Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 537
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Елипче, ти се появи! Пак си пеперудена Simple Smile

Делта и Марси, мерси че се грижите за закуската, че да не седим тука гладни и жадни...

Далка, приятен път ти пожелавам. А какво значи "по-близко до родната земя"?

Отивам да учааа, при мен иначе нищо ново. Абе хайде да сложа по едно следобедно мароканско кафенце, специал му викат Simple Smile, за разведряване....Усещате ли как се носи миризмата на топличко кафенце...мммм Simple Smile  Crazy Точно както аз го обичам, в стъклена чаша Simple Smile

Лек ден на всички!  Hug

# 196
Далче, честито и от мен!!  Hug
Радвам се, че избраха Елизабет!   Heart Eyes
Да расте жива и здрава, и на теб - честито ЛЕЛЯ!!!   bouquet

# 197
Момичета
ето я нашата принцеска
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401795

Минче-утре сутринтта във Виена...и чак после-над вечер -в София
Със ескал е-и аз ,като теб още от март си закупих билетите,че намерих хубава цена
Лека вечер на всички   bouquet

# 198
  • по пътеката
далке и ти ли си с дълъг кервански преход? колко ти е престоят?полсе с какво се прибираш, ще го умориш другар4ето! Mr. Green
елизабет си е доста едри4ко и добре си е, още пове4е ,4е е спасила и операцията!  bouquet

# 199
Марси-сама с детето съм....
като пристигна ще ти бипна...колко му е да се разветря до морето при това положение Heart Eyes
ще ме чакат ...уреди се.Мама всичко уреди милата Hug

# 200
  • T"A
Далка, честита да ти е племенницата   bouquet Много е сладка - нежна, пухче в бузите...  Heart Eyes
И лек път!   bouquet

# 201
Да й ядете дупето на малката мома!!! Simple Smile Нали така се казва да не я хващат уроки  Crazy Бузанче си е. Майката и тя ли е българка?

# 202
  • Varna
ДАЛЧЕ-на добър час мила Hug
Щом ще се обаждаш на Марселинка, значи и на мене ще кликнете, ако е удобно разбира се. Дано ви мине леко пътуването и мъничето да се чувства добре newsm10
А Елизабет е страхотно бебче. Устенцата и като със паричка изписани. Хайде стига съм я хвалила, че не било много хубаво казват. Що ли пък го казват. Аз от сърце го казвам. Господ да я пази!!!

# 203
Пу,пу голяма хубавица е Елиза,да не й уроки!! Ууф,аз ще чакам внуци ,но до тогава ще се радвам на вашите бебешоци,ако позволите Laughing

# 204
Имам въпрос и моля за помощ. Имам приятел от алжир. Нищо лично, просто приятел, белим си лаф от 2-3 години по скайп. Пита ме има ли възможност да дойде легално в България. Много обича страната ни, аз съм го запалила - история, традиции, хората и т.н. То това хубаво, ама аз пък откъде да знам как се идва от Алжир в България?  newsm78 Ако някой знае, моля ви за помощ. Повтарям - нямаме интимни истории, няма за никой да се жени, няма и интимна прителка, доколкото знам. Пита легално има ли начин да се дойде и да живее тука?

# 205
Калинче ,много трудно ще стане дори и виза да получи,защото тук има момичета със сключени бракове,които не могат да си доведът съпрузите.За екскурзия -по вероятно е да получи туристическа виза,отколкото ако ти му изпратиш покана,но трябва да има резервация в хотел и мисля се иска да представи документи ,че има определна сума в банка ,но най-добре е да попита в посолството.

# 206
Да и аз така му викам....Така ми идве първо на ум като се замисля. Еми не, няма да го женим, не....Пари? Колко евро да му кажа, че ще  му стигнат, ако все пак успее да направи нещо? То няма ли някакво споразумение между държавите да се работи? вСичко ли идва по любовна линия? Лелеллииии, ми така сложно бе.... #Crazy

# 207
  • по пътеката
виж в закона за 4ужденците за какво дават право на пребиваване! брак, бизнес  с инвестиции от 500000 евро, бежанец, турист! алжир е в  4ерния списък , като гледам как се процедира! искат много неща за една обикновена виза- атестация от работодателя, право на отпуск и колко дни,пари в банка!има предполагам и още изисквания към тези, които нямат брак или друго легално основание за идване и оставане!ами сложно е ,за да не се  емигрира, ако беше просто, един магребинец нямаше да се свърти у дома си! Mr. Green

# 208
Хахахаха, хихихи, как ме разхили. Та бе знам, те нали са наводнили Франция и не само де. Преведох му,квото ми казахте, повече от тва не мога да направя, той само кима мъдро с глава. Обаче с това за 5-милионата евро направо ме закопа. А той май дори спря да даши като видя.  Mr. Green Ок, благодаря ви много. Живи и здрави.   bouquet

# 209
ами сложно е ,за да не се  емигрира, ако беше просто, един магребинец нямаше да се свърти у дома си! Mr. Green

Хихихи,баш така си е.

Калинче виж тука цък

Има закони,наредби за чужденците,разгледай за повече инфо или най-добре да се обадите в посолството да питате.

Далка сигурно дали си е пристигнала вече  newsm78 дано е бил лек пътят.

Шакира къде се изгуби ,Ра и ти , Minaaa   bouquet

На всички  Hug и по една сладоледена тортичка за разхлаждане в жегите

Общи условия

Активация на акаунт