Отговори
# 150
  • На края на вселената!
Честит рожден ден на Доротея! Здрава, весела и палава да е!

И аз завидях за срещата  Hug Особено за бисквитената тортичка в добра компания, мммм......

Кати все по-често си казва за пишкането, понякога отива и сама свършва работата, после ми се хвали, за да й кажа браво. Но за голямата работа е истински ужас. Много я е страх от акото, не иска да го пусне в гърнето. Ако случайно го пусне там и го види, става и бяга, казва "сташ" (страшно) и докато не изчистя гърнето не сяда за следващата партида. Гледа да свърши голямата работа на балкона, в кухнята, на някой стол, но не й в гърнето. Дайте идея да й покажа, че няма страшно. Приказките ми не вършат работа.
Ние днес ходихме на камбаните, после бяхме на плаж. Като ги прибрах ги изкъпах и наготвих, очаквам да са много уморени и да легнат преди 22ч.

# 151
  • sf
И Виктор не ака в гърнето. Може да е до него,но не ще да седне вътре. Не знам дали го е страх- щом се изака ме вика и почва да вика"мае,мае" / мале,мале/. Не знам кога ще се научи. Инак за пишкането и на тоалетана сяда, и в гърнето,но за тва акане - нинам

# 152
  • Бургас
Томасе, като за начало заповядай думата страх да не се употребява, от никой.  Peace
КрИвайло също много се навива. Дай му повод за думичката и поради тази причина забраних да се употребява. Казах да се замества според случая с "притеснаява" "пречи". Еми до гуша ми беше дошло, накой каже страх ли те е и КрИвайло почне едно тюхкане и кахърене ама няма равен.  Tired

# 153
Добър вечер  Hug
Разгледах всички снимки от рождени дни, море, планина и разходки  Grinning Страхотни са  Hug А мацките от вчерашната среща са супер  Wink Хайде дано и аз се класирам за в бъдеще  Grinning

Честит рожден ден на сладката Доротея   ura Много усмивки и щури детски игри!
Дани, целувки на малката фенка  Laughing Между другото в един квартал живеем, а още не сме се срещали, но покрай болестите в детската градина не бяхме за контактване до скоро, чак преди месец й спряха сополките  Crazy Дано есента е по-друго положението, та да запознаем децата  Hug
Айка, стана ми мъчно като прочетох за новото ви ежедневие, връщам се назад, когато и аз започнах работа  Confused но скоро ще си напаснат нещата и миговете с Кая ще са още по-ценни  Hug Успех в работата и на Хриси  Hug
На Гери й избиха преди няколко дни 3 кътника едновременно, беше ужасно, температура 37-37.5, нон стоп мрънкане и тръшкане  Crazy
С гърнето сме двойкаджийки, даже и опити не правя  Embarassed
Снощи и днес не й дадохме бибата за заспиване, много я търси и плака, мен ме дожаля и бях готова да й я дам, но мъж ми ме спря. Стискайте палци да удържим и да я откаже най-накрая  Wink

# 154
  • Бургас
Ох аз като една мерудия, ще ме прощавате :  Hug
Баткото така, да е жива и здрава бившата ми свекърва, тя отучи баткото от бибата, а бече почти на три години, нищо че само на заспиване си я търсеше... Еми мога да кажа че зора бяха първите три дни, а в края на седмицата вече не я търсеше. Обаче никога няма да забравя как се чуваше от стаята (те спяха в една стая) "нямам биба, дай на мен биба" и той човека вярваше и след стотина повтаряния заспиваше... Евала на бившето свекървище за търпението Mr. Green

# 155
Сега се сещам, първия път Мимко като се изака в гърнето, става, поглежда и вика "Кой туй?"  Laughing  И сега много им се радва на акенцата/анкенца/  Laughing  Ще ме извините за темата...

# 156
Добър вечер Laughing
И Дели така в началото не искаше да ака на гърнето. Не настоявах, дори се правех, че не го виждам, че ака в гащите. Постепенно сам си пожела. Сега вече сам си сваля гащите, взима гърнето, ака, изхвърля го и накрая го мие Joy
Аз днес съм като преродена след вчера. И аз съм твърдо " За" по- чести срещи.
Тези дни моят син се държи безобразно с другите деца. Една приятелка с момиченце, което често страда от ударите на Дели я усещам как вече му се изнервя и се държи по- грубо с него. Нормално. Днес дори учеше детето си и то да удря Дели. След това той поиска да си поиграе с лопатките им, а тя му каза- ще трябва да попиташ Даная/ детенцето и/ дали може Shocked Дели естествено не знаеше точно какво да направи и аз си го дръпнах, от там той се тръшна, а аз цялата в пот от напрежение Whistling Аз вече не я търся, защото тези срещи много ме уморяват, но тя всеки ден иска да се виждаме.
Иначе вчера мъжът ми се беше справил добре с приспиването Heart Eyes
Шушона, Ивчо е много, много сладък на снимките в подписа ти Heart Eyes

# 157
Честит РД на Доротея! Веселие и много игри! newsm59  bigdance2

Много хубава среща сте си направили. Много ви се радвам. И така като разказвате, все едно, че и ние сме присъствали.  Peace

Били, и аз ще повторя останалите, ама Тедо е много чаровен, а снимките от морето са много интересни. Heart Eyes

За работата - вече съм зарината и никой не пита какво ти е в къщи, имаш ли дете, нямаш ли. А ето нашата одисея с изследването продължава, резултатът не беше готов днес, та и понеделника майка ще пуска отпуск, за да го гледа. Педиатърката ми се чуди как пък тия лели не са се сетили да ни привикат, когато са идвали от ХЕИ и да си му вземат на детето на място секрет, а сега цяла седмица загубихме. Close

Боряна, странна е тази твоя приятелка, аз в такава ситуация, честно казано, бих намалила срещите с нея. А, и браво на Дели за гърнето.
Коцето има напредък с казването, но все още не се е научил да стиска, защото вика "Бързо дай куко-то", ама в момента, в който го казва и образува локвичка Crazy, но аз твърдо съм решила да си го изчакам - то ще се види кога е готов и за сега си е предимно с памперс.

# 158
  • Canada
Здрасти Елче! Нали знаеш, че обичам да пиша след теб. Hug Много неприятна тази работа с изследванията, да си гърми майка ти дни без да има реално защо.

Срещата е била приятна, и аз искам, а няма с кой Sad

Честити рождени дни на тези, които съм пропусанала, да са живи и здрави!

Айка, Герунди ме подсети, че щях да ти пиша. Ще се наредят нещата, както сама си забелязала, започват. Много е трудно в началото (емоционално), но после виждаш как ходенето на работа ти дава нови хоризонти (или връща стари Simple Smile). А и наистина времето, прекарано с детето, го изживяваш много по-силно. Hug

Рокси, на теб пък да кажа, че след 8 месеца и нещо работа още се чувствам неорганизирана с домашните задачи. Simple Smile Как ли не ги въртяхме, разменяхме задължения - е няма и няма. Понякога готвя повечко през уикенда и даже замразявам, друг път - в движение, но нали все гледаме да е нещо полезно, никак не е лесно. Май разковничето се крие в даването на приоритет на нещо за сметка на друго.

# 159
Ду!
Днес се о4артава ску4на събота,това време пак се скапа  Tired
За гърнето Марти седи само,ако гледа не6то и не иска да казва като му се пи6ка,в4ера у нас 2 пъти се напика и си трае,ве4е нямам нерви да му повтарям,все едно на пук ми прави.На въм о6те не съм го оставяла без памперс.

# 160
  • София
Eй къде сте всички?
Много скапано време! Twisted Evil
Някой ползва ли сухо мляко.Мисля да правя бисквитена ама се чудя прясно или сухо да ползвам?

# 161
  • sf
Ейййй ся па и торта ще правиш на свеки  Mr. Green прати и на мене малко.
Ползвам прясно, за протокола.

Вися пред компа, децата спят, а мъжо отиде до Ботевград да ми закара колата на изчукване  Mr. Green а може и той да изчука нещо пътьом  Joy

Прането виси от три часа в пералнята, а ме мързи да го простирам  Whistling

# 162
  • София
Е как можеш да си помислиш че ще и правя торта.Змина си преди 20 мин Laughing ще дойде в пон.или във вторник за два дини докато Мария е отпуска.
С какъв крем я провиш,ще ми се баварски ама сложен

# 163
  • sf
  Значи я издебна и се юрна в кухнята, а  hahaha
С обикновено нишесте-шоколад и бисквити Закуска шоколадови, щото баща им освен шок.торта друга не признава. Ако съм в настроение им слагам и орехи и стафиди, ама в отделни краища,защото Вероника не яде стафиди, а Виктор орехи  Mr. Green

Ей ся една приятелка ми каза,че водили детето на дежурен в поликлиниката,че имало Т от вчера. И няква младичка била, отчела леко червено гърло, но им изписала АБ - ЗАЩОТО " ако е вирус ще мине отсамо себе си, ако не е -АБ-то ще помогне, няма да навреди"  ooooh!

# 164
Честит рожден ден на Доротея и на всички красиви юлчета, които съм пропуснала.
Всички снимки са чудесни,за срещата ви - радвам се,че сте се разнообразили.
В тоя ред - Вики, ти пушиш ли? Останала съм с впечатление,че си им противник.
Аз още ходя на работа - детенце си стоя в къщи след второ боледуване. Майка ми,незнам как се оправя с една гипсирана ръка, ама не смее да се оплаче. Свеки е многооооооооо заета и последните дне дори не се е обаждала..... ( Слава Богу)Аз бях на антибиотик и въпреки него още ме боли гърлото.
Сдухано ми е.

Общи условия

Активация на акаунт