Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 546
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  Далка , Честито и от мен на Майката-Героиня

Да расте много здрава и палава малката Елизабет  Hug

На таткото спокойствие ,а на теб Наздраве , седни пийни едно да успокоиш топката след това огромно чакане

Aledora , Добре дошла и от мен Hug

# 181
  • сред маслини и портокалов цвят
Дала, честита радост на цялото семейство! Да е жива и здрава малката Елизабет! Да расте обичана и щастлива!

# 182
                          Честита принцеса, Далка.
Да ви е жива и здрава и да е късметлийка в живота.

# 183
ееееееееееееееейййййййййййййййй най накрая на нас ни се изчака чакането  а на милата майчица кой знае какво и е било ooooh! ooooh! ooooh!но всичко е добре щом свършва добре
ДАЛКА чЕСТИТО Hug
ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕЛИЗАБЕТ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
Честитооооооооо! Най-накрая се появи малката красавица! Да ви е жива и здрава и да прави много пакости като порастне!  Laughing
Раче осмокраче е тя Simple Smile хихи

# 185

Честито Дала,да е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тате  Hug

# 186
Дала, честито бебче!
Да им е жива и здрава, умна и красива, да им е повод за радост и гордост!

# 187
  • Varna
ДАЛЧЕЕЕЕЕЙ, ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО ЦВЕТЕНЦЕ.  ДА РАСТЕ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ
Една кукла Клеопатра за мъничка Принцеска Wink

А това за мама и тати newsm10

# 188
Далка,
Честито и от мен!  bouquet
Да бъде здрава,късметлийка и много,много щастлива!

# 189
Дала, да ви е жива и здрава малката Елизабет  bouquet  bouquet Да ви носи много радост на всички в семейството Hug

# 190
  • по пътеката
далка, лельо, да ти е жива и здрава елизабет! 4е и кралско име са й избрали!
как е снаха ти? брат ти съвзе ли се?
ние в4ера баш релакс ударихме, плаж сутринта , после по4ивка, после на максим ,докато из4акаме мъжете от ма4а бг-русия и после на детския кът,4е поне е безопасно! мойта вир-вода стана, дори у туниско не се поти така, ама бягане ,гонене, нови запознанства!гроги и ранена на няколко места,без падания и сдърпвания не се размина!
айде да стягам закуската и да си правя кафето!

# 191

Далка, честито племенница и от мен!!!
Да е жива и здрава и много щастлива, за радост на мама и тати!

# 192
  • Varna
ФАРАШКИТЕЕЕЕЕЕЙ Hug Hug Hug
МАРСЕЙЙЙ- благодаря за закуската. Добре, че си ти, че преди това изпих само чаша мляко Wink
Хайде сега, че дойде caffee time да ударим и по едно кайве а аз да бягам малко работа да посвърша и да изляза на мъничък пазар Wink

# 193
Момичета  Hug  ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ВСЯКА ОТ ВАС Hug Hug  :bouquet
  bouquet

И приятно бях изненадана да видя Отново никовете на много скъпи на сърцето ми виртуални дружки Hug  bouquet

Обещах ви снимка на Елиза...
ама щтактливия татко обърнал две-три чашки с уиски...че да се стопли и отпусне и .....заспал.Та и аз не съм е видяла още...
То,три вечери не беше мигнал
Остави ме да се оправям сама с разплакани от щастие баби,лели....и от двете страни
Олееееееее -Значи Добре че бяхте ВИЕ около мен тез три дни...по-едно време се бях замислла да взема да им кажа за положението-Такъв таралеж в гащите  щях да си сложа,че....Те Сега-при живородено бебече РЕВАТ и Треперят-представям си,ако бяха стискали и напъвали с нас  ТРИТЕ Дни Whistling ooooh!  bouquet

Бебчето ..както Делта е писала за синчето си-има леки кръвоизливчета по очичсите и е леко охлузенко-но вече Н Е в кувиоза.Лакомница ......има сили да си цока сама...всичко мина ОК!
Просто такава е системата по английско....чака се до разкритие.В нашия случай се постина много бавно.Аз мисилих че всяка контракция Предизвиква Разкритие-...ама не е така.
Но мамата-от напрежението и болката-накрая нищо не чувстваше...и си го роди БЕЗ грам Упойка-нормално.Макар че екипа около нея е бил в готовност за  секцио.

Лек Ден Ви пожелавам ....и още веднъж-от все Сърце Благодаря за Подкрепата и Съпричастността

Да Ви се Връща Стократно Доброто,което ми дадохте  bouquet

Днес стягам последни парцаля и дреболии...
Утре сутрин-Живот и Здраве...вече ще  съм...по-близко до родната земя  bouquet

# 194
Остави ме да се оправям сама с разплакани от щастие баби,лели....и от двете страни
Олееееееее -Значи Добре че бяхте ВИЕ около мен тез три дни...по-едно време се бях замислла да взема да им кажа за положението-Такъв таралеж в гащите  щях да си сложа,че....Те Сега-при живородено бебече РЕВАТ и Треперят-представям си,ако бяха стискали и напъвали с нас  ТРИТЕ Дни Whistling ooooh!  bouquet
/quote]

Joy Joy Joy
Това са от най-прекрасните семейни емоции,на които съм била свидетел...пълен цирк....сълзи от радост,щастие...дай боже всекиму Praynig
А като те четох колко чакахте да роди снахичката ти се замислих,че тук вече на всяка 2 я израждат с операция...без майтап....няква нова мода трябва да е,или да си вържат гащите докторите или по-лошо да е за пари,че секциото при нас е около 3000 евро

На добър път и весела ваканция в БГ

Общи условия

Активация на акаунт