8 гестационна седмица

• 19 101
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
не се притеснявай,аз също бях така,трябва да си само спокойна и всичко ще е наред  Simple Smile

# 16
Мен изобщо не са ме болели гъдите.Така че няма от какво да се притесняваш-не е задължително да те болят, а ако те болят не е задължително да е постоянно. Peace

# 17
И при мене ту боляха, ту не.... И двата пъти.
Обяснявах си го с растежа и подготовката на жлезите.
Няма страшно. Прочетох, че бременността ти е много желана,наслаждавай й се. Това е прекрасен период, че после.... колики, зъби, рев, пубертет..... ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 18
Хич не помня до кога са ме болели.
Успешна бременност!

# 19
Не е задължително да те болят гърдите постоянно.
Леко бременеене.

# 20
И  моите ту ме боляха ту не ме боляха.Мисля че няма място за притеснение.

# 21
  • гр.Стара Загора
Не се тревожи мила това не е нещо страшно мен започнаха да ме наболяват в края на бремеността  Peace
Леко бременеене и здраво бебче на финала  Hug Heart Eyes

# 22
  • София
еми....нормално....ти искаш да те болят докато родиш ли Simple Smile)
мене ме боляха 1 седмица-две....и толкова...не са пораствали по време на бременността, не ми е текла коластра.... нямаше проблем...нито с бебето, нито с кърменето.

# 23
Аз също нямах никакви начални симптоми на бременност /с последната такава/.
Опитай се да не задълбаваш в излишни тревоги,а те тепърва ти предстоят-расте ли бебето,мърда ли,защо спря да мърда,кога ще се обърне,нормално ли ще родя,ще ме режат ли,да не родя по-рано,да не пренося и т.н..... LaughingАма пусти хормони,владеят ни 9м. Laughing
Лека бременност ти желая Hug

# 24
Изобщо не е задължително да те болят непрекъснато,така че не се притеснявай излишно

# 25
И при мен в началото, само че към 12 г.с. спряха да ме болят гърдите, към края пак боляха.....,не се притеснявай няма нищо обезпокоително.
 Лека бременност ти желая.

# 26
Много ме успокоявате!Благодаря ви!
Тази сутрин си го имаше сутрешното гадене и се успокоих,а утре на прегледа ще видим.
После ще ходя да си взема направление за да може официално да ме регестрират.
Ама и аз съм една-все за най-лошото си мисля!

# 27
Здравейте!Днес като взех направлението отидох да си запазя час при доки за утре и той беше свободен и ме извика да ме види и да се разберем,видяхме бебчо-добре си е newsm44
то май проблема си е в мен,наистина трябва да се настроя и да мисля по-позитивно!
Гушкам ви силно!

# 28
  • София
Поздравления и да гушкаш едно здраво и хубаво бебенце на финала  Simple Smile Бих насърчила в бъдеще да си наистина по-спокойна, но и да продължаваш да наблюдаваш тялото си за сигнали, винаги една консултация при съмнение не е излишна  Simple Smile

# 29
  • София
Много с радвам, че прегледа е показал, че бебчо е добре, лека брмеменност до края и здраво бебе Praynig

Общи условия

Активация на акаунт