Отговори
# 105
  • София
МОМИЧЕТА СТРАХОТНО ДОБРЕ МИ БЕШЕ,срещата беше много приятна,ИСКАМ ОЩЕ.
Боряна съвсем сериозно извинявай,публично,възхищавам ти се всичко ми е мистерия затова питах,исках да съм като теб  Hug
Отведоха я до исул,каквото ще да и е,нямам думи по добре да си беше на село.Мога да я викна само ако кажете пак че ще се съберем.Вие сте ми семейството.

# 106
# 107
  • София
Вики роклята ти беше мн.готина. Hug
Връщат се,ЕдНа голяма рецепта имало за изпълнение. #2gunfire

# 108
беше супер срещичката, снимки от Янчето  Hug Много е приятно така да се събираме по женски Hug

# 109
  • USA
Срещата беше супер! Много бързо свърши. Имам чувството, че можехме да си говорим цяла вечност. Много ми беше хубаво с вас.  Hug

# 110
# 111
Леле, така не съм се разтоварвала от години. Много ви обичам, ама не само вас от срещата, а и всички тук Heart Eyes
Иве, много си сладка Heart Eyes Разбира се, че не бих се разсърдила за подобно нещо, още повече, че съм свикнала с такива въпроси Wink
А за свекърва ти- последно ти трябваше още едно дете Hug
Чакам снимки
Ками, забравих да ти кажа, че мъжа ми ме е водил в турския ресторант на магистралата, и ние сме му фенове Peace
Да питам- дали може мъжа ми да ми вземе колетчето от Ла редут от митницата с лична карта или трябва лично?

# 112
  • Варна
А, Буути, миличкият Преско, обаче, колкото и да ме е срам, ме разсмя на Нелия белята  Embarassed
И мен, ама ме беше срам да си призная.  Blush Joy
Ах, вие  Wink Личи си , че нямате момченца.Мъжките атрибути трябва да се пазят , ама май само аз се грижа за това  Laughing
Браво, че сте си изкрали добре  Hug Даже леко завидях  Blush
Иве, кой в Исул? Да не би свеки да не издържа на програмата на Ради и Ники  Rolling Eyes
Чакам снимки да се потопя в атмосферата  Blush

# 113
Бубе, може с двете лични карти- твоята и неговата.И на самото известия отзад попълни данните от двете карти  Hug
Иве, толкова ли е зле положението??

# 114
  • София
Бооти свеки я води мъж ми  Twisted Evil  #2gunfire
Децата от както съм се прибрала не са гъкнали.
Боряна възхищавам се и затова питам,ако кърмех на да ли щях и да питам поне до 3 години това е най полезното за децета,знам и съм сигурна.
Не е зле просто се пренася.
Искам си майка амаааааа.Вики ти ще ме разбереш.
Чудя се дали да почна скандал и да ги напъдя newsm78

# 115
  • Асеновград
И на мен ми беше смешна изобретателността на Нелия.Помислих си "горко им на момчетата като порасне" , ама реших , че не е уместно да го казвам.
Радвам се , че сте изкарали добре и малко завиждам.

# 116
  • sf
Иве, кажи й ,че ако трябва й нея да слушаш как се тръшка и не може да помага,по-добре да си върви.

А роклята ми е от свеки  Wink

# 117
  • София
ДУ
Още съм бясна,но спирам с оплакванията.Само дето това идване на свеки ни струваше 100лв преглед и лекарства.
Ако не бяхте вие,много  повече щях да съм бясна. Hug Обичам ви.

# 118
Добро утро  Hug
Радвам се, че сте изкарали добре, ще чакам и аз снимки  Wink
Да споделя мнението на другите - Тедо е наистина голям бонбон  Heart Eyes
Иве  Hug
Марти, хубаво е, че баба ти все пак се е навила. Сигурно ще ти е по-спокойно като е с нея Peace
Честити 2 годинки на Етко, да е здрав и силен  Hug

# 119
Здравейте и от мен. Радвам се, че сте изкарали добре на срещата и ви завиждам, защото лятото мъжът ми е на работа до късно и не мога да мръдна. Иве вчера те видях в Джъмбо / по точно видях Ники и Ради на количките/, но докато ти се обадя, че спорех с мъжо за една играчка и ви изгубих от поглед.

Общи условия

Активация на акаунт