Отговори
# 75
Марти, хомеопата е в отпуска. Вчера му звънях, за да запиша час за профил.
Иве, хайде в 19 часа на Джъмбо.

# 76
  • София
Къде точно искаш да застана Боряна?
Наздраве Били ама съм на бира Laughing

# 77
Не си най голямото, споко. Само да разчистя мивката и си сипвам едно мартини Laughing

Да си призная честно, и на мене ми е густона климатика, на хладничко, ама пък явно на обед като изляза на жегата и се получава многог оляма разлика. Ни тъй, ни инак мойта работа. Освен да спра да почивам на обед Laughing

# 78
Иве, някъде в началото, където влизат автомобилите, ама на булеварда.
Тедо е много готин. Били, вярно си доста слабичка.
Дели днес много се би в парка. Пак брах срам Embarassed
Хриси, иначе как се чувстваш на работа след тази дълга пауза?

# 79
  • Бургас
ама ме досрамя , че съм най-голямото пиянде в темата
Е, тука вече не можеш ме сбори  Naughty Не помня коя бира подред ми е.
А това с работата ми е много познато, ние от декември сме в застой (престой) не знам до кога  Rolling Eyes тия дни може и нас с метлата да изметат, ама вече изтръпнахме... Rolling Eyes

# 80
  • Варна
Аз пък изпаднах в криза тая вечер и ошляпах децата  Confused Сега ми е едно криво  ConfusedПърво Нелия изля цяла купа с таратор да бърза да яде като невидяла, след това съблякох Преслав да го къпя и докато настроя водата тя му защипала чурата с щипка за пране Shocked.И не издържах вече.Сега светът ми е наопаки  SickМомичета пийте утре по едно и за мен/нас/
Забравих да кажа за Тедо-много е сладък  Heart Eyes

# 81
  • София
Честит рожден ден на Етко!!!  newsm59  Да е много, много здрав и много щастлив!

# 82
  • София
"където влизат автомобилите, ама на булеварда." Как ви звучи това  Joy Ще опитам да не не ме блъсне някой.
Били много готини снимки.
Бооти милия Преско,айде не се къхари утре пак ще те ядосат.Моите ги постригахме тази вечер къпахме ги във ваната -корито.Николай се пльоска като Бай Ганьо по дупе.Това дете незнам какво да го правя,много енергия много нещо единствено като почне да играе с багерите кротясва но не повече от 15 мин.
Стискайте палци и по една молитва да спим тази вечер.
Някой да знае от къде да купя небе шекер,ако с пише така?
Хриси не спирай да почиваш просто намери кръчма с климатик и да е на 50 сек от работното място.
Отивам след бирата да ям сладолед.
Каква бройка сме за утре?

# 83
  • USA
Уинкс, Ива, Рокси, Яна, Боряна, Веси, Ели, Вики, Ками?

Който съм пропуснала да се добави.  Hug

# 84
Иве, това мъжът ми го издиктува Joy
Шекер има в едно магазинче при нас. Мога сутринта да мина да взема. Колко ти трябва?
Буути, и на теб не ти е лесно, сама с две деца Hug

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 22:40 от borianna

# 85
Биле, чудесни снимки, фаворит ми е спящите братовчеди  LaughingНали каката е братовчедката на Тедо??Ти колко кила си , наистина си много слабичка  Grinning
Разбихте ме с тези питиета Laughing
Ние пък с мъжа ми ходихме до турското на магистралата ,близо до Пловдив да ядем агнешки шиш и чобан салата  Laughing
Сега пускам една пералня и лягам че съм капнала, днес чистих основно вкъщи.Направо ми призля като видях резервоара на прахосмукачката Rolling Eyes
Вилма,аз само с Еви изпадам в такива моменти ,а пък ти с двете дечица........ HugНе се обвинявай, понякога се налагат и такива неща  Hug
Ккава е тази ангина, вирусна ли е??Какви са симптомите?
Я пак кажете точно къде е заведението за утрешната среща  Embarassed Praynig

# 86
kami27  заведението Corner е точно на ъгъла на бул. Сливица и бул. Габрово
/нещо, не се справям с линк от БГ мапс  newsm78/
За най-голямо пиянде - май ще поспорим доста Wink
Бути  Hug
Били, а ти наистина си много слабичка  Hug Много сладък Тедко на море  Heart Eyes
Иве давай Ники да се гонят с Ина, че дано се уморят - до 10 часа тича из вкъщи и пееше=>крещеше  "Мили мой тате"  hahaha Аз съм тотално пренебрегната, даже и песента промени  Mr. Green
За работа много е кофти така положението, но може пък да е за добро - да се намери по-хубава   bouquet
Лека нощ  Grinning

# 87
  • Canada
Биле, чудесни снимки, фаворит ми е спящите братовчеди  Laughing
И на мен така. Laughing
Били, Тедо е много пораснал! Сладур! Heart Eyes
Въобще всички са толкова пораснали, чудя се кога минаха 2 години! От друга страна, гледам днес едно детенце на около 9-10 месеца, същия пухчо като Раян на тази възраст, а сякаш не е било, не е бил такъв и не е правил същите номера! И хем ми е тъжно някак си, хем си мисля, че на сегашната възраст е много по-... как да кажа, интересен? Явно всяка възраст си има своето очарование и е най- най- за момента...

BOOTY, винаги съм се възхищавала как се справяш сама с двете деца. Hug Не се кори, на всеки му прещраква в някакъв момент, ще отмине.
А сте толкова хубави! И Нелия ми се струва някак различна вече, голяма. Heart Eyes

В състезанието с напитките също се включвам Mr. Green

# 88
  • София
ДУ
Ухааа добра група,Вики трайкаш си нещо нали ще дойдеш?
Боряна незнам какви разфасовки са,нещо 200 гр или ако е на пликчета 10 бр.Предцени ти за сиропчета за кашлица ми е нужно.

# 89
  • sf
ДУ
Не знам със сигурност, всичко зависи от положението в офиса следобяд,тъй че в последния момент ще кажа,но ще гледам да дойда ,де,че съм се настроила.

Общи условия

Активация на акаунт