Да правим поне веднъж месеца,че инак може и да си омръзнем - хиххиих . Напр. първата сряда на месеца или нещо подобно, само пример давам
Само другата седмица е тук.Ради я бил ухапал и тя затова го пуснала на улицата.Като го гушнела докато изпада в истерия и тръшкане я било страх да не я удари.Изведохме ги на разходка тя с токчета и дамска чанта.Спирам че ще ме помислите за луда и фантазьорка.
много се радвам че поне вие се видяхте и поратушихте положението замалко. аз не можах, но да се надявам че няма да има повече котки да ми минават път 

Много ВИ се радвам и аз, и съжалявам, че не сме в СОфия, иначе щях да дойда със сигурност. Следващия път. 

и тя много обича да седне пред компа и да яде и да гледа аватарите и така се радва на децата, особено на Герката на КАми/Герунди/, вчера като видя новия и аватар на люлката и леле като се сети за люлките, едва я удържах на стола да я нахраня
А СОфи как е, пишеш, че е добре, но неиска да се храни, то може и от жегите да е, но гледай да приема повече млечни продукти много е важно сега като зараства костта, дано се оправи бързо и най важното да забрави. НА Ири много целувки също, не е ли рано още за кътниците
.
. ХАйде че тя се събуди, пак ще ВИ пиша по късно. 
ВЕсел празник на малката палавничка, пожелаваме и много радостно и щастливо детство и най вече да е здравичка и да радва много всички около нея!

Аз съм вече отпуска за уикенда и чакам таткото да си дойде от СОфия и да кръшнем нанякъде
Да е здрава, весела и игрива
/Слави имаше такъв лаф/
И аз обичам като съм в провинцията и след раздяла от няколко дни/седмици/ се видим с моя.