Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 532
  • 289
  •   1
Отговори
# 210

виж в закона за 4ужденците за какво дават право на пребиваване! брак, бизнес  с инвестиции от 500000 евро, бежанец, турист!

Обаче с това за 5-милионата евро направо ме закопа. А той май дори спря да даши като видя.  Mr. Green

Става въпрос за 500 хиляди... да диша човека  Joy Joy Joy

Белче, тук съм, кака. Днес първа смяна с 2 часа нощен сън Mr. Green
Ти друга работа нямаш ли си, та сладоледени торти даваш???  Naughty  На мен ми казаха, че в Египет се смеели на дебелите булки  hahaha Я си я прибери, кака ти ще си боцне доматки тая вечер...

Далка, пу пу принцеска малка.  Heart Eyes На тебе лек път и дано тоя път се видим, айде дигай Елипката на колата и идвайте към Плевен или Варна, аз един уикенд мисля там да отскоча, че съм канена на гости (не казвам на кого Crazy ) Да се находя докато мога  Mr. Green

Дидонка, радвам се че писа  Hug Hug Hug

Мина, Делта, Марсето и всички останали - много гушки от мен Hug

# 211

Белче, тук съм, кака. Днес първа смяна с 2 часа нощен сън Mr. Green
Ти друга работа нямаш ли си, та сладоледени торти даваш???  Naughty  На мен ми казаха, че в Египет се смеели на дебелите булки  hahaha Я си я прибери, кака ти ще си боцне доматки тая вечер...

Брех ,не го знаех това бе кака  Mr. Green ми че те тогава требва да се превиват от смех нон-стоп като гледат техните   Mr. Green

Аз скромно тая вечер само на един сандвич ще карам 'щото вчера готвих супа и я изхвърлих цялата че вкисна ,то бива толкова топло ама направо im melting хихихихи.

Далка , чакаме те да се разпишеш оттук и да разкажеш как мина пътуването и как е малката Елизабет  Hug

# 212
Добро утро, момичета! Хайде на закуската  Hug

Нещо не сте много активни последните дни Simple Smile Къде сте се скрили?

Аз да се похваля, преди малко купихме билетите до България. Току-що преведох парите по банков път, нали с виза картата не ставаше (та за това се забави и закуската де, надявам се, има още гладни)...Платихме за двамата, отиване и връщане, общо 110 евро. От 7 до 16 октомври ще сме там. Надявам се и двамата да успеем да отидем. Нашите тия дни трябва да почват процедурата по поканата. Ще ви държа в течение, макар от сега да знам, че ще има голямо разиграване от страна на българските институции.  Rolling Eyes

Лек ден на всички!   bouquet

# 213
здравейте!

от известно време само ви чета,но не пиша. такава тъпотия ме е хванала,че нямам думи. всички планове за лятото ми се развалиха... но утре ще замина за 5 дни на морето,при любимия. вече взе да ми писва тази самота,това бездействие и всичко... правихме си планове 2 месеца да прекараме заедно, после стана на месец и половина,а сега някакви си 5 дни.  проблема не е в 5-те дни... просто се чувствам ужасно самотна. имам и приятелки и не страдам,че няма с кого да излезна,но в главата ми  само едни и същи мисли...и искам да съм повече време с него,а не с приятелки... с тях си се чувам и виждам,не ми е проблем. но все се измъчвам,че нещата между нас не се нареждат,както се стараем и си правим планове...

Белла, виждам,че все разни вкусотии предлагаш. ама спри се бе,момиче! лято е, няма да свалим килцата в повечко,с твоите торти и вкусотии Simple Smile)

Честито за хубавото бебе Елизабет. Simple Smile

# 214
Честито Бебче Дала- да радва мама и тати и всички около нея!
Най-после и аз да се разпиша уф вече на другия етаж малко спокоиствие но не пълно- историите са без край- но да не съм безкрайно негативна стискаите ми палци да успеем на 4 август да сме в самолета за бг.
Признавам не съм чела връщам се да дочитам

# 215
Хей, момичета, къде се изгубихте всички?
Слагам закуската все пак, ако някой е на линия!

Лина, мила, прочетох в другата тема за теб. Много се радвам, че най-накрая всичко се е уредило! Сигурно нямаш търпение да мине тая седмица....до кой град ще летиш натам? Хайде разпиши се преди да заминеш Simple Smile Как намерихте апартамента и т.н. (ако искаш де)  Blush

Лек ден на всички!  Hug

# 216
Здравей,Мина,благодарности за закуската Hug
Ами директен полет до Шарм ел шейх 5 часа и отгоре вързана за седалката ooooh!,после паспортни проверки дано ми чукнат печата Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig и хабибито трябва да е на пост да чака.Иначе апартамента аз всеки ден тормозех него,той тормозеше собственици на апартаменти и приятели.От тук аз се пазаря за цената,все пак половината плащам аз.Най-накрая се спазарихме с един.И сега само чакам,нямам търпение,но пък колкото по-наближава толкова по се успокоявам.Хабибито се представи добре в напечената ситуация,което ми го издигна в очите.Преди да замина непременно ще драсна някой ред.Само от там незнам дали ще драскам,ама ще звънна на някой да информира как върви.Дано само нямам проблеми на границата Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 217
  • Varna
ЛИНЧОК- всичко ще е ОК на паспортното гише!!!
Ти обаче гледай да му вземаш страха на масрито, Душа smile3503още от първиЮ път. Бе да ти има страха беееей Wink
Ако нямаш възможност да драснеш тука, виж вземи телефончето на някое от момичетата което познаваш най- добре и дай Информатион как си що си. Щото ще те мислим де, ще се притесняваме.
В туй горещото как ще ходиш до там хич незнам newsm78. Аз до Станбула ще пътувам тези дни и се чудя как ще я карам една седмица, че аз на едно място немога да стоя мирна newsm78 И там гУрещУУУУУУ #Crazy
Далчето как ли е пътувало ThinkingСигурно си почива. Хайде и аз да бягам да простирам белите дрешки дето съм ги подготвила за Стамбул. Лека нощ Фарашките Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 218
Делтичка,страха ми го  има само вика ама нали не аз съм те ядосал викам споко бе заеш,че като ме ядосаш си го отнасяш.Дам толУУУтУУУ е проблем ама то от любов ли,от притеснение ли,от топло ли все ще му пари на Д-то.Хабибито щяло и на сафари там да ме води де да видим,уж и пръстен ще купува,пита жълто или бяло злато обичам.Викам злато не нося,щяха да му икочат очичките чОрнички Shocked Викам ми жълтото злато не го харесвам,а пък бялото много скъпо.Успокои ме,че щом е за мен не е скъпо.Де да видим то обещаното не е като завещаното Twisted Evil Малее голяма съм неверница човека се старае аз само с едното наум вървя ThinkingИначе ще чакате Hawla да дава сводка за мойто пребиваване в Египет.
Делтич,весело изкарване в Стамбул града да разказваш,че иначе ще дърпам уши Flutter Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 219
момчета   bouquet
привет от родната земя
Толкова съм доволно че съм тук  Hug
много ми харесва това,което виждам в Пловдив-красиви жени-пу,пу,пу.мъжете-все едни усмихнати симпатяги,Едни хубави,нови кооперации,в магазините-от пиле мляко.макар че е разгара на лятото-живота под тепетата си е все така колоритен и пъстър...По вечерно време-по хлад се почват тигели разходки по главната..И как си е обичам тази атмосфера.Любимото ми заведение-Джана...все така с прекрасно барбекю   chef Ухххх мило ми мило...на сърчицето всичко тука!...а какви филми дават само-турски сереали...станах им фенка от първата видяна серия-то музика,то красиви хора-няма криминални убийства,кървища и насилие-Любофффф,страсти и семейни отношения-ех,Балканско и ...близко,познато  Hug  bouquet
ходихме на бачковския манастир да пуснем гълъби за здраве на малката бебка и на моите хайвани.не можем да се нарадваме още -всяка вечер си кроим планове къде ще сме на другия ден,а на сутринта -всичко се променя Joy Joy Joy

не съм ви забравила Hug
Ама още не мога да се накефя че съм си У дома и трите ми деца са около мен Hug  bouquet
Много Hug Hug Hug за всички  ви...Живи и здрави да се видим с някои от вас  bouquet

# 220
Ех   Далка ама как хубаво си я описала тази атмосфера нашенска ,от всяка дума ти личи колко много ти е липсвала   bouquet

За турските сериали и аз съм фен на "Перла"-та ,чакам го сега да почне .

Делта , приятно изкарване по Стамбула  Grinning ,ще разказваш после .

Паулинке , спирам спирам  Party че лятото свърши а килата не  Joy

Лина , аз съм сигурна че ще се нареди всичко   bouquet и после тука на отчет за радостните преживявания   bouquet

Шаки къде изчезна ?!

Ра,Мина   Hug

# 221
  • Varna
Хейййй, Далчееееей
Много се радвам, че си толкова щастлива. Ми как няма да ти е хубаво във Филибето беееее. То там много положителна енергия, убави ора и всичко убаво. то там си почват Родопите. Какво по убавичко от това Wink
Преди 15 дена и аз бях на Бачковския манастир, ехххх спомениии, пак ми се хайтосва към вашия краййй, много го лИбя аз newsm53. Даааам и сериялите ни все лИбоФ, лИбоФ-романтика сме мама тука newsm47 Ко му требе на човек Grinning
ЛИНЧЕ- ще разсправям разбира се. Вече явката от Станбула града голяма ми звъня 2 пъти да ме преслуша . Билетите са тука, хотелчето е муци- да видим какво муци като идем да не стане като хотела на Доган дето стаите му дето са 139 лева чинят звезда и половина. Аз му давам половината хайде от мене да мине, че съм добра душа Wink.  Тарикат, ще ми пише 5 звезди. Laughing
Пък да ти кажа аз сега-няма да казваш, че бялото злато било скъпо. Ти си Дама бе. Няма да се подценяваш! Той щом те пита може да има възможност сладура. Като иска и е щастлив да ти направи такъв гифт-нека. Ако вече не може, това друга работа.
Аз пък съм накичена със жълто злато- много обичам жълтооооо ейййй. Joy Абе пожелавам ти едно страхотно и незабравимо преживяване. Да не може дъх от щастие да си поемеш Hug Така разбирам кога съм щастлива newsm47  И ти ще разправяш, че и на мене Египетско ми е слабост от дете. А от сега мога да ти разправям какво ме чака още рано сутринта във Истанбул-понеже пристигаме рано към 6 часа, хващаме таксито и отиваме на хотела но там стая дават към обяд. Затова хвърляме чантите във една специална стая и нападаме първата бюрокчийница. И сядаме и омахваме от всеки вид от бюреците там каквито предлагат и айран. Направо ми стана отсега тежко на тумбака Joy Почивам малко-тумбата ми по точно и отивам да пия черно сладкУУУУ много сладкУУУУ турско чайчеее. Обожавам гооо. Тъкмо да ми светнат очите защото сигурно ще ям бюрек и ще заспивам  над масата. Няма да заспивам бе, аз съм във Истанбул какво заспиване...... та така де....почнах да ти разправям...... Hug И след това там където съм си набелязала-във всеки случай не шопинг турове

# 222
Лина качи ме и мен на прахосмукачката да отида и аз при хабибито  Cry. Пожелавам ти да си изкараш много добре и като се върнеш да ми разкажеш за впечатленията си от Египт и да направиш снимки да пратиш!!! Много много хубави моменти с любимия!!!
 Далка добре дошла на родна земя!!! Радвам се за тебе че си с децата си  Hug и да си прекарате страхотно.
Делта и ти да си изкараш страхотно в Станбула града и като се върнеш пиши да чуем как живеят съседите (може и на живо да разказваш)!!!
Ра мила къде се изгуби? Шеки и ти и твоите историйки липсвате!!!
На всички момичета много много хубава вечер  Hug на всички които не споменах.

# 223

Аз пък съм накичена със жълто злато- много обичам жълтооооо ейййй. Joy

И аз съм така. Обичам си жълтото, ама онова светло жълтото, руското.  Party И подареното  Joy Joy Joy

Направо ми стана отсега тежко на тумбака Joy

Joy Joy Делта, аз минах на Дюкан, и се надявам да има резултат, че Бела  Hug  е много права - лятото си отиде, килцата - не...  Confused
Днес на работа имаше почерпка с торта, мммм баси тортата, и с бонбонки мерси, едни от любимите ми... ама аз УСТИСКАХ!!
Бонбоните не ме поблазниха, ама тортата... помирисах я 2 пъти и излязох. А един от докторите, който също е на Дюкан разказа, как си взел бонбон, сдъвкал го и го изплюл  Joy Joy Joy  Ей, побъркахме се с тия диети бре!!  Laughing

Ники, тук съм, мила, и аз като тебе си мечтая за Египет... само това ми дава сила, но вече не издържам. Усещам как ставам нервна, дразня се от всяко нещо... Нищо не ме радва, и единственото, за което мисля, е Маср...

Белка, ти ще се екскурзираш ли до някъде това лято?? Имам предвид извън Бг..

Далка, добре дошла у дома!! Дааа, Пловдив си е друга България... Усмихнати, добронамерени, готини са хората, не като в Плевен - злобни и колкото по-некадърни, толкова по - със самочувствие, което само прикрива абсолютната им комплексарщина... Еееейййй аман! Аман! Искам и аз в Пловдив поне, при бати ми, да си хортувкаме двамцата... слънцето ми то!!  Cry

Уф, момичета, лягам си. Утре и аз като Ники... пак на работа, първа смяна при това Sad

# 224
Само аз ли не съм наред  newsm78 newsm78 newsm78 ,че виждам нещо не на място в цялата история на Лина  Thinking , но след като гуруто на тема Египет го няма,ще си позволя да поразсъждавам малко,все пак доста време живея в арабска страна,сред араби ,и то реално,а не виртуално. Peace
Лина пишеш ,че човека е беден и ти си плащаш пътя,че и половината наем - това ,честно казано изобщо не говори добре за човека -при арабите да поискаш пари от жена пък била тя и собствената ти съпруга е направо неприемливо т.е спадаш в графа плужек,изключая факта когато жената си продаде златото за да покрие някоя огромна нужда на семейството,но пък след като мине тежкият период ,мъжът и купува ако не повече,то поне същотото количество . Peace
Между другото в момента цената на бялото и жълтото злато са оеднаквени в зависимост от каратите-скоро проверявах ,като за всеки случай минах през целият златен пазар.
Та как така ,човекът няма пари ,а ще купува златен пръстен  Thinking-но,понеже сред арабите,както и навсякъде има такива които обичат да се правят на голямата работа-можем да го поставим в тази графа .
Не знам с какво ти се издигнал в очите-но, ако наистина е сериозен ,нямаше да ти търси апартамент мила,а щеше да те заведе при техните.
Арабите имат една поговорка -за какво ми е да купувам крава,когато мога д пия мляко безплатно.
Това  е реалността -арабките ,поставили си за цел да вържат някого за брак ,го карат да донесе вода от 10 кладенеца ,само и само да се видят някъде за 5 мин.
По всяка вероятност на повечето няма да се хареса това което писах ,въпреки ,че се постарах да бъда максимално мека като изказ-но,това е положението.
Пиша тук ,а не на лични -защото сигурно ,ще има и други след теб,поне да имат представа за какво става въпрос. Peace
П.с-и ако е сериозен няма да те мъкне по апартаменти,а ще те заведе при родителите си. Peace

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 23:41 от дон Кихот

Общи условия

Активация на акаунт