във водата е имало "случайна сперма".

Жената е съвършено убедена, че дъщеря й не се е срещала с момчета, докато двете са почивали в Египет.

Полякинята смята да получи обезщетение от египетската страна, като размера на компенсациите не се съобщава. Тя твърдо възнамерява да даде ход на делото.

хЕХЕХЕХЕ ,Ра все намираш по неЩо да ни разсмееш  Joy hahaha .М да сигурно е забременяла от водата на басейна ,тя нека да си е оставила момичето без надзор ,ниЩо няма да и дадът ,освен ако не намерят бъдеЩия татко и момичето не си признае с кой си е бъркало в гаЩите .АЗ като ви казвам ,че там само с поглед се забременява и се съблича вие не ми вярвате  hahaha Joy

Минче ,тоя ник по ми харесва  Hug

честит рожден ден на рожденниците да са задрави ,Щастливи и лъчезарни  Hug  bouquet

Белла ,хубав подпис  Hug

Лека ноЩ   bouquet

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 02:07 от Shakira26

# 106
Добро утро, момичета! Да сложа закуската, макар че то вече към обяд клони....

Върнах се преди малко от доктора, мери ми кръвното, малко е по-ниско, но утре ще ходя да ми взима кръв и след това ще ми слага уред за 24 часа да ми следи  кръвното и след това 24 часа за ЕКГ.

Аз отивам на работа след малко, а довече ще ходим с една приятелка на кино да гледаме Брюно, обратния журналист Simple Smile

Лек ден, магребинки!   bouquet

# 107
Минче, точно този филм гледахме събота вечер на кино с моя и с малката ,неочаквах да е толкова кротка  .Хареса ни ,накрая искаше да става хетеро ,но не успя ,извода е че да си  гей не е просто приЩявка или  болестно състояние ...

# 108
Много сте неактивни днес ,само Шеки и Мина виждам  Simple Smile

Другите ,къде сте   bouquet

Айде и от мен едно лате за следобедно освежаване  Simple Smile

и по една от любимите ми тортички  Heart Eyes

Мина   , предполагам че ти е от ниското кръвно ,много млади момичета се оплакват от същите симптоми най-вече през лятото ,на няколко пъти ми се е случвало пред мен да припадат клиентки ,ужас така ме е страх че си изкарвах акъла честно ама иначе се правя че уж не ме е да не стресирам и останалите.Ако е това пийвай си айранче със сол,много помага пък и сега е лято ободряващо ,кафенца ,количка ако обичаш.

Шеки , какъв е тоя филм,той сигурно много нов ,няма го в нета още .

# 109
Ето тук малък откъз от филма http://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ&hl=fr ,да нов е май на 10 юли излезе по кината .

Направо ми се разтекоха лигите по тия палачинки и тези кексове ,срама нямате ,Белла това тирамису ли е мням мням  Laughing

# 110
Ало магребки  къде сте бре!!!  Изпокрихте се от жега или от дъжд?
Аз вече малко се пооправих от вчерашното гадно настроение, обаче бях наистина много бясна на един колега който се прави на велик и ме докара почти до мисълта да напусна работа(едната от работите). Но засега ще изчакам и ще видя какво ще стане по-нататък.
Хайде малко прохлада за горещините

или http://i.i.ua/prikol/thumb/7/0/115507.jpg

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 11:54 от Дивиана

# 111
Здравейте,аз да се похваля заминавам за Египет ама май ще спя на плажа Crazy .вчера най-накрая си купих билети и щастлива споделям на хабибито и той е да ама апартамента е ве4е зает #Crazy . Сега съм го урнала да търси нов и днес му викам намери ли бе вика намерих ама не ми харесва,искам да ти взема най-хубавия.Викам квооооооооооо най-хубавия ли,викам я да резервира6 кои да е че така и така съм дала пари за билети поне ще дойда да те гръмна.Много съм ядосана и някой ще си изпати.Ако ненамери апартамент до края на седмицата го убивам и излежавам. Crossing Arms .И с едно типично арабско спокойствие ми заповтарял не се притеснявай,аз 6те се грижа за теб,не се притеснявай аз нали ще съм с теб.Ама от не се притеснявай най се притеснявам #Cussing out

# 112
Момичета, Марси и Линда са пристигнали благополучно, имате поздрави Simple Smile

Аз вече малко се пооправих от вчерашното гадно настроение, обаче бях наистина много бясна на един колега който се прави на велик и ме докара почти до мисълта да напусна работа(едната от работите). Но засега ще изчакам и ще видя какво ще стане по-нататък.

И аз минах през този период - лекарка от село с ужасяващо и непрофесионално поведение... Но аз и непукист, защото ИМАМ избор, и работя там, защото ИСКАМ, а не защото ми се налага... Разговарях първо с нея, когато прекали вече... щото аз съм търпелив човек, ама... всяко нещо си има граници. После говорих и с баш шефката... Проблема е преустановен, макар че на възпитанието и манталитета не може да се влияе... поне за сега нещата са под контрол. Така че съвета ми е да говориш...  Peace

Здравейте,аз да се похваля заминавам за Египет ама май ще спя на плажа Crazy .вчера най-накрая си купих билети и щастлива споделям на хабибито и той е да ама апартамента е ве4е зает #Crazy

Joy е не съм се смяла така...
 дано всичко се нареди, Лина, и дано намери хабибито ти 5***** апартамент... че иначе ще трябва да се задоволиш със хилядозвездния хотел  Joy Joy Joy Представи си само, вълните от морето те галят по тялото, а над главата ти - огромна луна осветява нощта, в компанията на хиляди милиони малки звездички... мммммммм
 Joy

Бела, тая вечер мушнах тирамису, ама сладоледец, кака  Mr. Green С тебе май сме сиамски близнаци...  hahaha   Wink

Деси, мерси много за насочващата информация...  Peace

После ще допълвам поста   bouquet

# 113
Здравейте Мили Вртуални Дружки

Да дам знак че вече съм Добре и на Линия Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За Всички Ви много много  Hug Hug Hug и

като се укроти Раян ще наваксам .....

С голямо закъснение да честитя Празника на Елипчето и синчето и   bouquet Hug
Огромна  Благодарност на Всички Ви  bouquet Hug

# 114
Ра,поне палатка да намери,че ще съм в цикъл като отида няма да ми е кеф вълните морски да ме галят.Всъщност ако не ми намери апартамент ще си направя палатка от неговата кожа.  Twisted Evil

# 115
Върнах се от киното, абе Шаки, как си била с мъничката Лина там Crazy Simple Smile че той филма нали е от 16. При вас беше ли цензуриран, защото тук не, и на някои места чак ме хвана срам да гледам  Blush
А ти с мъжа си ли ходи? Той как ги приема тези неща за обратните? Защото хабибито е много консервативен и не ги приема въобще....Иначе филма ми хареса, смях се много Simple Smile

Далка, добре дошла! Чакаме да се разпишеш пак.

Лина, недей така с лошото... Simple Smile не се притеснявай, нали той ще се грижи за теб  Hug

Лека вечер на всички!   bouquet

# 116
Аз от него неискам на ръце да ме носи и да ми върви зашит за мене,аз от него искам една проста услуга,неискам нито наи-скъпиа,нито най-хубавиа апартамент а какъвто и да е.При това тои е виновен,за6тото аз исках да си резервирам полет с хотел,той неее вземи си само полет аз 6те ти намеря квартира,аз упорствах той упорства накрая айде добре нека е апартамент.Сега вече немога да си резервирам хотел,защото финансите са ми ограничени,а той е съгласен само апартамет да плати.Така че ето как той се погрижи за мен,уака се яко и сега го чакам да се обърше.И ако цялото ни съжителство ще е такова ми аз по-добре да ида да се обеса някъде.До тук това е първото много сериозно нещо,което трябваше да свърши и той се издъни.

# 117
Далка , добре завърнала се  Hug

Бела, тая вечер мушнах тирамису, ама сладоледец, кака  Mr. Green С тебе май сме сиамски близнаци...  hahaha   Wink

Ра , е браво бе ,не те е срам ,това трябваше ти да кажеш на кака ти преди да си легне  Simple Smile дет най-ми се прияжда всичко което няма,милост нямаш ей хахаха,аз тука само с виртуални тирамисута се задоволявам  Mr. Green и цяла вечер се мъчих с една ледена биричка и картофки ,е имаше и пица де накрая  Embarassed и плодова пита мням мням както казва Шеки  Simple Smile,седнахме в едно заведение покрай реката ,много обичам сред природата ама не ми беше ден за купон нещо ,цял ден ми е едно сънливо и лениво ,нищо не ми се прави.

Цитат
Представи си само, вълните от морето те галят по тялото, а над главата ти - огромна луна осветява нощта, в компанията на хиляди милиони малки звездички... мммммммм

Пък и каква си ми романтичка ,и аз ммммммм.....направо се отнесох натам Simple Smile ама си забравила комапнията на  хабибито Mr. Green

Линка , не се ядосвай ,спокойно действай че от нерви полза няма,ще се нареди всичко ,и апартамент ще намери ,е може да е в последният момент ,но такива са си те,тяхното спокойствие е широко известно ,важното е да си изкараш едни незабравими дни с хабибито и ще те чакаме да разказваш ,дай Боже само хубави работи  Praynig

Браво на Марси и Линда ,че са  пристигнали живи и здрави по наш'те земи   bouquet
Да си изкарат само с положителни емоции ваканцията !

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 00:58 от ~BeLLa~

# 118
Върнах се от киното, абе Шаки, как си била с мъничката Лина там Crazy Simple Smile че той филма нали е от 16. При вас беше ли цензуриран, защото тук не, и на някои места чак ме хвана срам да гледам  Blush
А ти с мъжа си ли ходи? Той как ги приема тези неща за обратните? Защото хабибито е много консервативен и не ги приема въобще....Иначе филма ми хареса, смях се много Simple Smile

Ами да тя е на такава въздраст ,че такива сложни работи не може и да иска да  разбере(даже за нея не ни взеха пари все едно влизаш с бебето си до 36 месеца се водят бебета Simple Smile) ,просто гледа картинки ,които даже не разбира ,яде си чипса детето ,преди края на филма заспа и аз неочаквах да е толкова кротка .Ами Мина кво да мисли моя ,и да мисли и да не мисли ,факт е ,че хомотата съЩествуват и ни заобикалят ,тоест част от обЩеството са(и те работят ,плаЩт данъци ,въобЩе както всеки ситуаян,не мисля ,че дават по лош пример от диларите на дрога ,което е пък незаконно ,а  съюзите от хомото в белгия и не само  са законни )  ,кво може да им кажеш.Ти би ли обидила и отбягвала някой само заЩото е хомо ,аз не бих ,нито шейха мисля ,имаме доста познати и са много усложливи и разбрани хора ,а за мен това е важно .Даваха една емисия преди време как гейове отглеждаха децатаси  и даже много по- добре се грижиха от жена ,педопсихологът каза ,че независимо ,че децата са отгледани от родитили с еднакъв пол ,това не значи задължително ,че Ще  са и те такива .

Линалове ,аз не бих отишла ,този човек иска да се омъжва за тебе ,а няма достойнството да те заведе у тях си ,а Ще ти наема мизерни квартири които даже не са сигурни.Ти виждала ли си старите къЩи в Египет ,за да ти стане ясно за какъв лукс става въпрос  Rolling Eyes,не ми се вярва да е много фрашкан с мангизи Щом даже не може да поеме пътните на любимата си (за жената с която сика да сподели живота си ) .Ами ако ти направи клопка с оЩе 3-4 -5 загоряли египтянина ?Какво Ще правиш ?Внимавай в какво се забъркваш   Peace

# 119
Здравейте момичета. Привет от морето. Време е за малко почивка, а и да си събера мислите. До 20 юли сме на Лозенец, но имаме планове да пообиколим до Слънчев бряг. Тука времето е супер, дори и да вали си изкарваме чудесно. Колкото съм си черничка, сега съм станала като негърче, само кучурите на косата ми са повече поизрусели. При мен нещата са в заской. Господинът се сърди нещо, но проблемът си е негов. Искаше да му изпращам дрехи / представяте ли си /, аз да не съм благотворително дружество. И сега се сърди. За какво ми е такъв, дето няма да мога да разчитам на него. Ако мисли аз да го издържам няма да стане. Иначе много сладки приказки казва. Предложих му да се видим в Тунис или Мароко, уж прие, а сега нещо увърта. Ясно ми е, че нищо няма да стане. Да съм жива и здрава, това е най важното. Септември синът и снаха ми отиват да живеят в София и аз оставам сама в къщи. Момичето ще учи в ТУ и ще работят във фирмата, където е синът ми. Има за толкова неща да се радвам покрай тях, че нищо не може да ми помрачи настроинието. Дори и някакъв си мъж от Алжир.  Joy Joy Joy
 Честит празник на всички, който имат повод за празнуване. Нека щастието и късмета да бъдат с тях.
  На всички, на който им предстой почивчица да си изкарат страхотно, безоблачно време и много положителни емоции. Все пак лятото е в разгара си.

Общи условия

Активация на акаунт