Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от методите за захранване на бебето?
Какви са някои от методите за приготвяне на хляб?
Какви са някои от методите за отглеждане на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от методите за захранване на бебето?
Някои от методите за захранване на бебето включват педагогическо хранене, което предполага предлагане на храна, която семейството яде, когато детето може да седи на столче. Това обикновено включва здравословна храна без тежки подправки и пресоляване. Също така споменати са индивидуални схеми за хранене, които включват съвети за майките относно начина на хранене на децата.
-
Какви са някои от методите за приготвяне на хляб?
-
Какви са някои от методите за отглеждане на деца?
Някои от методите за отглеждане на деца включват педагогическо отглеждане, което се фокусира върху еволюцията на детето в психомоторното му развитие и прилагането на необходимите грижи. Това включва създаване на режим за хранене, сън и навици, което дава на детето чувство за сигурност и стабилност. Освен това е споменато образователното отглеждане, което включва индивидуални планове за грижи и хранене на децата.
-
Какво е общото между Камел и Анелия в музикалната индустрия?
-
Какво е впечатлението от концерта на Майкъл Джексън?
Обаче не мина безпроблемно....както винаги нещо все трябва да се обърка. Наложи се да превеждам парите по банков път, вместо с виза карта. Е, преведох ги, и в полето за бележки трябваше да напиша един код, който получих от компанията. Важно беше да се напише само тоя код, защото според него разпознават полета и чак тогава ти пращат потвърждение по имейла. Иначе, без потвърждение, все едно нямаш полет. В кода, който се състоеше от букви и цифри, имаше 4, обаче компютъра вместо 4 разпознал Н буквата, и така целия ми код беше грешен. И гледам аз днеска, парите са били прведени още във вторник, а аз още нямам потвърждение. Наложи се да ходя до банката там и се оплаках, че жената там звъня в отдела за рекламации и от там казаха, че ще пратят факс до банката на виз аир и ще кажат че е станала грешка. Прибирам се аз, и що да видя....потвърждение по е/майла. ЕЕее, защо трябваше да е целия стрес.... 

но всичко е МАКТУБ 
и да има резервен план че е опасничко.дано Господ е с нея и я закриля 
.Не съм против запознаствата през интернет ,скайп и тем подобни сайтове ,имам толкова познати ,които са се свързали по тоя начин ,връзките на Лина са просто шокирваЩи .Тя не си взема поука от нито една и продължава да вярва сляпо ,на всеки който и предложи брак и и обърне малко повече внимание .Казват ,че децата не могат да преценят рисковите ситуации ,бих разбрала ,ама на жена ,която вече има дете и един брак зад гърба си и няколкократни интернет връзки -ей тва не мога да проумея .Или момичето има сериозен мантален проблем или е в постоянно депресия(само да подчертая ,че има много форми на депресия ,и това не означава задължително ,че си луд или ненормален) и не се лекува ...И престанете да я окуражавате и да и вдъхвате кураж и пата ти и патата ,на всички ни е пределно ясно старта и финала на една такава връзка ...
Радост, голяма. И аз като Марсито да кажа, че мислех, че само аз съм Калитко -много сме били бееееее
Карай да върви, важното е, че имате билети