Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 565
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро моничета Hug
Мария,не че всичи хора са еднакви,ама алжирците нещо им има.Тия хора са малко не наред с главата.Въпреки,че има и нормални.редишната ми връзка беше с алжирец-сладки приказки,големи обещания и накрая като си замина взе да учвърта,че накрая така ми скрои шапката,че ме изкара виновна за дето от месец беше планирал да се разделяме.За тях си имам едно на ум и това е.Почне ли да го усуква и да го отлага,че и да иска разни работи ясно е че няма да стане.Никой не си слагай на сърцето само ги тествай с времето.Както и сама каза имаш какво да те радва.Желая ти много щастие Hug
Белла,преди моита шефка ми викаше,че съм прекалено спокойна,ама ако попадне на някой арабин е тогава ще разбере какво е абсолутен непукист.Тея хора са просто дразнещо спокойни.Ако аз съм обещала на някой нещо пък се е провалило лелееее аз земята ще прокопая,по най-бързия начин ще гледам да си изпълня обещанието и хич,ама хич няма да съм самото спокойствие.Пък той седнал и за повтарял не се притеснявай,е недей така не ме карай да се мразя,страх ме е,че няма да си щастлива.Абе човеко оправяй си бакиите,че всички да сме щастливи и доволни.Не,не се ядосвам вече само чакам.За пари по принцип не се ядосвам и мразя да говоря за пари,ама ето сега за тази почивка и в заем съм взела и то не от кой да е ами от бившия ми мъж и ако неотида ще си отнеса подигравките. ooooh!
Ами туй то от мен отивам да се трудя.

# 121
Добро утро и от мен!   bouquet

Лина, права си за това, че за някои обещания не им пука много много или не го приемат насериозно, ако нещо не стане. И аз съм като теб, обещая ли нещо, ако трябва всичките си планове ще разваля, но трябва да го изпълня. Те не са така Simple Smile Но това си има и хубави страни. Поне за мен де. Научих се да приемам нещата по-леко и си казвам каквото е писано, такова. Случвало ми се е, тук не става въпрос за араби или не, просто някой нещо е обещал, и аз се надявам, надявам...правя планове, и накрая нищо не стане. Тогава разочарованието е много по-голямо. В твоя случай, разбирам е сериозно положението, защото няма да има къде да спиш, но все ще се намери нещо. Нали няма да си сама там, той ще е с теб. Не вярвам да те остави самичка насред пътя....Стискам палци всичко да се оправи.  Praynig

Шаки, не, аз не отбягвам никой, който е такъв или какъвто и да е. Важното е какъв човек е, все ми е тая дали си пада по момичета, момчета, дали има 1 крак, не може да вижда или чува...Двете ми  най-добри приятелки не си падат по момчета...  Blush Съвпадение просто. В лекциите ми, т.е. в моята специалност една голяма част от момчетата са хомо....Тук също са нещо нормално, в България обаче, все още не са толкова приети. Надявам се нещата се променят в близките години в това отношение.

Момичета, имам един въпрос. Намерихме евтини билети до България, октомври месец, за 50 евро отиване и връщане и решихме, че за толкова пари си струва и за една седмица да идем до България. Искам да попитам някоя от вас, която е в България...вадили ли сте покана за чужденец, който иска да дойде в България? Каква е процедурата? Аз търсих в интернет, обаче различни неща прочетох и реших да питам някоя от вас. Искам да са ми наясно нещата, защото нашите ще ходят насам-натам да оправят нещата. Ясно е, че ще се обадим и в посолството тука, за да питаме, ама все пак искам да съм подготвена. После тази покана трябва да се прати тук, за да могат да му дадат виза, или как?

Благодаря ви предварително за отговорите.

Иначе аз днес ходих да давам кръв, в четвъртък чак ще станат резултатите готови. Тогава ще ме слагат на ЕКГ за 24 часа. Дано всичко е наред  Praynig

Лек ден на всички и до по-късно!  Hug

# 122
 Привет, момичета!   bouquet

Мина, от миналата година има промени относно заверката на покана - декларация. Ето виж тук: покана[/ul]

Лек и успешен ден!

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 13:03 от easy_24

# 123
Мина , виж тук в сайта на МВнР http://www.mfa.bg/bg/index.php?option=com_content&task=view& … 16&Itemid=532

http://www.mfa.bg/berlin/

виж и тук за новите условия

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=29&t=35234

формуляра

А иначе според това което знам от мои приятели които са правили,вашите трябва да направят поканата/в общината по адресната ви регистрация/,да докажат че имат собствено жилище където да отседне чужденецът/нотариален акт за собственост/ ,да се завери нотариално и да се изпрати при вас ,оттам с нея в посолството на Бг в Берлин и дано му дадат.Имаше и някакво изискване да притежава по 50 евро за всеки ден от престоя си тук,незнам дали се спазва,нека който има опит да каже .

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 18:23 от ~BeLLa~

# 124
Благодаря на всички за информацията!  Hug

Голяма разигравка е с тези покани, човек да не може да дойде в България....каквито условия са сложили все едно...и аз не знам.
Аз вече предупредих нашите за поканата и че ще има обикаляне, съгласиха се хората, какво да правят. Само се чудехме за това:

"удостоверение за доходи, издадено от местоработата на канещото лице, или копие от данъчна декларация по чл. 50 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица за предходната година, с входящ номер от съответната териториална дирекция на Националната агенция по приходите."

Баща ми примерно, там където работи сега, го осигуряват от по-малко от година, това дали има значение.  newsm78 И примерно ако някой е пенсионер или безработен...какво, няма право да покани някой ли?  Thinking Като купим билетите и ще се обаждаме в посолството тука, да видим какво ще ни кажат. А ако жилището е малко?....много глупави ми се струват тези условия, честно!

# 125
Лина, сигурно ти е намерил апартамент и иска до последно да те държи в неведение... за да теизненада  Party

Минче, и на мен ми се виждат глупави тия изисквания, още повече, че миналата година една съфорумка изпрати покана на нейния младеж и така или иначе не му позволиха да дойде. Въпреки, че пари да декларира имаше бол... билет беше си купил... Правят се на интересни нашите...

Затова и се учудих Ники като спомена, че нейния ще дойде... странно ми стана. Инатят се нашите, но дано вие имате повече късмет!!  Hug

Далка, радвам се, че си по-добре вече...   bouquet

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:15 от Tatti

# 126

Затова и се учудих Ники като спомена, че нейния ще дойде... странно ми стана.  Инатят се нашите, но дано вие имате повече късмет!!  Hug

Само си представи ,коя страна би отказала виза на съпруга на наша сънародничка ,ако разбира се представят всички необходими документи от брака и тн ,преведени и легелизирани ,няма такава .Само обвиняваме българските посолства,плюем  ,ами идете вижте какви са изискванията в други посолства ,все пак не може  сулио и пулио да влиза в страната свободно без никакви условия .Да не мислите ,че в Белгия ,във Франция или в Германия им дават така визи за хубавите им очи ,заЩо инъче  да се турмозят толкова тия момчета да се докопат до  някоя европейка .И в Америка да идеш пак ти искат виза ,дайте да напсуваме сега и американците ,заради условията които поставят ,амаха кви са те , а?!

Мина ,ако бяхте взели ваканция през някоя агенция директно можеше да получи виза туристическа след представяне на документите от агенцията и билетите и за определения срок получава виза .Не може хем евтино и  хем пък да не си мърдаме и малкия пръст да стават неЩата ,нали разбираш ,така е устроен живота ...Виж ако беше с германец ,нямаше да ги имаш тия главоболия  ,примерно  Simple Smile...

По виртуалните любовни връзки и развръзки  няма да вземам отношение ,че или аз съм много консервативна или някои нямат акъл за 5 пари .Аз само предупреждавам ,че после не мога да чета тъжни развръзки и преживявания ,гадно ми е и ако имах някаква сила бих скопила половината арабски свят  Joy hahaha(майтапя се де ),кво са виновни те ,виновен е този който дава баницата  .Не сериозно ,не обичам тъжни развръзки ,като гледам филми с такива -рева като магаре ,много съм чувствителна макар и да не си личи  Rolling Eyes.Уф дано не съм разбудила духовете  на някои  Praynig,не пиша това с цел критика или алабала ,а по скоро преди да се предприеме неЩо нека се мисли повече ,когато сме влюбени ,не виждаме много детайли и ни отбягват заслепени от тая луда и неизживяна любов ,която искаме на всяка цена да я хванем с две ръце и като ,че ли на сила тя да просъЩествува ,но колко дълго ,Ще четем в следваЩия епизод  Wink.

мария ,съжалявам за хабибито ,но по-добре сега от колкото по-късно и да живееш в илюзии ,нали?Имаш си вече 2 прекрасни деца ,които са цялото Щастие на земята ,който наистина те оценява като жена и иска да бъде с тебе ,едва ли Ще те моли да му купуваш парцалки(честно много смешно ми стана ),ама кво да прави момчето ,ако няма ?!Пробва ,ако стане добре ,ако не пука му ,да не мислиш ,че ти си единствената с която си чати и от която иска ?! Я се върни назад в темите да четеш историята на една наша съфорумка(детективка) Simple Smile.Не да ви кажа не алжирците са такива ,не мароканците ,всеки би опитал шанса си в тунела  ,ако вижда лъч светлина .Който и мъж да хванеш от страни с икономически проблеми искат ,пробват за да пробият .Ей например ивоарците са измислили хитра система за арнак ,като уж се представят за син или дъЩеря на някой политик и наследяват еди колко си милиона долара .Та в писмото пишат ,че искат да учат във Франция и ако някое семейство се съгласи те обеЩават 20 процента от наследтвото си .Обаче след като неЩата се задвижат и въпросното семейство започва да се ръси за документи,джобни пари за въпросното сираче  ,легилизация,отвряне на сметка в Ивоар ,прехвърляне и темподобни баратен (глупости) ,тъй като парите били замразени и незнам си оЩе кви  ,та имаше едно семейство което беше се изръсило 70 000 ? .Другия им номер е ,все купуват скъпи коли или ти предлагат повече от колкото си писал в обявата ,само и само да попаднеш в капана им .И уж все са ти превели парите и ти дават документи от банка (фалшиви разбира се )и молят бързо да им дадеш колата или покупката ,та така ,полицията не може да спре тази мрежа с бандити ,затова предупреждава .Сега на мода са рускините ,които зарибяват европейци ,искат им пари за пътни ,за джобни и тн и никога не се виждат със евентуалния спонсор Laughing .Ето на учете се от братушките  Peace,дето уж толкова лоша слава имали на запад (макар ,че аз нямам такива наблюдения  Rolling Eyes)

Далка радвам си че си по-добре  bouquet ,кога заминаваш ?

Айде лека на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:21 от Tatti

# 127
  • по пътеката
привет от родна земя.не мога да се оправа с  клавиатурата още и съм с грешки.но сори!4ета ви, ако имам време и ще пиша пове4е! линда е като на друга планета, искат игри и молове,манежи и много лакомства!аз съм по зада4и нон стоп!голамо пътуване беше, дълго и изморително, без сън 48 4аса,но оцелях, готова съм за спец службите при катето мароко! 7езика се наложи да знам, но се оправихме до цариград с питане!още в първия самолет изгонихме една тунизийка от контингента в италия- дребка като по4не да киха  от климатизацията и оная се измести на пожар!
лина,кога заминаваш?
мария, колкото и да е странно, аз о4аквах подобно развитие, но е добре е,4е ти си много разумна и не се подвеждаш по емоциите!
има ноз закон от 10 юли за поканите,варно е,аз зе4е регистрирах линда в полицията, нали е с виза и е 4ужденка!

# 128
Та ,малко и по темата  Simple Smile , не сме толкова назад бе Шаки,учим се и ние ,виж хората кво правят   Mr. Green

http://news.ibox.bg/news/id_1181747369

И да метна по едно кафенце и закуската че от раното ме е подгонил глада  Simple Smile

Мария,аз пък много се радвам че се е показал още от сега какво представлява и за какво му трябваш а то си е чисто спонсорство ,ще си спестиш много главоболия ,чувства и разходи .Той щом до дрехи е опрял от теб да иска считай го какво л.... е с извинение или май без Simple Smile

И да ви поздравя с един бели денс на едно мароканско момиче  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=BjggpAE6PJ4&feature=related

Цялото интервю е доста колоритно,на който му се гледа в рилейтед ги има всички части.

Някой би ли споделил кой е този тв канал,водящият мисля че е ливанец ако не съм в грешка Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 10:11 от ~BeLLa~

# 129
Та ,малко и по темата  Simple Smile , не сме толкова назад бе Шаки,учим се и ние ,виж хората кво правят   Mr. Green

ма да бе то може ли без насилие(туй с изваждането на пиЩов е класика на нашти хайдути) ,хората с думи и приказки милиони вземат и им превеждат  -чудя се на и аз как става тая работа ,без грам насилие ,всичко е доброволно  ,те нашти и 1000? не са успели да задигнат(той човека сигурно е нямал каш)след целия този спектакъл  ,не че подкрепям такива действия де Naughty(напротив мног мразя такива арнаци) ,където вземат  спестявания на човечец, който е работил цяла година ,за да отиде на ваканция ,пък и преждевременно му се отваря безумния шанс да се запознае с някоя очарователна мадама уж .Абе кой загорял  селибатер няма да откликне на такова пикантно предложение ,като ги знам тукашните какви са влюбчиви на първата среЩа -влюбени безумно и се говори за брак ,виж жените са доста по пресметливи  Laughing .

марси добре дошла на българска земя  Hug.Приятна ваканция   bouquet

Сядам да си изпия кайвето със кроасанчетата   bouquet

# 130
добър ден магребки мили Hug
МАРСИ-добре дошла на родна земя   bouquet
LinnaLove -внимавай много ,не се доверявай на сляпо.говорили сме и преди за това с теб.и аз бях луда глава преди 8-9 месеца още се чудя на себе си как тръгнах ей така без дори и да знам къде отивам.но сега след като бях и живях 4 месеца в Алжир мисля по друг начин.внимавай много и имай винаги резервен план в случай че нещо се обърка.Египет не е Алжир но ........умната!!!!!!!!и  в този ред на мисли се сетих за Файма,РА беще питала за нея.тя тръгна на 5.07 а аз и звъннах на другия ден да я чуя как е с малката Софи -беше рано сутринта ,че ги и събудих.добре са каза че като има нет ,ще се обади и ще пише.ако до края на седмицата не се появи пак ще я потърся да я чуя как са.
ДАЛКА -радвам се че си по добре,кога се прибирате на родна земя,как е малкия Раян?

относно поканите-не знаех че има промяна ,преди беше по лесно не искаха много документация,но въпреки всичко на нас ни отказаха тогава newsm78без да ни се дава обяснение защо
сега да видим какво ще стане .вчера аз бях на ж.консултация и като се прибрах майка ми ме изненада като ми каза че някакъв полковник от служба миграция звънял в тях(те живеят един етаж над мен)и ги разпитвал относно Амин дали са запознати ,че той кандидатства за виза Д.казал че и мен търсил предишния ден ,но не ме намерил.майка ми му отговорила на всичките зададени от него въпроси-той казал че по принцип не е разговор за телефон ,но за да стане по бързо за да му издадат виза и да е тук за щастливото събитие  ylinfant  можело и по телефона newsm78
оооооххххххх знам ли дано да е за добро,че вече ми се изчака чакането-дано това да е някакъв знак и скоро време да имаме положителен отговор Praynig
шАКИ-много си права мила bowuuсега и аз мисля така
МИМЕ-говорихме си с тебе преди време и ето виж какво стана -разкрихме го твоя на бързичко що за птица е #2gunfireда си изкараш чудесно на моренцето ти пожелавам ,че после приготовления те чакат .......сватба се задава ееееййййййй........
ЛЕК И СЛЪНчЕВ ДЕН МОМИчЕТА Hug  bouquet

# 131
Привет

момичета,не смогвам напоследък.....търча по задачи,децата са ми направили един списък с желани подаръци и аз се опитвам да ги изпълня,спрямо бюджета.В понеделник летим за Виена,оттам с прехвърляне за София.
Марси-оправи ли се ти с такситата?!Или се уреди д те чака някой?При мен е сложно-че братовчеда е болен и просто няма кой да дойде...за сега.
Снощи бях на Айфеловата кула-беше нац.празник на Франция и имаше през деня парад.После-фойерверки на кулата.Красота  bouquet

Мария-тежко ми стана от поста ти. HugДано не го изживяваш дълго.И аз,като другите момичета не съм учудена...макар че тайно в сърцето си се надявам на друго.Това е обаче Реалността-и въпреки мечтите и силните ни желания-все успява да се наложи!Други хора са това-не че са по-лоши,Но просто са с друго възпитание,по друг начин виждат нещата...

Говорите за визи...С Другаря също имаме само религиозен брак.Аз и не държа да имам друг ВНЕЧЕ!Религиозния напълно покрива изискванията и нуждите ми.Но той получи виза още преди един месец-без проблеми!Просто отидохме в посолството -аз попълних каквото ми дадоха,приложих и бг акта и френския също-на детето.Попитах дали ще има някакви проблеми,за да се подготвим евентуално-точна за такива имушественни декларация да ги подготви мама от Бг-но жената каза че едва ли ще е нужно......Друг е въпроса обаче,че дори и при купен билет и дадена виза моя Другар хич не му се идва в България...Ще видим накрая какви ще ги измъдрим.Той си чака социалното жилище-туй е по важно за него.На мен не ми пречи- даже между нас си казано-ич не ми е и претрябвал -да му превеждам нон стоп,да му обяснявам...то каква ще е и почивка за мен тогава??!на една дискотека да не мога да ида....
Пък  и като си знам каква е Голотия и разюзданост из моя край-вместо да ми прави генерални изводи и заключения за Българския морал и поведевние ,с които само ще ме издразни и газира-да си седи тук и да чака социалното жиище!Че ми писна вече от теснотията и некултурните съседи..ама има още време-да не се радвам предварително за евентуалната глътка въздух Joy hahaha

Много  Hug Hug Hugза всички ви
дано надвечер пак смогна да се разпиша

# 132
Здравейте момичета,как сте?
Шаки и аз необичам тъжните развръзки,то кой ли ги обича,ама в живота се случва и така.Единствено е важно всички да сме живи и здрави и тогава винаги има надежда.
Цецифло,мила как си?Как е бебето?Още колко остана? Знае ли се какво ще е? Hug Както казах преди имам си едно на ум вече.Не се доверявам на мъж къвто ще да е на 100%.Ако се обърка нещо имам и резервен вариант има на кой да се обадя там да дойде да ме прибере.Човек веднъж се пари и после мног се пази.
Ра,чул те господ,ама не е ли съдизъм да държиш хората в напрежение?Аз вече съм като черна станция само като го мена и има ли новини,той горкия пак почна не се притеснявай,вече се мразел,незнам си какво.Викам вместо да се мразиш се стягай и търси.
Мина с тея покани е много сложно.При това дор да направиш поканата не е сигурно,че ще му дадат виза,много ни е задръстена системата.
Довечера ще имам новини за това как протича лова на апартамент,моя снощи трябва да е постигнал някакви резултати.Ама и ме ядоса много,незнам всички ли араби имат едно гадно чувство за хумур,тип дразнещо.Щял да обича момичето от картинката на скйпа ми не мен и е такива глупости.Много ме дразни аз се ядосвам за сериозни неща,а той ме бъзика с глупости Twisted Evil

# 133
 Добър ден!  bouquet

Хора, спрете се, моля!  /Не се изживявам като модератор, просто опитайте се да бъдете толерантни един към друг - макар за някои от вас това да прозвучи лицемерно и наивно./

В момента в България тече една кампания.

bouquet

# 134
магребинки........

нали се разбрахме да прескачаме постове?!?!!
След толкова Театър и Постановки няма какво ново да научим...ама най-много в хубавото време за Ваканс да се отегчим
Когато човек е Нещастен винаги гледа в другата градини и тя му се струва с повече Бурени...така се самоуспокоява.
Оставете....не сме еднакви...повече от ясно е!
нека Някои се Чувстват щастливи-поне във форума...и подчертават Колко са щастливи и ДОВОЛНИ.НЕКА......вие си гледайте кефа и толкоз!

Моля ви ...давайте Съвет
Снахичката се обади....
От сутринта и изтичат водите...леко прокървила
Брата бил на работа-тя стояла и го чакала да си дойде.Сега ми се обадих....Аз полудях като ги чух.
Чудят се какво да првят.тя нямала болки.
както и да е....отишли в болницата.Прегледали е!Водите и били изткли-без разкритие...
Може ли така?!Божеееее   три деца съм родила-ама все по един и същ начин протичаш.С болки и разкритие и накрая-водите
Та-върнали ги....
Как така?!
Възможно ли е....водата да е изтекла,а те да върнат жената...ми че то е ясно че е на път бебето

Разбрахме се да мълчим-на баби и дядовци да не казваме.Мама няма нет сега и съм сигурна че не чете.нейната-също!
нормално ли е....кажете от опит-случвало ли се е на някоя от вас?!
Дали ще е хванат болките тази вечер...
охххх напарво не знам какво да им кажа-а те само на мен са казали....нормално е!-нали сме си и най близки...ама пък Аз не знам ккво да и кажа...не знам...ако не е хвонот и тая вечер болки?!?!какво да прави?-да се движи ли,да ходи или напротив-да лежи ли,без движение
нищо не разпитали...нищо не разбрали-Шашнали  се!

Общи условия

Активация на акаунт