Отговори
# 90
  • Асеновград
Добро утро ,
Тедо се събужда  , не успях да го изпреваря.
Не съм толкова слаба , такава ми е структурата , от кръста нагоре съм кльощава , от кръста надолу една идея по-голяма.
На морето Тедо пощуряваше по водата и не искаше да излиза , уж много обича да си играе с пясък , ама като има вода наблизо , не му обръща много внимание.А за спящата снимка - 15 минути преди това Мариела му се подиграваше как спял с отворена уста.
А на рождения ден , след като месец го учихме как се духа свещичката , ама без да се сетим да му запалим истинска свещичка , че да разбере какво аджеба е това , той като видя свещта на тортата , реши , че се гаси с ръце.

# 91
  • София
Ти Вики гледай да не дойдеш  Naughty

# 92
  • София
Изчетох ви най-после.  Hug
Тези дни не ми остава никакво време. Успявам да се логна в темата, но не и да чета.

Първо да поздравя на патерица всички рожденици, които съм пропуснала да са здрави и усмихнати.  newsm59 Tada

Били, страхотни снимки. Тедо е много пораснал и много сладък на масичката как закусва сам.  Heart Eyes А ти не се притеснявай за работата. Чуй първо какво ще ти кажат.  Hug Аз пък щях да питам за теб къде си, забравила съм, че си на почивка. Благодаря за подкрепата за Софи тя е по-добре вече. Свикна с ръката, дори тича с децата навън. Вдига я. Само дето не иска да яде и ме побърква направо.
Бути, и вашите снимки са страхотни. Нели както винаги е прекрасна и със страхотен тоалет.  Heart Eyes Heart Eyes Очевидно се е метнала на мама. А Преско видимо се е издължил и си е голямо момче вече.  Heart Eyes Горкият, много ми стана мъчно за него. Това им е съдбата на добрите каки и батковци малките много ги тормозят. Ири пък ходи след кака си и вика "биам"  Shocked и я бие по гипса, за което стои наказана после чак вече ми иде да каза на кака й и тя да я плесне.  Rolling Eyes
Ками, ангината е вирусна за съжаление. В болницата казаха, че имало такава вирусна. Симтомите са или температура или червено гърло. Та по този повод да ви се оплаче, че Софи 2 дни след като изпи АБ и я водих при педи - гърлото й беше чисто, онзи ден случайно видях, че има херп ангина - цялата беше с петна по небцето  ooooh!. Не съм я водила на лекар. Пръскам Тантум верде и вече избледняха значително. Днес, обаче Ирина е със сополи, а аз с болки в гърлото и задна хрема. Пак ще трябва да пропусна срещата, въпреки че ми е сравнително близо  Confused.
Дани, Ири много се радва на аватара ти като види Вероничка.  Laughing
Прекалих, извинете  Blush

# 93
Ками, този вирус се предава от мръсни прибори и ръце, много рядко по въздушно-капков път. Въпреки, че съм го научила сам да си ходи в банята, като се приберем, навън хигиената му е под всякаква критика (все още не може да разбере, че като си изпусне бисквита не трябва да си я вдига и изяжда  Shocked ...то само това да е), та аз все повече се замислям за хепатитна

Бути, прекрасна е Нелия  Hug

Били, теб те сбърках първоначално за братовчедката на Тедо  Grinning чудесно изглеждаш, Тедо е голям сладкиш. Виждам, че тази година всичко с тортата е било ок  Wink

На Никола му спадна температурата през нощта, сега видимо е здрав, но едва ли му се е оправило гърлото толкова бързо и аз продължавам да го мажа. Като се прибере баща му ще видя как е, снощи лошо ми стана като видях какви мехурчета са се заформили...от друга страна пък си яде и явно не го боли, което ми е много странно  newsm78

Последно баба ми ще го гледа, вече е казала, че напуска

# 94
  • София
ох ДД и от мен наи-после
имаме повечко ангажименти тези дни дано е за добро Rolling Eyes та чак сега сколасвам да вляза тука.

не ме замеряйте с камъни, обаче леля ми си е тука от англия и тази седмица само меша програмата, та за финал са решили точно довечера да са у нас, понеже им били отпаднали другите ангажименти.... Tired и с моята уговорка познайте какво става.... Crazy
супер кофти е че те са за кратко и не мога да откажа. ние пък тук се събираме на високосна и ми е много криво сега.... ooooh!

били по повод снимките, тедо е много готин, любими са ми моментите дето спинка на дюшека на плажа, коки имаше с баща си миналата година такива снимки, и досега много им се смея  Laughing а ти изглеждаш повече от чудесно каквато си слабичка и фина Hug

херп ангина изкара и на коки приятелката диди преди 3-4 седмици. бяха ги изолирали защото било силно заразно. мажеха по гърлото с нещо, ако ви интересува ще проверя. то много облекчавало детето Peace докторката им беше им казала че след почване на лечението каквото и да е то, детето е силно заразно поне 5 дни от започването- на тях им изписаха АБ в крайна сметка, гърлото на детето е било в много тежко състояние.

# 95
  • София
Ели нищо ново  Hug то вашето голямо семейство това ще ни стори да не те видим.Нищо другия път ще ти се изсипем у вас да няма къде да бягаш. Laughing

# 96
ДД
Хубави сними,едва сега смогнах да ги разгледам.
Болните да оздравяват бързо  Hug
Аз днес съм крива,4е ми се провали една сре6та с приятелка в надежда,но пък за сметка на това в4ера цял ден скитахме с приателка в Южния парк,как не слън4есаха децата не знам в тая жега.но поне се разнообразихме.

# 97
Ох, бубулечката, нищо лично, ама пишеш като емигрант първа година, с тея четворки и шестици изобщо не мога да те чета Blush

За довечера съм на линия, само трябва да измисля какво да купя на народа да яде, че нещо не мога да вляза още в ритъм, тая седмица нто съм пазарувала, нито съм готвила.

# 98
Еми,навик от 4атенето като тийнейджър и не мога да отвикна  Crazy

# 99
Здравейте  Hug
Честит рожден ден на патеричка на всички пораснали юлчета, които съм пропуснала  newsm59 Здраве и щастливо детство  Hug
И ние се прибрахме от почивката, много беше хубаво на Албена. Сега се готвим с пълна пара за Р.Д.-то.
Когато смогна ще ви попрочета  и ще разгледам снимки Blush
Весело изкарване на срещата  Hug

# 100
Ей,момичета да знаете че аз съм на линия.В 19.15 ще съм там и ще запазя маса.Просто тия дни децата ми са ужасни,но то е защото и аз съм такава напоследък.Всичко е свързано.Днес ми поляха панталоните с една цяла кола,едва стигнах до най-близкия магазин за панталони.Беше много смешно и неудобно,а навън валеше.
Страхотни снимки!  Hug

# 101
  • София
Ели нищо ново  Hug то вашето голямо семейство това ще ни стори да не те видим.Нищо другия път ще ти се изсипем у вас да няма къде да бягаш. Laughing
ако знаеш колко ме е яд само.... супер тъпо ми стана защото ги каня цяла седмица и точно днес така се случи....
моля да ми простите и съм "наказана" с това че няма да мога да дойда Cry

# 102
  • Асеновград
Брей , всички ли сте на среща , никой не пише.
Освен да ви кажа наздраве и да бягам да правя вечерята , че днес аз изхранвам домочадието.
Чакам отзиви и снимки от срещата.

# 103
  • София
Били,  Hug, дано всичко се нареди за добро в работата, харесва ми позицията ти - Тедо е най-важен, другото ще си дойде на мястото. Много са сладки снимките, изглеждат много близки с каката.

Яна, да ме беше видяла преди десетина дни в Разград, на централната улица със светъл панталон, залян целия отгоре до долу с боза  Laughing

Кая вече се адаптира, сутрин почти не плаче за мен, като стане, вечер като ме види, само ми казва "МАмо, ти дойде ли си?" и продължава да си играе в пясъчника, по-спокойна е. Но днес й е бил много кисел ден, като капак са й се появили сополки и това осуети плановете ми за пентаксим този следобед. ИЗпаднала е в истерия в парка и е заспала в ръцете на леля си. Сега още спи в количката в коридора, явно ни чака дълга нощ.

Имаше и още, ама нали ви чета от работата и пиша чак вечерта - не помня вече.

А, Буути, миличкият Преско, обаче, колкото и да ме е срам, ме разсмя на Нелия белята  Embarassed

# 104
  • София
А, Буути, миличкият Преско, обаче, колкото и да ме е срам, ме разсмя на Нелия белята  Embarassed
И мен, ама ме беше срам да си призная.  Blush Joy
Галена, да не й растат кътници на Кая? Ири е така сега и ужас направо.

Общи условия

Активация на акаунт