Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 559
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
при мен се получи подобно , спокойно Далке  Hug

# 136
  • по пътеката
далке, мисля.4е трябва да  и пуснат система при това положение,4е ще тръгне сухо раждане!а контракции има ли? да ходят пак да питат, да се обадят поне по тел!тапата е паднала заедно с водите като те 4ета! хари у бг  ли си? в петък търновки имат ли желание за среща, 4е имам ходене там! пуснете накой телефон-който иска!
лека ве4ер!

# 137
Хари,Марси-мерси за отговора...тя няма НИКАКВИ контракции
а водата е изтекла.... Sickот сутринта по-малко,по-малко...без дори да се усети какво става.тя си мислела че водата Изведнъж изтичала....
Сега пак са в болницат..и пак са е върнали Whistling Whistling Whistling
Казали им че Ако до Събота  #Crazy #Crazyне роди ще и дадели някакво хапче да предизвика контракции...
Най-лошото е че тя вече се притесни...
И аз знам че се пуска на система и.....контракциитсе предизвикват.Така беше с  братчедката в България...ама по английско явно не е така...
Ш сега тя пак не разбрала да лежи или да се движи?! newsm78

# 138
Извинявам се за намесата  Peace.
Далка при нас ако са изтекли със сигурност водите ги приемат веднага, заради риск от инфекции. Слагат ги на системи, изчакват до няколко часа, ако няма развитие предизвикват раждане.
До събота е много време, мой съвет- да се консултират и с други доктори и болници!

Забравих да добавя, че и на мен ми се случи същото- първият път ми изтекоха водите вкъщи, отидохме веднага в болница, приеха ме без никакви контракции, разкритие или болки. След около два часа започна родовата дейност и след около 4 часа вече гушках бебе. Дано и при снаха ти всичко стане бързи и лесно, без усложнения  Peace.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 21:58 от Tali Dan

# 139
Привет на всички   bouquet

Марси- Добре дошли в БГ   bouquet  Hug Party пусни ми телефона си, нали ми имаш номера ?

Далка  Hug със сестра ми се получи същото както при твоята снаха, обаче сестра ми я приеха веднага в болницата, включиха я на системи и предизвикаха раждането.
И аз мисля като Тали, че трябва да се консултират и с друг лекар  Peace
Дай Боже всичко да е наред  Praynig

Приятна вечер на всички  Heart Eyes

# 140
Дала... тук са малко луди в Англия / не искам да те притеснявам....но е факт/  мен веднага ме приеха със спуканите води, но защото аз имах доста до термин... / така и не го достигнах но всичко беше ок./  и аз се чудя как пускат , ами риска от инфекция ...? . Успех, не се тревожете ...  Peace

Марси тези дни ще ти пиша телефона на лични.  още малко и сме там и ние... Simple Smile

# 141
Тали дан,Близначета-Благодаря ви   bouquet

До сега ...вече цял следобед никаква контракция!
Брата пак отишъл до болницата.....и той не желае -при изтекли води-да се чака до Събота
Каза ли му,че...вече е записано -до съота ако не роди.....те щели да се намесят?!?!?! Sick
Четох из нашия форум-при изтекил води...имаа  опасност т инфеция а бебето,от бактерии
Тя е ходила в тази болница на консултация.....не знаят какво да правят!Къде другаде да отидат......
Да се надяваме......да се получи някаква контракция и разкритие тази Вечер Praynig Praynig Praynig

Оххх Хариет-.....просто не знам какво да кажа.....
То-просто от психологична гледна точка...да си е бяа оставили там-в болницата ....то сега е набива Страх...нервите-трепери...
То белята е на път ....а и предстои да ражда-сила и спокойствие и трябват....
Бива,бива...ама  наистина-може ли така?!?!

# 142
Ами ако ще чакат до събота , поне нека да ходят да ги притесняват да си прави чести изследвания за инфекция/ урина / те  стават много бързо с едни лентички.  поне това да следят.

# 143
Далка ако беше в бг досега сто пъти в тази болница да са отнесли скандала и да са я приели снаха ти само и само за да рахатясат. А пък и като чета си мисля че понякога това помага най-много и се предотвратяват неприятни последици. Но пък от друга страна в болницата би трябвало да знаят какви са рисковете ако не я приемат и ако(не дай си боже) се случи нещо. Защото после нали те ще си носят отговорността все пак. Но според мен трябва да си настояват да ги приемат в болницата.

# 144
Далка сега се консултирах с майка ми която е бивша(тоест пенсионирана акушерка) и тя каза че до 2 дена се изчаква и до тогава би трябвало да почне раждането. Ако не тогава вече го предизвикват. Надявам се това да ви успокои приятна вечер и здраво племениче да ви се роди!!!

# 145
Ники,Хариет,момичета-Благодая за съпричастността   bouquet Hug
То е ясно че е запомала родова дейност......Дай боже Praynig да завърши добре

Лека вечер .....
Ще ви държа в течение .....дано по-скоро има Радостна Вест
Тя се поуспокои .....Брата и той -май осмисли че бебето е на път.
Решихме да изчакаме тази вечер....с надежда за контракции  Praynig  bouquet

# 146
Ма Далке как така са я върнали със спукани води изтекли са малко или всичките ,ако са изтекли всичките бебето се вади директно изчаква се няколко часа за разкритие ,ако не в такива ситуации и цезарово се прави  ,заЩото няма как фоетуса  да си набавя оксижен .Да отива оЩе сега да ги притеснява и да и обяснят заЩо не я израждат ,може пък да не са изтекли всичките води.На запад болниците хигиената е на високо ниво и няма такава опасност от инфекции ,не ,че не е възможно ,но  в стаята (тук се ражда по стаите ,тоест в болницата която раждах и те са си обурудвани от до с цялата техника ,та за стаята говорех в която раждах беше толкова добре обурудвана и чиста ,инструментите,абе всичко беше топ ,таткото присъства с неговите си дрехи даже му дадоха бебето първо на него и с никаква инфекция не се сдобихме ,така ,че важното е да са добре подържани болниците и да се чистят редовно (всеки ден).Ако няма никакви  води други опасности могат да станат(инфекциите бактериалните са бял кахър ) ,които няма да ги казвам тук във форума ,за да не ви стане страшно ,да отива в друга в болница е моят съвет ,дано всичко е наред  Praynig .Пиши как се развиват неЩата .

# 147
Далка, чак сега виждам за проблема ти, още утре ще разбера какво се прави и ще ти кажа. А и на Ники можеш да се довериш, щом майка и е акушерка (жива и здрава,аз съм с много добри впечатления за акушерките при нас) - стискаме палчета скоро да се роди живо и здраво малко българско бебче...  Heart Eyes
 Hug

Лина, аз затова исках преди да замина с Алфа тур, и да си резервирам хотел..  да си имам вратичка зад гърба си, както се казва... Винаги съм се чудела на хора, които тръгват ей така... Хем не познават човека, хем на доверие... аз съм много мнителна, живота така ме научи, и също бих те посъветвала да заминеш с група, ама вече е късно... А от "мразя се" никой не печели. В крайна сметка добре е, че има на кой да разчиташ, и дано не е като ... самомразещия се  Crazy
Аз така и не заминах поради куп причини, явно Бог си има грижата над мене... барабар с Марси  Mr. Green

Ще лягам, изморително е да работиш... ще взема да се омъжа за мюсюлманин, че да си ме гледа... па ако може и в мраморен апартамент, че държи по - хладно...  Joy

мммм много целувки за всички ви  Hug

# 148
ще взема да се омъжа за мюсюлманин, че да си ме гледа... па ако може и в мраморен апартамент, че държи по - хладно...  Joy

въй ,нидей така ма булка ,ша земи да та покрии с нещо  Mr. Green

# 149
ще взема да се омъжа за мюсюлманин, че да си ме гледа... па ако може и в мраморен апартамент, че държи по - хладно...  Joy

въй ,нидей така ма булка ,ша земи да та покрии с нещо  Mr. Green

e... ще го преживея...  Joy па и то нали само за навън...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт