Дългокърмещи майки - да пообщуваме - част 23

• 10 974
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Дни след като навърши 2г Ива извади последните кътници и като с магическа пръчка спря да се буди/ До тогава сучеше поне по 2-3 пъти нощем.
Сега Емма също е на самообслужване, не се буди нито тя нито аз, няма как да помня колко пъти търси, но мисля че 2-3.

# 226
  • Германия
Хм, Мартин до последно търсеше веднъж в ранни зори. Фаб се буди нощем поне веднъж и заради 00 и като го върна от банята дръпва 2-3 пъти, обръща се и заспива. Но до преди няколко седмици го беше ударил на маратонско кърмене нощем ooooh!

# 227
Хм, Мартин до последно търсеше веднъж в ранни зори. Фаб се буди нощем поне веднъж и заради 00 и като го върна от банята дръпва 2-3 пъти, обръща се и заспива. Но до преди няколко седмици го беше ударил на маратонско кърмене нощем ooooh!

На колко години е Фаб?

# 228
  • Германия

На колко години е Фаб?
2 и 3 месеца. Уффф, не знам защо не ми излизат лентичките с възрастта newsm78 Да допълня, че от 2 месеца тръгна на градина и това маратонското сукане май беше точно тогава

# 229
  • Пловдив
Момичета пият ли вода вашите големи кърмачета?И по колко често пишкат?Моята госпожица почти не пие вода-кара я само на кърма и пишка по 4-5 пъти.почвам да се притеснявам за бъбреците и.

# 230
Анита пие много често, брат и не пиеше.

# 231
  • Varna
И Поли не пие по много вода и пиша също 4-5 пъти на денонощие

# 232
Голямо успокоение ми е да ви чета  Hug Моят юнак също отказва вода, и изобщо всичко по-течно, различно от кърма. Крем-супи яде само ако са достътчно гъсти, почти на пюре... Но пък продължавме да се кърмим на 3 часа, а сега в жегите през деня е и още по-често, така че пишка доста, ама е и по-малкът...

# 233
За нощното кърмене-въобще вече не ги броя -след като се събуди,го вземам при нас и си се кърмим по няколко пъти.От време навреме "разхлабва примката"-буди се само 2 пъти ,но следващите нощи си наваксва.От нови зъби -последните изкара преди 2 месеца,няма и помен.
За пиенето на вода-пие по много-буквално се налива-само да е в чаша, и пишка по много.

# 234
И моите пият вода, но имаме само 2 кърмения дневно. Пишкат обаче също по 4-5 пъти в денонощието, мисля, че е нормално вече да пишкат по-рядко все пак расте и обема на пикочния мехур  Peace Има място за притеснение ако урината стане тъмна или с лош мирис (само не се шашкай като мен първия път след като бяха яли червено цвекло  Grinning)

# 235
Момичета пият ли вода вашите големи кърмачета?И по колко често пишкат?Моята госпожица почти не пие вода-кара я само на кърма и пишка по 4-5 пъти.почвам да се притеснявам за бъбреците и.

Абсолютно същото е и при нас.

Аз да споделя, че ние изобщо не се храним здравословно. Ядем повече месо, отколкото плодове и зеленчуци. Постни манджи не знам да готвя   Rolling Eyes  Доста пържено.... абе да не навлизам в подробности  Embarassed  Въпреки това го захраних педагогически. Всъщност пробвах с пюрета в началото, но той отказа категорично и така минахме на ПЗ.

Относно привързаното родителство, не знам какво е, ама май даже прекалявам с него  Laughing Не се разделяме по никакъв повод. Голяма лепенка е за мен. Скоро ще ми се наложи да започна работа и не си представям как ще се разделим  Sad Стомаха ми се е свил на топка от тази мисъл.  Cry  И как ще я караме аз и той без непрекъснатото кърмене не ми го побира акъла....  Cry

# 236
Баткото винаги е пиел много вода, ама много.
Каката пропи чак второто си лято, значи към година и половина и пиеше по малко. Сега пие доста.
Малката пие вода от как стана на 10 месеца, има дни по няколко шишета, има дни по едно (330мл)

# 237
Ива пие към 300-400мл дневно. Пропи вода като беше на 10-11м.

# 238
  • Бургас
Ами то и моето не пие много вода и никога не е пила много вода /кърмим се два пъти в денонощието, по принцип/, а с пишкането ами 3-4 пъти на ден. Сега при тези жеги малко увеличи количеството вода и съответно броя ходене до 00.
Meg! колко си права, и аз тук намирам отговори и успокоение по много мои тревоги.  Simple Smile

# 239
Митко не пие много вода; в жегите все пак му се събират 200 мл някъде, но не всеки ден; пишка различно, някои дни по 10 пъти, някои дни по 4-5; сок давам отскоро, предимно фреш цитрус във водата, няма разлика, пак не пие много; виж сок от круша (капи) пие по шише на един дъх; давах веднъж-два пъти, когато беше много запечен, а нямаше нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт