Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 526
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Има още неща, Деси, не са само тези... Според мен ако човека беше сериозен, нямаше да търси апартамент в последния момент... нито ако беше заможен щеше да чати от нет-клуб... Но пък всеки си има доводите, главата на раменете и си знае ситуацията.
Има и друго, дори и да е сериозен, как така ще я заведе у тях, без дори той самият да я познава?? Това е запознанство по интернет...
Не знам какво да кажа, не е България това и на мен много неща ми се изплъзват в историята. И аз не отворих темата, защото когато се опитваш да помогнеш, често пъти излизаш виновен. И аз вече веднъж бях, затова сега Лина си знае сама - аз го казах, има си глава на раменете, и както казах и преди, не съм била там, но нещата са ми ясни. За съжаление. Та, хубаво е, че има на кой да разчита в Египет... това го написах преди и сега да поясня - означаваше, че младежа не е много благонадежден... според мен.
Пожелавам успех на всеки.... и няма да коментирам повече... защото дет се вика, парен каша духа. Или - "направи добро да изядеш.. нам кво си"!! И да си виновен накрая...  ooooh!

# 226
Добър вечер, момичета!

Преди да си легна, да се разпиша набързо.

Купихме билетите за България вече окончателно, получих потвърждението Simple Smile Обаче не мина безпроблемно....както винаги нещо все трябва да се обърка. Наложи се да превеждам парите по банков път, вместо с виза карта. Е, преведох ги, и в полето за бележки трябваше да напиша един код, който получих от компанията. Важно беше да се напише само тоя код, защото според него разпознават полета и чак тогава ти пращат потвърждение по имейла. Иначе, без потвърждение, все едно нямаш полет. В кода, който се състоеше от букви и цифри, имаше 4, обаче компютъра вместо 4 разпознал Н буквата, и така целия ми код беше грешен. И гледам аз днеска, парите са били прведени още във вторник, а аз още нямам потвърждение. Наложи се да ходя до банката там и се оплаках, че жената там звъня в отдела за рекламации и от там казаха, че ще пратят факс до банката на виз аир и ще кажат че е станала грешка. Прибирам се аз, и що да видя....потвърждение по е/майла. ЕЕее, защо трябваше да е целия стрес....  newsm78

Утре ще ходя да се представям в едно семейство, да гледам едно детенце. Да видим какво ще стане и дали ще ме вземат. Като се върна ще пиша.
Иначе остават още 2 дни до изпита. Стискайте палци!  Crazy

Далка, личи си колко си щастлива! Хайде да изживееш много прекрасни моменти. Simple Smile   bouquet

Делта и ти Simple Smile както разказваш и на мен ми се приядоха тия бюречета, ехх ама чак ми замирисаха, топлички и хрупкавки....мммм

Лина, кога точно заминаваш? Ще взимаш ли някакъв подарък за хабибито?
Лека вечер на всички!   bouquet

# 227

Има и друго, дори и да е сериозен, как така ще я заведе у тях, без дори той самият да я познава?? Това е запознанство по интернет...

Виж Ра- дори и да не се престраши да я заведе у тях, ако наистина е сериозен и иска да се опознаят има и други начини ,преди време на лични ми писа една майка ,дъщерята на която поддържа забележи 2 годишна /мисля/беше връзка със сириец ,по скайп,след няколко неуспешни опита да получи бг виза за да се запознаят,той покани майката и дъщерята на гости-взе им квартира /само за тях/ до бг посолство -за да са спокойни,и така се опознаха.

# 228
  • по пътеката
привет на вси4ки!
делти4, тъкмо днес мислех да ти звънна да се 4уем ,но хайде след като се върнеш ,ще ти звънна -само кажи кога ще си у дома! ааааа и аз оби4ам стамбула и лакомствата и магазините, търговците с омайните предложениа и покани за 4ай или кафе и сладките приказки за промоцийки, пазаренето и да успея да си харесам цената след дискусии и малък театър!да ти се услади и на тебе хубаво време и много емоции!бипни като се приберете, ей!
ра, аз от как напитих бг храна съм като ламя, ама като има толкова изкушения да му се невиди, еуфорията намаля при линда откъм вси4ко да се купува, сега е на шокита, кара подред да ги пробва и.............кебаб4ета за радост на о4ите на баща си!
мина ,абе мислех си ,4е законите на мърфи са създадени само за мене ,ама и ти си била в знаменател!успех за другите неща!
деси, правилно си го написала ,хи4 не се извинявай! това си е реалността с подводните камъни  и непознаването на културите в детайли!  това го казвам на всеки питащ, после всеки решава според собственото си виждане и преценка! лина е предупредена не отсега и не за първи път!
далке, да ти пусна тел някъде? ако се помоткваш към морето!аз от зада4ки за решване до снощи глава не съм дигнала, но каквото успях -толкова, другото е в божиите ръце и късмета ни/съдбата /! покрай уикенда малко да разпусна!
 ако варненки имат желание и време дайте да се организираме след завръщането на делта и да се видим!

# 229
добро утро момичета Hug  bouquet
ДЕСИ-ОчЕНчЕ НА РА-много сте прави и аз мисля така.и моята връзка е от нета ,но това не попречи на моя муж да ме заведе в тях при семейството си.първоначално и ние мислехме да сме отделно ,но родителите му казали не в никакъв случай какво ще кажат хората newsm78 все едно че ние не я искаме -не тук в къщи ще си е а пък вие каквото решите за в бъдеще.даже парадокса беше че в деня когато пристигнах моя беше на изпит в другия край на Алжир и на летището ме чакаха майка му ,баща му и най малкото му братче.а с него се видях ме чак на другия ден след 19ч.-сега като върна лентата назад сама се чудя и мая как така се престраших и от къде намерих тази смелост newsm78 но това е вече след като реално живях там 4 месеца и сама осъзнах риска който съм поела и каде е можело да попадна Praynigно всичко е МАКТУБ Peace
и аз съм я предупреждавала ЛИНА да си отваря очите Naughty и да има резервен план че е опасничко.дано Господ е с нея и я закриля Praynig
ОчЕНчЕ НА РА -ако стриктно я спазваш тази диетка има страхотен резултат.аз живот и здраве да е след като родя минавам на нея ,че вече от многото килограми чак коленете ми се подгъват Embarassed
ДОБРАТА НОВИНА -днес е че нашия тате вече има виза Д .в понеделник ще ходи до посолството да си я вземе и е само въпрос на някой и друг ден пристигането му при нас.честно и двамата си мислехме че отговора ще е след 15.08 но ето стават и чудеса.
ДАЛКА -добре си дошла на родна земя Hug  bouquetтолкова радост,щастие и емоция лъха от поста ти и не на последно място в прегръдките на три дечица Hug Hug Hug-еееххххх какво му трябва друго на човек -ето те това е пълното щастие Peace
ДИДОНКА -видях че си се разписала ЛИПСВАш НИ ДА ЗНАЕш Thinking
ДЕЛТА -да си изкараш страхотно в Истанбула ти пожелавам -чакаме да ни разказваш  bouquet

лек и спорен ден на всички пожелавам  bouquet

# 230
Добро утро.
Далка,много се радвам за теб просто няма по-хубаво от това да си у дома сред обичаните хора.желая ти прекрасни мигове в България Hug  bouquet
дон Кихот,първо аз никога,ама никога небих позволила на мъж който за пръв пъд виждам в живота си да ми плаща за всичко.Ако за някой е нормално за мен не е.Друг е въпроса,че мие ясно,че арабите трява да плащат.Второ в момента той самия не е при семейството си а е в командировка от един месец е там и о6те два месеца ще е там,няма почивни дни или ако има го викат да работи вечерта,така че кога да  ме заведе при техните.Трето аз не съм казала йок сега като отида или сватба или брадва.Първо да си отслужи казармата една година,пък след тази една година ще видим на кой какъв акъл му е дошъл.А с какво ми се е издигнал в очите ли,ами с това,че не ми спестява истината и че не се бои да я чуе.Най-вече с това,защото за мен най-великото качество у един мъж е да казва истината.Неотичам,че някои истини не ми харесват,ама какво да се прави понякога истината не е каквото ни се иска.А също и да добавя аз неискам от него каквото и да било,както и той неиска.Ако целта му е сватба за виза,ми тогава аз съм в изгодно положение брат му винаги може да го дръпне в Италия и мен барабар с него.
Иначе точна дата на заминаване 04ти август на връщане 08ми август.
Делтаааа,малеее като се замисля какво има за гледане по тоя Истамбул не ти завиждам на кра4енцата,тамън ще изгориш всички бюреци от първия ден.Ние със жената на чичо ми се запалихме да ходим до Истанбул от оня сериал 1001 нощи и май сега като се прибера ще се понеса с тях на медения им месец.Ама още не се знае де.А също гледах по-миналото лято от нащо море има еднодневни екскурзии до Истамбул,мойе и на една такажа да се метна.

# 231
Цецифло,като гледам скоро ще гушкаш бебчо и тати ще е  вас,много се радвам Hug
Я кажете за рожден ден плюшен мечок добра идея ли е?Хабибито има рожден ден на 02 август и аз мислих,мислих какво да му взема ама само плюшено мече ми идва в акъла.Мразя да купувам подаръци за мъже,защото никога незнам какво да взема особено ако е за приятел,а не любим.На любимя уж е по-лесно щото всичко върви.Ама на сега хем ми е приятел,хем любим незнам.Та какво ще кажете за плюшено мече?На мен малко детинско ми изглежда,ама просто за друго не се сещам. newsm78

# 232
Лина, аз съм по-скоро за нещо типично българско. По принцип аз вече спрях да купувам такива типично български сувенири, ама вие сега като се виждате за първи път, вземи някакъв сувенир, може някоя книга с български забележителности, някоя твоя снимка, изкарана в по-голям размер и сложена в рамка. Мече според мен за голям мъж не отива много....по-скоро на момиче. Но все пак ти си реши.  Peace Иначе то не ти остава вече, още една седмица и заминаваш Simple Smile Сигурно си много развълнувана  Blush

# 233
Да нещо типично българско може,но отАнглия няма как.Имах в нас две книги луксозни издания едната точно за бг забележителности и другата за бг вина.Ама тази със забележителностте вече я подарих,а за вината,на мюсюманин книга за алкохол невърви.Иначе той не е кой знае колко голям мъж на 21 е.Бях харесала една мъжка гривна  кожена с метална плочка,ама той неноси никакви украшения.Иска ми се да е нещо хем не много скъпо,защото и без това се сърди като го питам какъв подарък иска и ми вика,че подаръци от мен неиска,хем искам да му хареса все пак и да му напомня за мен.Снимка незнам той има толкова много мои снимки.Просто незнам.трябжа да се разходя по магазините,ама нямам време.

# 234
Само аз ли не съм наред  newsm78 newsm78 newsm78 ,че виждам нещо не на място в цялата история на Лина  Thinking , но след като гуруто на тема Египет го няма,ще си позволя да поразсъждавам малко,все пак доста време живея в арабска страна,сред араби ,и то реално,а не виртуално. Peace
Лина пишеш ,че човека е беден и ти си плащаш пътя,че и половината наем - това ,честно казано изобщо не говори добре за човека -при арабите да поискаш пари от жена пък била тя и собствената ти съпруга е направо неприемливо т.е спадаш в графа плужек,изключая факта когато жената си продаде златото за да покрие някоя огромна нужда на семейството,но пък след като мине тежкият период ,мъжът и купува ако не повече,то поне същотото количество . Peace
Между другото в момента цената на бялото и жълтото злато са оеднаквени в зависимост от каратите-скоро проверявах ,като за всеки случай минах през целият златен пазар.
Та как така ,човекът няма пари ,а ще купува златен пръстен  Thinking-но,понеже сред арабите,както и навсякъде има такива които обичат да се правят на голямата работа-можем да го поставим в тази графа .
Не знам с какво ти се издигнал в очите-но, ако наистина е сериозен ,нямаше да ти търси апартамент мила,а щеше да те заведе при техните.
Арабите имат една поговорка -за какво ми е да купувам крава,когато мога д пия мляко безплатно.
Това  е реалността -арабките ,поставили си за цел да вържат някого за брак ,го карат да донесе вода от 10 кладенеца ,само и само да се видят някъде за 5 мин.
По всяка вероятност на повечето няма да се хареса това което писах ,въпреки ,че се постарах да бъда максимално мека като изказ-но,това е положението.
Пиша тук ,а не на лични -защото сигурно ,ще има и други след теб,поне да имат представа за какво става въпрос. Peace
П.с-и ако е сериозен няма да те мъкне по апартаменти,а ще те заведе при родителите си. Peace

Макар ,че не се понасяме с Дон Кихота и не стигаме до консенсус на много теми  ,тук е много права  ,всичко което го е описала мисля ,че всеки разумен човек разсъждава така .

Аз на няколко пъти отправих предупреждения на Лина ,има и друго неЩо когато сме влюбени сме като слепи ,но затова са близките ,за да ни забият по един шамар(не в буквалния смисъл  разбира се ) ,ако трябва и да ни вкарат в правия път ,да ни отворят очите и да ни покажат реалността .Дори и ескрото Салаах заведе наше момиче у тях си ,а не и взема квартира ,така ,че за тоя нямам думи ,при това ,че се плаЩа и от двамата ,а пътните са изцяло от нейния джоб (тоест от бившия и мъж  Shocked-Далас ряпа да яде пред този завормяЩ се сериал).Тук пишем и си чупим пръстите от писане ,не се взема поука от вече преживяните връзки и най-безумното е ,че въпреки целия хаос (и всичките средства ,която тя трябва да поеме)той е издигнат в очите и му е взела страха .Какъв страх ,какви 5 лева ,там даже и един шут в ..... може да ти бие без да му мигне окото ,може и да те продаде и да не чуем вече за тебе ,може само и да си направи кефа човека ,но няма да те вземе за ЖЕНА избйи си го от акъла това ,колкото и да ти го повторя и да ти предлага ...
За златото ,аз нося бяло и не е по- скъпо от жълтото ,зависи от каратите ,тук в Европа се носи 18 карата ,златото в Египет е по-скъпо от колкото в Европа ,поне с такова впечатление останах като турист ,естественно на чужденците се надуват цените ,но грама през 2006 го продаваха за 30?  #Crazy.Не съм против запознаствата през интернет ,скайп и тем подобни сайтове ,имам толкова познати ,които са се свързали по тоя начин ,връзките на Лина са просто шокирваЩи .Тя не си взема поука от нито една и продължава да вярва сляпо ,на всеки който и предложи брак и и обърне малко повече внимание .Казват ,че децата не могат да преценят рисковите ситуации ,бих разбрала ,ама на жена ,която вече има дете и  един брак зад гърба си и няколкократни интернет връзки -ей тва не мога да проумея .Или момичето има сериозен мантален проблем или е в постоянно депресия(само да подчертая ,че има много форми на депресия ,и това не означава задължително ,че си луд или ненормален)  и не се лекува ...И престанете да я окуражавате и да и вдъхвате кураж и пата ти и патата ,на всички ни е пределно ясно старта и финала на една такава връзка ...

Белла мерси ,че ни мислиш ,на морето съм и нямам много достъп до интернет ,чета ви набързо и затварям ,че бях направила една голяма фактура и не искам да се повтаря .

честита племенница на Далчето да е жива и здрава и да расте Щастливо и безгрижно дете

цецифило леко и безпроблемно раждане и здраво бебече ,предстои ти най -най -прекрасния и незабравим момент  в живота ти  Hug

Много целувки на всички -Ра ,Белла ,Алба ,Дидонка ,Мина ,Марси ,Ники ,Мария ,Делта -мисля ви всеки ден   bouquet,като се прибера Ще съм по -редовна

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 14:44 от Shakira26

# 235
Честно Шакира немога да те разбера,колко интернет връзки съм имала аз имам една сегашната,предишната с човека бяхме заедно цели 3 месеца в Англия.При това ако обръщах внимание на всеки,който много ме иска аз трябва да си отворя харем за мъже.Съжалявам ама аз неочаквам някой да тича по моя гъз и не съм арабка,че да използвам хората за пари.Не искам от никой нищо и на никго недължа нищо.Нетичам при първия срещнат,аз както виждам има хора дето макар и при роднините на мъжа накрая само болка са видяли  такива дето не са и виждали семейството на мъжа си ама са щастливи.При това какво ако ще е арабин богат ли трябва да е,с 10 петролни кладенеца може би.Ваще мъже да не би да са принцове.Аз не съм видяла никъде човек на 21 с пари,който все още учи и няма постоянна работа.При това както казах аз неотивам да се женя отивам да го видя,нямам намерение нито да спя с него,нито тои да плаща за не6то на мен нито аз на него.Никой не ми е длъйен нито аз съм длъжна на някой.Нито се моля на някой,нито искам от някой нещо.При това незнам какви са тези интерпретации за мен и моите връзки и да какво от това,че съм взела пари на заем от бившия си мъж,ето за него мога да кажа,че той е длъжен да плаща даже без да му връщам пари,в крайна сметка на него стм му дала най-хубавите си години и едно прекрасно дете.Той е длъжен,засега никой друг не е.

# 236
  • Varna
Еййй, МИНЧЕЕЕЕ- и вий със билетчета за Българийка Wink Радост, голяма. И аз като Марсито да кажа, че мислех, че само аз съм Калитко -много сме били бееееее newsm78 Joy Карай да върви, важното е, че имате билети newsm10
ЛИНЧЕ- еднодневна екскурзия до Стамбул не те оправя душко. Аз от години ходя там и не мога да му се наситя и да го огледам. Ходя там за 3 дена обикновенно но и те не са достатъчно. Затова сега самосиндикално със Батето за 6 дена. И както обичам да препускам, верно баклавите и бюреците ще ги изкарам Wink
Момичета благодаря на всички за пожеланията ви Hug Hug Hug
ЛИНЧЕ- може да купиш от комплектите със красиви писалки и химикалки. Винаги ще му напомнят за тебе. Има много стилни и са на добри цени.  Дано всичко де е мине както трябва там, дано да е честно момчето. Аз затова ти казах да поддържаш връзка със някое от момичетата което познаваш добре, че ще се притесняваме за тебе А сега Кихот и Шакирчето ме попритесниха доста. Извинявай реагирам като майка-но съм такава Embarassed
ЦЕЦИ- как са температурите във Русето? Да си седиш у дома на хладничко ей Hug
ШАКИРЧЕ- ти на мулатче сигурно мязаш от плажата а? Ко праЙ Линчока? Wink
МАРСЕЛИНКА- ходиш ли да плажуваш?. Къде ходиш на разходки вечер? По колко кебабчето омахва Линдичка бе  Wink Браво на момичетооооо newsm10

# 237
лина не подскачай  Peace ,никой не те кара да искаш пари от него- просто ти показвам в какво положение ще си .Никой не е казал ,че мъжете ни са идеални-но,тук манталитета е такъв,писах за жените,но и обикновенни гости да ти дойдат-арабите ако трябва и заем ще вземат ,но ще се постараят да им осигурят всичко необходимо,че и отгоре-не може по друг начин,това им е вкоренено.Добре пътя ти сама си го поемаш,но престоя-да плащаш половината наем  Shocked Shocked Shocked ,за Европа и останалият свят може и си е нормално,но не забравяй попадаш в друг свят ,с други разбирания,тук това е меко казано неприемливо.
Отношението към теб- цецифло добре го е казала  Peace
ще ти разкажа  и друг случай -миналата година го бяхме писали в другата тема-пристига рускиня ,след скайп връзка в Сирия ,да обаче наживо човекът не я харесва ,взима и парите и паспорта и изчезва-та рускинята остава без пари и паспорт в страна която не познава  и език не знае.
За задълженията на бившият ти мъж- .При това незнам какви са тези интерпретации за мен и моите връзки и да какво от това,че съм взела пари на заем от бившия си мъж,ето за него мога да кажа,че той е длъжен да плаща даже без да му връщам пари,в крайна сметка на него стм му дала най-хубавите си години и едно прекрасно дете.Той е длъжен,засега никой друг не е.
А той знае ли ,че в задълженията му влиза и гости на новата ти любов  newsm78,а ако си бяхте разменили ролите ти как щеше да реагираш newsm78

Момиче събуди се ,огледай се,пък дано скоро да се разпишеш с добри новини  Praynig

# 238
Делта,споко ти познаваш Веси с нея ще пддържам връзка.Колкото до момчето досега лъжа никога не ми е казал.Иначе дон Кихот е права,че арабите плащат,но които могат,които немогат какво сега с камъни ли да ги убием.При това аз отивам да се видим,не да се женим и да ме заведе при техните само ще ни удумват хората.Човека никога нищо не е поискал от мен нито някакви материални неща,нито пари.Пък и погледни в бг кой 21-годишен има пари,говоря за нормалните хора,не за децата на някой богаташ.Мойто момче има още да учи,работи сезонно и стяга неговия си апартамент,който си му е от родителите.С парите от предния път като работи в курорта оправя апартамента,че и заеми взе от приятели.И го оправя сам,няма майстори,няма никой само той и няколко негови приятели.В същия момент иизпити имаше и на мен жнимание трябжаше да обръща.Ако иска да се забавлява или да се ожени по сметка,няма да опре до мене,Ето работи в един от най-известните египетски куррти там има жени от къде ли не и са какви ли не.Аз не съм си го поставила него за цел,ако стане,стане,ако не ми 5 дена в Египет все пак и аз имам нужда свят да видя.
За Истамбул незнам на мен и един ден ще ми е достатъчен ей така да го видя да метна един тигел из улиците.Много,много искам да го видя,дано само чичо ми се съгласи да ходим,че да седим повечко.Ако не леля ми и тя е навита да ходим ще врънкам нея.

# 239
лина не подскачай  Peace ,никой не те кара да искаш пари от него- просто ти показвам в какво положение ще си .Никой не е казал ,че мъжете ни са идеални-но,тук манталитета е такъв,писах за жените,но и обикновенни гости да ти дойдат-арабите ако трябва и заем ще вземат ,но ще се постараят да им осигурят всичко необходимо,че и отгоре-не може по друг начин,това им е вкоренено.Добре пътя ти сама си го поемаш,но престоя-да плащаш половината наем  Shocked Shocked Shocked ,за Европа и останалият свят може и си е нормално,но не забравяй попадаш в друг свят ,с други разбирания,тук това е меко казано неприемливо.
Отношението към теб- цецифло добре го е казала  Peace
ще ти разкажа  и друг случай -миналата година го бяхме писали в другата тема-пристига рускиня ,след скайп връзка в Сирия ,да обаче наживо човекът не я харесва ,взима и парите и паспорта и изчезва-та рускинята остава без пари и паспорт в страна която не познава  и език не знае.
За задълженията на бившият ти мъж- .При това незнам какви са тези интерпретации за мен и моите връзки и да какво от това,че съм взела пари на заем от бившия си мъж,ето за него мога да кажа,че той е длъжен да плаща даже без да му връщам пари,в крайна сметка на него стм му дала най-хубавите си години и едно прекрасно дете.Той е длъжен,засега никой друг не е.
А той знае ли ,че в задълженията му влиза и гости на новата ти любов  newsm78,а ако си бяхте разменили ролите ти как щеше да реагираш newsm78

Момиче събуди се ,огледай се,пък дано скоро да се разпишеш с добри новини  Praynig

Виж да не си помислиш,че искам да се карам с някой,нищо подобно.Но първо аз незнам как някой на някого взима паспорта и парите и чао,то нестава така или му ги даваш доброволно или ти ги взимат насила.При мен първото е невъзможно,второто все пак аз не съм му никаква да не говорим,че ще стане як скандал и че няма къде да се скрие.Както казах и по-рано аз неотивам там да се женя,това,че имаме симпатии един към друг,че си говорим за брак това са просдто думи докато не се видим и невидим какво ще правим.И ако плати и аз обаче реша,че не го искам какво правим,аз на какво ще приличам.Там дето никой не ми дава нищо,няма задължение към него.Мен ми е ясно,че за арабите е нормално да плащат,но не си мисли,че го правят само защото така е прието,винаги,когато плащаш за нещо очакваш в замяна.При това аз невиждам как със заплащането в Египет той ще ми плати и път и хотел.Колкото до бившия ми съпруг ние не сме заедно всеки е свободен да прави каквото си иска,негов си е проблема къде и с кой ще ходи,ако и той поиска пари на заем бих му дала.Като се замисля е единственя мъж на който съм готова да дам нещо материално та било то и на заем.

Общи условия

Активация на акаунт