Отговори
# 30
  • Варна
Буути, Умкалор-а е хубав, Ники го е пил няколко пъти, но да имаш предвид, че е билково. Никсъна се обрива от него и го приема в комбинация с нещо антиалергично.
Благодаря, ще следя за обриви евентуално  HugСега прочетох листовката. Добре звучи, става и за възрастни. Той е и най-скъпия междувпрочем.

# 31
  • София
Има нещо вярно за капките за нос,щом и на тях самите пише не повече от 7 дни.Аз ползавам само стеримар и сребърна вода.От както ходим на хомеопат в аптечката имам вентолин за инхалации свещички за Т и хомеопатичните на които срока на годност е голям.Колко пари изхвърлих от лекарства.Като пият АБ не ми мирда 60-80 лв само за него.
На нас този умкалор не ни помогна,възлагах големи надежди на него.
Та какво за срещата кой ще дойде и до колко ще седим за да кажа от сега на мъж ми да ме прибира?

# 32
  • sf
Аз мисля,че ще успея за срещата. Предполагам,че към 22ч ще сме приключили.

# 33
Е Боти ние на 16 август живот и здраве ще пътуваме за Шабла да си солим д....та Mr. Green

# 34
4естит рожден ден на Тедо! да е жив и здрав и много весели игри !   bouquet
Ние преди малко се прибрахме и едвам го удържах да не заспи в коли4ката,ама и на мен така мис е спи...
И аз много мразя да давам пари за лекарства,ама не може без тях за съжаление.

# 35
Честит рожден ден на Тедо! Много щастливо и безгрижно детство да има! Били, да ви е жив и здрав!   bouquet

# 36
  • Варна
Е Боти ние на 16 август живот и здраве ще пътуваме за Шабла да си солим д....та Mr. Green

E нищо. Осолете се хубаво пък друг път  Hug

Ето и малко снимки от рождения ден на Нелия smile3509

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДКО  newsm18  Party Time Да е здрав и силен, с много късмет и радостно детство   bouquet
Честити 2 годинки и на Влади на патеричка   bouquet
Бути, красиви снимки и много весели.
Кристиан е много елегантен на рождения си ден  Heart Eyes

# 38
  • USA
Ау, Буути, много хубави снимки! Явно е било много хубаво на празника. И Нели и Преско ми се виждат пораснали и Нели вече си има достатъчно косичка за прически Simple Smile. Много сте хубави всичките.

# 39
Здравейте момичета на юлски бебета 2007г.Макар и късно много искам и аз да се включа!Имам една принцеса Дария родена на 18.07.2007г. и една приказна кака Ивона родена на 02.04.2000г.

# 40
  • Бургас
Буути, много са сладки, гледах клипчето "Детство мое" въпросчето ми е с каква програма го сглоби. Аз имам една купчина клипчета от камерата и все ще ги сглобявам обаче не мога да намеря правилната програма  Embarassed Сраааам, а уж имам претенции да съм можеща  ooooh! май мързела ми е в повече тия дни...

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 21:35 от шушоната

# 41
  • София
Честит рожден ден на Тедо!!! Много здраев, късмет и усмивки!!!

десивон,  добре дошла  Hug

# 42
Привет!
Честит рожден ден на Тедо! Да е жив и здрав, много е сладък и пораснал на снимките Heart Eyes
Бути, толкова си хубава, децата ти явно вървят по твоя път Wink
Аз имах тежки два дни. Добре, че минаха Sad
За четвъртък и аз съм на линия.
Марти, честито за постигнатите резултати!
Лека вечер от мен!

# 43
  • София,
ЧЕстит РОжден ДЕн на Тедко! БИли ВЕсел празник, който може би вече е свършил  Wink ДА е жив и здрав и много да ВИ радва! ВЕсело и щастливо детство и много палави игри!  nbirthday   Gift   nbirthday

БУти много ВИ се радвам , направо сте прекрасни, Нелия ми напълни душата, много е сладка и миличка. Много да я нацелуваш от мен. Ох толкова да обичам малки и сладки момиченца, добре че ГОспод ми даде и на мене едно, да си го гушкам и обичкам! ДА ги пази всички малки невинни душички! Praynig

Аз успявам да Ви хвърлям по едно око отвреме на време, въпреки че тук нета е под всякаква критика Crossing Arms, да не ВИ казвам за другите неща. БОти като те четох днес с лекарствата, да кажа и аз един куриоз, и аз днес гледах #Crazy. ХОдих в ПАзарджк да ми направят едни прахчета за рефлукса на ВЕроника и направо неможах да повярвам като ми казаха колко пари ми искат, пет пъти попитах жената дали е сигурна, че иска само 5 лв за 50 прахчета мотилиум, като си има в предвид, че аз от СОфия си ги взимам от една аптека винаги и ми излиза същата поръчка за около 22/23лв. Днес направо бях като Shocked, надявам се, че са приготвени все пак както трябва, че нещо и грамажа им ми се струва наполовина от другите, знам ли ги какво са ми смлели.  Thinking

# 44
Прривет,

Пак докоцуквам с поздравите - ЧРД на Тедко-сладоледко! Все така чаровни усмивки да раздава! newsm67 Tada

Много хубави снимки на рожденици сте показали. Крис наистина изглежда много одухотворен. А за чаровницата Нелия, нямам думи Heart Eyes. Дано бързо се справи със сополките.
И аз напоследък избягвам да капя каквото и да е в нослето на Коцето, че откакто е тръгнал на ясли и е запускал сополи с всякакви цветове на дъгата, премина през какви ли не. Сега пръскам само с Нисита.  Peace
За Умкалора - лично аз не останах с добро впечатление - не помогна нито на него, нито на мен. По-доволна съм от Еспиритокс-Н. Но откакто купих Колактив, смея да кажа, че по-бързо преборваме ясленските вируси.

За хомеопатията - много ми харесва идеята да лекувам по този начин Коцето, но е ужасно трудно с тия 20 мин, преди и след хранене. Не мога да го опазя това дете да не яде, а и приемите трябва да са по-чести, но това с яслите трудно става. Мъжът ми също хич не ме подкрепя и не вярва, че действа. Не съм се отказала напълно, но явно ще решавам според момента, кой метод на лечение да избирам.

Общи условия

Активация на акаунт