Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за захранване на бебето?
Какви са някои от методите за приготвяне на хляб?
Какви са някои от методите за отглеждане на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за захранване на бебето?
Някои от методите за захранване на бебето включват педагогическо хранене, което предполага предлагане на храна, която семейството яде, когато детето може да седи на столче. Това обикновено включва здравословна храна без тежки подправки и пресоляване. Също така споменати са индивидуални схеми за хранене, които включват съвети за майките относно начина на хранене на децата.
-
Какви са някои от методите за приготвяне на хляб?
-
Какви са някои от методите за отглеждане на деца?
Някои от методите за отглеждане на деца включват педагогическо отглеждане, което се фокусира върху еволюцията на детето в психомоторното му развитие и прилагането на необходимите грижи. Това включва създаване на режим за хранене, сън и навици, което дава на детето чувство за сигурност и стабилност. Освен това е споменато образователното отглеждане, което включва индивидуални планове за грижи и хранене на децата.
-
Какво е общото между Камел и Анелия в музикалната индустрия?
-
Какво е впечатлението от концерта на Майкъл Джексън?

Но това си има и хубави страни. Поне за мен де. Научих се да приемам нещата по-леко и си казвам каквото е писано, такова. Случвало ми се е, тук не става въпрос за араби или не, просто някой нещо е обещал, и аз се надявам, надявам...правя планове, и накрая нищо не стане. Тогава разочарованието е много по-голямо. В твоя случай, разбирам е сериозно положението, защото няма да има къде да спиш, но все ще се намери нещо. Нали няма да си сама там, той ще е с теб. Не вярвам да те остави самичка насред пътя....Стискам палци всичко да се оправи. 
Съвпадение просто. В лекциите ми, т.е. в моята специалност една голяма част от момчетата са хомо....Тук също са нещо нормално, в България обаче, все още не са толкова приети. Надявам се нещата се променят в близките години в това отношение.
И примерно ако някой е пенсионер или безработен...какво, няма право да покани някой ли?
Като купим билетите и ще се обаждаме в посолството тука, да видим какво ще ни кажат. А ако жилището е малко?....много глупави ми се струват тези условия, честно! 
(майтапя се де ),кво са виновни те ,виновен е този който дава баницата .Не сериозно ,не обичам тъжни развръзки ,като гледам филми с такива -рева като магаре ,много съм чувствителна макар и да не си личи
.
,дето уж толкова лоша слава имали на запад (макар ,че аз нямам такива наблюдения
(напротив мног мразя такива арнаци) ,където вземат спестявания на човечец, който е работил цяла година ,за да отиде на ваканция ,пък и преждевременно му се отваря безумния шанс да се запознае с някоя очарователна мадама уж .Абе кой загорял селибатер няма да откликне на такова пикантно предложение ,като ги знам тукашните какви са влюбчиви на първата среЩа -влюбени безумно и се говори за брак ,виж жените са доста по пресметливи
можело и по телефона
сега и аз мисля така
да си изкараш чудесно на моренцето ти пожелавам ,че после приготовления те чакат .......сватба се задава ееееййййййй........