Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 552
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Далке  брат ти много интересен чешит ,това да не става въпрос за някоя кукла ,става въпрос за детето им .И какво като го държат в коридора  ,поне Ще видят родилката и бебето  на какво деридже са  и колкои води са останали ...Те сега като са двамата откъде знаят дали бебето има води и е добре ,ма как може такова неЩо бе .Обадили се ,какво е това ,това да не е бюро информасион ,че да се обаждат  Shocked,отиват на крака няма начин ,като са тръгнали бебе да правят ,то не е само с обаждане ми после оЩе колко тичане трябва около бебето(прегледите пак по телефона ли Ще ги правят) пак ли така Ще звънкат на телефони ,ма брат ти направо заслужава едно голямо конско ,горкото момиче ,аз ако беше моя Щях да го навра на кучето в ....... и да му покажа от къде изгрява слънцето ,няма роднини за мене Щом става въпрос за нечйи живот .РАждането няма ниЩо обЩо с контракциите ,след като водите почнат да изтичат (да си го избият това от главиците) ,ма той в ред ли е този човек ,я му пусни малко бг мама да чете бе ,мале аз дето не съм ви никаква ми трепери за снаха ти  и бебето ,а той за собствената си жена и дете не смее да отиде в болницата Щото Щели да го държат в коридора ,я му пусни тук постингите които сме ти писали белким му просветне ,ма то мъжете са страшна порода беее ,казала съм ,ако недай се боже стане неЩо и се разделя, Ще направя съюз с жена Laughing , ми не мога да ги понасям повече тези мъже пък(не става въпрос за моя ,той е послушен много като гледам кви мъже съЩествуват ,направо съм си като принцеса ) ,то са стойка ,чалъми ,то фасони ,то чудо .

Дръж ни в течение дано всичко свърши с хубав край  Praynig Praynig Praynig

# 166
Добро утро, момичета! Хайде на закуската   bouquet

Далка, следя те, какво пишеш, за съжаление нямам опит по темата и не мога да се изкажа, но много се надявам днес да ни зарадваш с радостна новина и най-вече всичко да мине безпроблемно.

После ще пиша пак!   bouquet

# 167
Не излиза бебката ....
Момичета....нищо не разбирам вече
От снощи е в болницата-някав система има включена...ама контракции няма
разкритие има-но съвсем слабо

На обед  се събира комисия  #Crazy newsm78 да преценили
Каква е тая система на раждане в лондон...кво е туй чудо?!
Попитали ги дали са съгласни на секцио.....
бееееее вадето го вече това бебе-трети дене вече....

# 168
Далка, Щом е в болницата е под контрол ,наистина много бавна система ,по принцип екипа който изражда и е на смяна би трябвало да вземе решение и да го предложи на родителите ,кви са тия комисии ,че и на обед за обяда да имат тема ли ,айде дано да измислят неЩо и да го вадят това бебе живо и здраво .Всъшност какво е бебето -момиче или момче ?

# 169
  • Varna
Ха'ди бееее
Побъркаха и мамата и бебето. Какви са тия хора там. #Cussing out

# 170
пак да Ви пиша....

Събрали се -брата казва...около 10човека...
Чули бебето-сърдечни тонове били добри...

Проблема е,че снахичката има контракции,ама никакво разкритие-акужерката казала....нищо-като нормално.Дори пръст не може да провре....камо ли за раждане да иде реч Sick
А още изтичат леко-полеко води...

с две  думи..Тя е там-на система...каква не разбрахче.
Но утре ще е денят.
Има две вериянта....един от само себе си тази нощ ще се наложи

-утре сутринта да и дадат някакво тяхно хапче,което да и предизвика разкртие-но това при условие че още имало вода около бебето още

- да и направят секцио
Нашите  са сесъгласили на секцио още Днес дори е настоявал брата.Но докторите решили И ....Тази Нощ да с чака
До сега обаче-само молка..силна и режеща-и отново никакво разкритие
Снахичката е  на 23години-това и е първо раждане,няма аборти...

Много се изнервихме и изпопритеснихме  Всички....
Вече ще ви пиша Само  при новината,че то стана едно ...без да искам и тук напрежението пренесох..

Целувки за Всички Ви... Hug Hug
остава си все-пак странна тази английска ситема за мен.....Мисля че психиката на родилката и бъдещата мама трябваше да бъде по-пощадена...
но Здраве да е...
Само да се свърши веднъж!

# 171
  • по пътеката
далке още  ли нищо ?дано го изродят това бебе да си по4ине снаха ти и бебето!аз се мръднах по зада4ки до търново ,но 40 4аса без сън ми дойдоха доста ! 4акам добри новини за момата и утре щем пиша!

# 172
Привет, магребинки!  newsm51

Далка, хайде утре сутринта да ни събудиш с хубава новина!  Praynig   ylinfant

Лина, има ли нещо ново около апартамента?

Делта, Шаки, Ра, Ники, Марси, Белла...и всички останали. Как сте?

Изследванията на кръвта ми са добри. Доктора каза, че нищо не ми липсва. Бях вчера и днес за 24 часа с уреда за ЕКГ, ама се надявам и там всичко да е наред, чак след седмица обаче ще излезнат резултатите. Явно ми е дошло напрежението в повече, а и времето е едно такова никакво напоследък, ту горещо, ту студено.

Все още уча...сега почнах по социално управление...уффф ми нищо не разбирам, честно! Уча с речник, всяка втора дума трябва да си я превеждам. Не знам какво ще правя на изпита....Изпита ми по психология е другата събота.  #Crazy Нямам търпение да мине всичко вече.  smile3511

Исках вчера да купя билетите до България, обаче не ми приеха виза картата на хабибито.  Sad Някой да има представа каква може да е причината? С неговата карта плащах миналата година пак на същата самолетна компания. След това той си я поднови, сега му е годна до 2012. Мислех си да не би да  не е активирана нещо, обаче той ми каза, че един негов приятел преди 1 месец е платил с нея...и сега съм в чуденка, какъв може да е проблема. Пише само, съжалявам вашата карта беше отхвърлена...  newsm78

Лекинка и сладки сънища!  Hug  newsm46

# 173
Уф Минааа работя!!!! Пусто от работа не остава време да седна като хората. Дори и сега съм на работа но издебнах малко свободно време и като няма никой  Laughing. Радвам се че си добре и успех на изпитите!!!
На всички останали момичета по една голяма  Hug   bouquet
Лека и спокойна вечер.

# 174
Здравейте момичета  bouquet

След дълго планиране за почивка в Мароко,за втори път нещата се провалят за наше огромно съжаление #Cussing out Та покрай така желаната разходка из тези места се зачетох във вашите темички и държа да ви кажа ,че сте големи сладурани Hug....ще сте намърдам при вас ,ако позволите,въпреки ,че реално нямам нищо общо с този свят...хабибито ми е кипърче...скоро ще честваме 20 год.брак ,от който се пръкнаха 2 госпожички- вече на 16 и 12 год. съответно Heart Eyes т.е. у нас е вече много,ама много нервозно положението Laughing Иначе съм родом от Пловдив,който между друго ще пропусна да го видя тази година също Whistling
Дала,стискам палци да станеш леля на здраво и хубаво бебче...истината е,че децата идват трудно,с болка,но още по-трудно се гледат и възпитават...
На всички останали приятен ден  smile3525

# 175
здравейте момичета
Дала,щом вече в боница няма страшно.Тук наистина са бавни,но пък така си връзват гащите.Аз когато раждах беше предизвикано раждане-спукаха ми водите и ми пуснаха система,за да предизвикат контракции.Добре4е бе6е така,че незнам ако бя зараждала у дома и ме караха да седя в нас.Не се безпокой щом бебето е добре ще го извадят,въпроса е днес или утре,нека и тя настоява да е днес и брат ти да не се предава от настояване.Дано всичко мине добре и да се роди едно живо и здраво и много сладко и послушно бебче.
Няма развръзка с апартамента Мина Confused Хабибито се е юрнало и е подлудило и приятелите си и те да търсят,ама няма напредък.Ама то всичко е заради неговите претенции ама това,ама онова.Обаче вече не ме интерсува отивам там изтърсвам се и да се чуди тогава какво да прави.Колкото и странно да звучи почвам да се успокоявам колкото по-наближава толкова по-спокойно ми става.В крайна сметка ще бъде така както господ реши.

# 176
  • Varna
Гутен обеден Фарашкитееееее Hug
aledora wavey абе и аз нямам нищо общо със ориента ама натам ме тегли много и съм си тука със момичетата- тяхна фенка сам newsm47 И аз се каних за Мароко ама и на нас ни мина котка път. Те момичетата от темата знаят ама и на тебе да кажа- при мене причината, че чартъри до Мароко или Тунис имаше само до 1 Май. Друга година продължават до 24 май та това е причината да истървем не само Мароко и Тунис ами и Йордания. А по това във тези държави ич не ми се пътува-много е жежко . Така, че подготви се за догодина или пък защо до тогава ако имате отпуски най добре е да пътувате от септември нататъка. Чудесно време е, аз съм опитвала по това време Winkточно тогава му е времето Grinning
ЛИНЧЕ- хубаво, че се успокояваш, че иначе трябваше със една голяма гьостерица да пътуваш и още докато слезеш от самолета да мяташ хабибито със нея. Хайде Господ пред тебе ти след него newsm10
ДАЛЧЕ- какво стана със снахичката???? Ако бях на нейно място хич нямаше да чакам аз да се намотка мъжът ми и да дава разрешение на лекарите за или против секцио като съм на такова дередже. Божейй дано е свършило вече и със раждане и със това напрежение!!!! Аз като хукнах да раждам имах големи болки, даже няколо дена преди това, пукна се водата ама разкритие никакво. Ами дадоха ми момичетата едно хапче да предизвикат раждането и тръгна работата ако още малко се бяхме мотали бебето ми щеше да се удуши- нямаше тонове и се роди със кръвоизливи във оченцата защото е започнало да се задушава и то. Мани, мани да не дава Господ никумо. Дано всичко е ОК при твоите хора. newsm10
МИНЧЕ- чудесно е, че ти няма нищо и си ни здравичка  bouquet Знаеш, че като има такива колебания във атмосферата така става но е хубаво, че си отишла на лекар да си по спокойна. Много късмет на изпита, ама много. Кофти това със превода защото то е специфично. Аз затова някой ако ме накара да преваждам нещо специфично отказвам-ама трудно не трудно то ти е изпит и ще трябва да си го превеждаш. От сърце сполучлив превод, моля се за тебе във момента дано го минеш по най добрия начин Hug
За виза картата на твоето момче нищо немога да кажа, дано другите момичета да знаят и да ви дадът съвет. Много ти се струпа наведнъж беееееей м......му #Cussing out
Хайде по един сок за късмет на снахичката на Далка, за късмет на Линчето, за късмет на Минчето и на нейното хабиби, че бая проблеми им се струпаха и за да си разквасим душите във този горещ ден момичета Hug  newsm10

# 177
Делта, ама и аз не тръгвам за там по това време,трябва да съм луда Laughing ...нали съм в Кипър та знам що е жега...мани,мани...не е работа... За октомври ставаше въпрос,но...изникнаха едни изпити на голямата по френски,,гости от Англия, от БГ...и май път ,по работа, до Италия и увиснаха нещата Twisted EvilЕ, като сме го решили ще стане де,но кога е въпросът,че все ходим по Европата,а то там не ,че е лошо,ама почти еднакво....исками се нещо по-шаренко,по-хаотично Grinning не така подредено,ако разбираш какво имам предвид. Били сме в Кайро,Аман,Бейрут и Ерусалим по съседски така да се каже и на сърце ми е последното, та съм решила и до там още веднъж,но поне за 10 дни,че да пообиколим повечко...

За визата, да не би да няма достатъчно пари в нея newsm78 Случвало ми се е веднъж,та знам....ама и голям срам брах тогава,добре  ,че имах достатъчно в брой та платих,но аз си бях виновна....кой да си следи банковия отчет Whistling

# 178

наливам на Всички чаша изстудено РОЗЕ....от три дни го изстудявам и чакам да го Споделя с Вас Hug Hug Hug

Преди 10минути се роди ....
Елизабет Hug  bouquet
три клограма и 56см......манекенски размери
Щастливия татко не успял да среже пъпната връв....нямал сили да държи ножицата
Майката е героинята на Деня в цялото родилно отдление ....

Като се прибере таткото в къщи ще ми пусна фото и веднага ще Ви я покажа  Hug  bouquet

Благодаря за Съпричастността на Всички Ви.....

Аледора-добре си ни дошла..не си ни душманин ,щом в такъв убав момент се запознаваме и с Теб  bouquet

# 179
  • In a surreal moment!
Браво, Дала! Да ви е честита малката принцеса ! Живи и здрави да са младото семейство !!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт