Отговори
# 120
Добро утро,сладки!  Hug
Аз като се прибрах и още на прага ми идваше да дам заден и пак да се върна.Ама що ли съм тъй отговорна.А като ги видях как бяха с дрехите дето ги оставих за излизане,поне обувките им беше свалил.Не бяха яли,не бяха се къпали,ама щяха да оцелеят-другият път ще остана повече.  Peace
Всички сте уникални и се чудя явно някаква звездичка ни е събрала толкоз яки мацки на куп.  Wink
Ей,снимки,тоя път не са художествено издържани,ама карай да върви.  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398353&pid=13446081

# 121
Добро утро и от мен  Grinning
Мноого ви се радвам за срещата и снимките  Grinning
Аз вчера цял ден се чудих дали да дойда или не, но реших че тъй като не съм писала от 100 години ще ме гледате много странно какво правя там и се отказах  Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Embarassed
Виждам, че сте изкарали страхотно, на мен ми действат релаксиращо такива срещи "по женски"!

Весел ден  smile3558

# 122
  • sf
хихихих кви сме хубавиииииии   hahaha
Nikka , що не дойде,де, ние те помним, не сме толкоз късопаметни  hahaha

аз съм сама с децата, ама ме мързи да излизаме.  Crazy Мисля да се помотаме около нас и после да ги пусна на басейна.
С мъжо се скарахме снощи и сега се дуем яко.  Sick

# 123
  • Бургас
Сладури  Hug Добре сте си прекарали, завиждам  Embarassed

# 124
  • София
ЧРД на ДОРОТЕЯ   bouquet
Вики не само вие.Само едно ме дразни защо претендират че знаят за децата повече от нас?!
Днес и викам на свеки що не си го взимаш синчето и да си го водиш на село.Отпуших и ухото Mr. Green Следващия път ще си забравя телефоните тактично.
Хриси интересно ми е за бибита и Никсъна?Заспивали в яслата с нея а в къщи?
Ани ние бяхме транзит трябваше да викнеш
Яна мисля че трябва да се научим на безотговорност.

# 125
ЧЕСТИТИ 2-ГОДИНКИ НА ДОРОТЕЯ!ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО!  newsm59 newsm67  party002
Да,права си Иве ще ходя на частни уроци при някой да ме научи на безотговорност.  Wink
Е,снощи направо те подлудиха,сто пъти ти звъняха.Направо саботаж ти готвиха,какво беше това чудо,за няколко часа неможаха да се изконтролират.  Twisted Evil
Пак ще си направим сбирка.  Hug

# 126
  • sf

Пак ще си направим сбирка.  Hug

И аз туй викам- да си ги направим традиция, ама не два пъти в годината  Peace

# 127
Ду!
4естит рожден ден на Доротея!

Екстра сте си изкарали в4ера гледам,трябва и аз следва6ия път да дойда,ама като мойте мъже работят до средно6т нямам много избор за излизане.
Марти о6те спи като никога и сега си пия кафето на спокойствие.

# 128
Честити две годинки на Доротея  Hug  bouquet
Вики, заради излизането ли се скарахте??
Снимките са хубави, и аз съм на мнение да правим такива срещи - да кажем на две седмици един път, ама да стане традиция, и кой когато може да идва  Hug
Иве, колко време ще трябва да търпиш присъствието й ?А Ники и Ради как се отнасят към нея, харесват ли я?
Никка  Hug, следващият път ще те чакаме  Wink

# 129
  • София
Всяка седмица.Ама Велина ще ни избяга. Sad
Ками какво да и харесват като не я виждат.Бият я хапят я скубят.Искаше днес да си ходи ама аз и казах утре за да си изработи прегледа Mr. Green Болеше я снощи много ама се наплюска в 11,3 със свинско със зеле.Другата седмица ще дойде във понеделник вечер и ще стои до сряда че момичето е отпуска а сама немога да ги изведа.Така че вторник съм готова за още една среща,но дали ще искате да се срещата с мен.

# 130
Стигнах и аз да пиша  Laughing
Много хубаво си изкарах снощи - давайте една дата и да си знаем, че тогава се събираме, който може идва  Peace
Малко кофти ми стана като се прибрах и мъжа каза че Ина ме е търсила и си поревала, че ме няма  Confused Справил се е таткото със ситуацията, но аз се почувствах ужасно - май и аз трябва да ходя на курс по безотговорност   Thinking
Велина всичко нормално беше с прибирането, нали  Hug
сега ще гледам снимки  Mr. Green
Забравих да честитя празника на Силвето и Доротея - много здраве и щастие да ги съпътстват  newsm59  party002 Gift  ura smile3525 smile3525

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 10:20 от Там-там

# 131
  • Варна
Аууу зачервих бузи от завист  smile3516. Искам и аз.Не съм срамежлива като Ника и някой път ще ви изненадам и ще дойда и директно ще се насадя на масата без да ви обяснявам коя съм  hahaha Много сте хубави всичките, усмихнати и с настроение  Hug
Честит рожден ден на Доротея  newsm59  ura Да е жива и здрава, все така чаровна и всичко най- най от сърце  Heart Eyes Hug

# 132
Следващия път и аз ще тропна с крак и ще си изработя една среща, че много завидях.

# 133
  • София
Момичета, изглеждате страхотно.  Hug Дано и аз успея да се класирам за следващата среща. Ника, ще ходим заедно  Wink.

Честит рожден ден на чаровната Доротея!  newsm59 Безгрижно детство.

Иве, свеки сериозно ли иска да се пренася у вас?

# 134
  • sf
не се скарахме за срещата. Дълга и широка е и не е за форума  hahaha
на следващата среща може и да разкажа хихиихиих
Да правим поне веднъж месеца,че инак може и да си омръзнем - хиххиих . Напр. първата сряда на месеца или нещо подобно, само пример давам

Общи условия

Активация на акаунт