Отговори
# 15
  • Canada
Хе-хе, много е хубаво заглавието. Laughing Хайде, срещайте се, че в предната тема чак мен ме хвана яд, че не се разбрахте. Mr. Green Коктейлите останаха неизпити.  Mr. Green Яна, а и другите, имайте предвид, че ако живеех в София, щях всеки път да откликвам, не ми трябва много на мен. Party

Снимките - страхотни, също като моделите!

По ваше време:
Били, честит празник! Честит рожден ден на Тедо-Сладоледо! Да е здрав и весел, много да го слушат всички! newsm59

# 16
  • USA
Честит рожден ден на Тедо! Да е здрав и усмихнат!   bouquet Честит празник, Били!   bouquet

Аз ще дойда в четвъртък, само ми обяснете къде е Корнера.

# 17
  • Бургас
Марисав,  браво на дребсъна, по принцип аз баткото като го учех точно така правех, една седмица по часовник го карах да се изпишква. Първия ден помня че беше на 15 минути и така малко по малко докато стане на два часа - тогава вече има спокойствие и можеш да отдъхнеш. Успех Peace

Били, честит рожден ден на Тедо - сладоледо. Да расте здрав и щастлив   bouquet И добре сте се завърнали.

Ивчо тази нощ спа много неспокойно  Thinking Какво ли ще ми се сервира на главата. Дано не сме го простудили на морето, а да са просто зъби.

# 18
  • Асеновград
Добро утро ,
благодаря ви за милите пожелания  Hug.
Да ви почерпя за моето 2 годишно момченце

# 19
Да е жив и здрав Тедо   bouquet много да ви слуша и радва!

Корнера е на около 100 метра от кръстовището на бул.Константин Величков ( Габрово) и бул. Сливница. в посока Кауфланд. Намира се под един блок и е комплекс от заведения, ние ще бъдем в White доколкото разбрах. Вижда се отдалеч, мястото е много лесно.

# 20
Честити 2-годинки на Тедо!Желая му много здраве и щастливи,усмихнати дни!  newsm59  ura Tada Хубав празник!  Hug
Корнера е на ъгъла на Сливница и бул.Габрово.Прилича на търговски център,бара Бялото се вижда ясно,от страната на пътя е.

# 21
  • София
ЧPД на Тедо!   bouquet
ne6to ne mi raboti klaviatyqrata  Twisted Evil

# 22
Били, честит рожден ден на Тедо-сладоледо, много прекрасни детски игри, здраве и късмет   bouquet Hug

# 23
Били и от мен честито на Тедко - сладоледко  newsm18 Tada  ura
Много щастие да ви носи и много радостни игри   bouquet
Весело изкарване  Hug  bouquet
Скапа ми се служебния компютър и сега цял ден ще преинсталирам  Tired

# 24
  • Варна
ЧРД на Тедо!  nbirthday newsm18.Пожелавам му да е жив и здрав, безоблачно детство и да ви носи много усмивки.Били, честит празник и на теб и весело изкарване !
ЧРД и на Влади на патерици  newsm67
Преглъщам заглавието само срещу солидна доза снимки  Mr. Green  Hug
Нелия е със сополи от лудешкия рожден ден.Заведох я на лекар, слава богу нищо друго и няма засега.За въпросния сопол лекарката ми изписа лекарства срещи скромната сума от 51 лв.  Rolling EyesОказа се че нямам почти нищо вкъщи, та се наложи да си ги купя всичките.

# 25
  • sf
Честито на Тедо! да е жив и здрав!

Бути, че какво толова измизлси за едни сополи? Наскоро пък и четох,че на малки деца не трябва да се слагат капки за нос,защото им съсипва лигавицата.

# 26
Честит рожден ден на Тедо!  bouquet
Били весел празник и на теб.
Вики забравих д ати честитя християнче.  bouquet
Боти много скромно . Mr. GreenХайде няма ли да си идвате на сам да си направим и ние среща  Peace

# 27
  • Варна
Бути, че какво толова измизлси за едни сополи? Наскоро пък и четох,че на малки деца не трябва да се слагат капки за нос,защото им съсипва лигавицата.
Почна се със Стеримар/беше ми свършил/, Тантум верде /за всеки случай без да и е червено гълото/, 2 вида капки, които да смеся/за носа/, 10 ампули вит. С, Умкалор/не знам какво е това, каза, че е нещо като хомеопатия за горните дихателни пътища/и Синекод сироп за кашлицата, която и се появи от гълтане на въпросните сополи.Проста сметка 51лв. Mr. GreenНадявам се , че се запасих поне за следващите два-три месеца.
Кирова към Силистра средата на август чак, като се върне мъжо. Иначе Преслав се отчете .Стоя две седмици там, но аз няма как  Confused, особено сега свеки като си счупи крака.

# 28
Буути, Умкалор-а е хубав, Ники го е пил няколко пъти, но да имаш предвид, че е билково. Никсъна се обрива от него и го приема в комбинация с нещо антиалергично.

# 29
  • sf
 Confused  аз много мразя да давам пари за лекартсва. Имам една торба ,която мъкна навсякъде при пътуване и на няколко месеца хвърлям тези с изтекъл срок , въпреки ,че може и само веднъж да са ползвани.
Свекито обаче нищо не хвърля и някой път пробутва на мъжо нещо, на което му е изтекъл срока преди няколко години.Добре че го научих да гледа опраковките,че инак  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт