Отговори
# 135
...............................................
Да правим поне веднъж месеца,че инак може и да си омръзнем - хиххиих . Напр. първата сряда на месеца или нещо подобно, само пример давам
Ей точно това имах предвид  Sunglasses

# 136
  • София
Гери,дано никога не се сбъднат думите ти Praynig Само другата седмица е тук.Ради я бил ухапал и тя затова го пуснала на улицата.Като го гушнела докато изпада в истерия и тръшкане я било страх да не я удари.Изведохме ги на разходка тя с токчета и дамска чанта.Спирам че ще ме помислите за луда и фантазьорка.
Идеята за веднъж в месеца е страхотна.
Хриси като отворят вашето клубче ще ти дойдем на гости в кафето.

# 137
  • София
ДД
супер сте всички, както обикновено  Heart Eyes много се радвам че поне вие се видяхте и поратушихте положението замалко. аз не можах, но да се надявам че няма да има повече котки да ми минават път  Praynig
за регулярни срещи съм "за" и аз макар най-радко да имам шанс да идвам за мое съжаление.

Честит втори рожден ден на Доротея, Силве!
Да бъде здрава и както пожелавам на всички- умерено послушна и много щастливо детство й желая!

bouquet  bouquet  bouquet

# 138
Може всяка първа седмица от месеца да си правим срещи,вече замислям и местата.  Wink
Никола спа само час и то половината навън,Надина още не е спала.Аз почистих малко,изпрах лятната количка,водих ги в Западния.Сега си направих капучинце и сядам да гледам някое леко филмче на компа пък да видим ще го догледам ли.Имам няколко където не съм им догледала края.Днес съм изненадващо спокойна и обнадеждена.Има шанс за мене,шанс да се чувствам по-добре.Срещата ми повлия много позитивно.

# 139
  • София
Вярно Яна и при мен е така.

# 140
  • София
пък аз си купих нов бански от tally-weijl.  Grinning Grinning Grinning 
черен е и е много готски. въпреки че на банскит няма намаление, ми се стори даже добра цената- 31 лева Rolling Eyes помня че преди 2 или 3 години като си купих триумфския бански и измятах другите, го взех с намалението за 35-40 лева Shocked

# 141
  • sf
Това най-нагло го копнах от съседна тема. Ако някой го интересува.
/гледачката на мира е свободна ,някой от вас или познат, ако си търси, да знае / много съм доволна наистина ! здравка: 0887113209/

Мотам се,мотам се, а имам работааааа- а у нас атмосферата стана ледена  Sick

Виктор пък си махна памперса за обедния сън и сигурно вече плува в локва, а тъкмо изпрах чаршафите  Confused

# 142
  • София
Виктор пък си махна памперса за обедния сън и сигурно вече плува в локва, а тъкмо изпрах чаршафите  Confused
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 143
  • София,
Привет момичета, най редовно успявам да ВИ изчета, и понякога дори успявам и да пиша, обаче като реша да публикувам и уви, нетът се скапва и не винаги успявам Embarassed, сега ще пробвам пак, ама каквото излезе. Hug Много ВИ се радвам и аз, и съжалявам, че не сме в СОфия, иначе щях да дойда със сигурност. Следващия път.  Hug
Иве големи премеждия с твоята свеки, направо ме разби ooooh!
БОти а ти не се притеснявай, дори и да дойдеш на някоя среща, съм сигурна, че всички ще те познаем и много ще ти се радваме Hug
Вики, а твоята свеки как така и се е откъснала тая рокля от сърцето, нищо лошо неискам да кажа - всъщност се радвам, щото нали писа за яденето, та затова се учудвам де! Thinking
ГЕрка, благодаря за милите думи за моята палавничка Blush и тя много обича да седне пред компа и да яде и да гледа аватарите и така се радва на децата, особено на Герката на КАми/Герунди/, вчера като видя новия и аватар на люлката и леле като се сети за люлките, едва я удържах на стола да я нахраня ooooh! А СОфи как е, пишеш, че е добре, но неиска да се храни, то може и от жегите да е, но гледай да приема повече млечни продукти много е важно сега като зараства костта, дано се оправи бързо и най важното да забрави. НА Ири много целувки също, не е ли рано още за кътниците newsm78.
Ние тук си изкарваме много добре, вчера и днес ходихме на басейн, но само Ицко се къпа де, тя водата е студена и не става за ВЕроника, тя само обикаля около басейна и се радва, катери се по шезлонгите и се пече Wink. ХАйде че тя се събуди, пак ще ВИ пиша по късно. Hug

П. П. да си коригирам грешките от бързописа Mr. Green и най важното забравих да поздравя СИлвето и Доротея  Hug ВЕсел празник на малката палавничка, пожелаваме и много радостно и щастливо детство и най вече да е здравичка и да радва много всички около нея!    bouquet

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 17:26 от Семирамида

# 144
  • Бургас
Честит рожден ден на сладката Доротея, много здраве и весело детство.   bouquet

Вики, я застани в стойка Ф и тропни с крак, да видим не знае ли що е страх  Hug Това на шега, дано бурята премине бързо, че много гадно така.

Айде че КрИвайло се пробуди, аман от кътници, няма ли да се приключи  ooooh!

# 145
  • sf
дани, тя така ми се мазни от време на време с подаръци. Добре поне,че има вкус, та не залежават в гардероба.

Днес голямо затишие- и Ивето даже не писа следобяда- сигурно е на кафе и сладки приказки със свеки  Joy

Виктор спа към 4 часа, чак се притесних по едно време, даже се събуди и сух. Сега сигурно ще се скатае в някой  ъгъл да си направи езерце  hahaha

# 146
  • София,
ВИки ама роклята наистина е страхотна, аз точно разгледах снимките  Hug
И ВЕроника уж се събуди, ама като отидох да я вдигам и неще да става и се обърна и заспа отново, тя също доста спа повече от 3 часа и тя, сега баба и си дойде и сигурно ще скокне веднага. Joy Аз съм вече отпуска за уикенда и чакам таткото да си дойде от СОфия и да кръшнем нанякъде Blush

# 147
  • Асеновград
Честит рожден на Доротея newsm59 , много весели игри !

Много сте сладки на снимките.
Мен ме е налегнала някаква апатия , не ми се ходи в понеделник на работа , май , алкохола ми е малко.
"КрИвайло" е много сладко.

# 148
  • София
Тука съм,бре мацко.
Кривя се със свеки,мъжо се прави на мъж.Сега се скатах изкъпах се едно дълго и сядам да прочета.В нейна чест накупи от била морски дарове за сумати пари,аз обаче си трая че обичам а той незнае че не лизва.Хи хи хи подло почвам да играя,неми знаят природата.
Тази вечер съм на плумари и морско.
Боряна да се разпише веднага,че.... Hug

# 149
Честит рожден ден на Доротея  nbirthday Да е здрава, весела и игрива
Иве, кефиш ме, щ`ти звънна  Wink /Слави имаше такъв лаф/  Grinning
Хехе, и на мен Кривайло ми хареса. Брати ми викаше на сина си Светлозвяр  Laughing
Еха, Дани, весело изкарване с мъжо  Wink И аз обичам като съм в провинцията и след раздяла от няколко дни/седмици/ се видим с моя.  Blush
Мариян четвърти ден е навън без памперс. Но ако забравя да го попитам, той забравя да ми каже  Laughing Иначе вкъщи си казва и нямаме фал, но навън по един път на ден се записва напикан.
Били, обикновено и след отпуск настроението е по-кофти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт