Отговори
# 165
  • Бургас
 Hug

И тука времето е смотано, а аз останах без памперси, а крИвайло току що клекна и напъна  Whistling

# 166
  • София
Честит рожден на Доротея  newsm59, да е много здрава и щастлива!!!

Много хубаво е било на срещата, аз съм много "за" да ги направим редовни.

Кая днес е без памперс (в момента със, защото спи от три и половина), вече изпрах три чифта гащички, на четвъртия останаха сухи, предишните пъти пишваше по малко и после в гърнето. Иначе вече винаги си казва за акането и ака в гърнето.

# 167
  • sf
В тоя ред - Вики, ти пушиш ли? Останала съм с впечатление,че си им противник.

Пуша ей тъй ако седна на кафе, понякога по една цигара след вечеря.мога да изкарам с една кутия и цял месец.
притивник съм на пушенето по улиците и детските площадки. В кафенетата и домовете, си пушете колкото искате  Mr. Green

# 168
Честит 2-ри рожден ден на Гери и Вайяна  newsm59 Tada Да са здрави и щастливи малките принцески с мого весели игри   bouquet
Времетоооо е леко казано ужасно  Confused 

# 169
Здравейте  Hug
Времето наистина е ужасно, но купонът у нас върви с пълна сила  Mr. Green
Виртуална почерпка послучай порасналото ми момиченце

Черпя именно с нейната торта  Wink

Честито и на останалите рожденици  newsm59 Да са ни живи и здрави, весели и щастливи  Hug

# 170
  • София
Честито на днешните РОЖДЕННИЦИ!   bouquet
отказах се от бисквитената не ми се излиза за мляко само в този дъжд.Децата почнаха да грачат пред вратата  Close
Хриси не си се разписвала след срещата.Немога да разбера как правиш и готвиш вкусотии и си слаба
Вики направо ми идва да нотоваря децата и да ти дойда на гости с тази вашата тераса

# 171
  • sf
Ми то деня мина ти докато се сетиш. На другия валеж си поканена  Mr. Green
Ходихме на сладкарница в квартала , после минахме през  Базар Поли. КУпихме на Вероника едни обувки за 22лв, а в другия край на базара ги видяхме за 18лв  Twisted Evil много ме е яд, не толкова за 4те лева,колкото за тая наглост сред някои търговци. ама трябваше да се сетя, че може да стане така, защото там имаше като нейните сандали с 5лв по-скъпи  Sick

# 172
Зрителна измама, Иве  Mr. Green
Не съм писала, че ми беше много нанагорно. С тая пуста торта- като циганина и киселото зеле мойта работа, с такава радост я излапах, че стана ми лошо вечерта, едвам се добрах до вкъщи. Беше ми много готино с вас  Hug
В петък по обед ми звъннаха от детската градина- Ники вдигнал 37.7. Взех си го, вечерта беше леко топъл, днес нищо му няма. Никакви други симптоми, ни нос, ни ни гърло newsm78.  Дано поне тоя път да е от зъб. Ще го видим и утре дали ще вдигне Т, ако няма в понеделник ще го пращам пак на градина.
Иначе при мен равносметката за една работна седмица ( и то в петък половин ден) е -4 кг  Confused

NR, дано да успея да вляза в крачка, на мен трансппрта ми е много проблемен, вечно тичам и закъснявам за някъде. Готвенето някакси го скалъпвам, през лятото повечеко салати, таратор, някоя готова купена пържола..

Днес с тоя дъжд изтрещяхме всички, а към Метро имаше гиганстки задръствания. Чакам сега да дойде братчеда с неговото хлапе, та поне да си поигхраят малко с Никсъна. Той днес спа по градинския режим- от 12 30 до 16 00- и кой знае колко енергия има Whistling.

# 173
  • София
Е и ние така вече се скарахме с мъжо,писна ми вече.
Те пък в тая ясла как измерват точно 37,7 Никсъна направи ли един месец ясла?
Аз яденето и сега не го скалъпвам,обичам да готвя,но не и с две невръстни деца в краката ми.В другия живот.

# 174
  • sf
Аз открих начин да не се караме- просто не се сдобряваме и така  като не си говорим,не се и караме  Mr. Green

# 175
Аз открих начин да не се караме- просто не се сдобряваме и така  като не си говорим,не се и караме  Mr. Green
Вики,нямаш равна!  Joy Joy Joy Направо книга с мисли и лафове трябва да издадеш!
Никола е зле с корема и цял ден кривее.На мен в това време ми се яде нон-стоп и се чувствам дебела и стара.Инъче изкарахме следобеда в спане като зарязахме Надина сама из къщи да бучи,бръмчи,труши.После и тя се предаде и легна,а аз се събудих от миризмата на скара,съседите си готвиха.Още преглъщам,мъжо е до магазина а аз стегнах скарата.
Дано не се разболеят,а и времето да се оправи.Ние в четвъртък тръгваме за морето.
Уйкенда го ненавиждам принципно.

# 176
  • sf
Яна, къде на море?

# 177
  • София,
КАми тортата Ви е прекрасна, весел празник и много здраве и щастливо детство на порасналата Герка.   bouquet

Да се включа и аз към скаралите се с мъжо Mr. Green, само че ние си говорим, въпреки че сме скарани, снощи даже и на кръчма ходихме Mr. Green, а днес ни води на село, но то и без това валя целия ден и беше ужасно времето. А иначе се караме за морето - неможем да стигнем до споразумение, къде и кога да ходим, ама то е така като сме три семейства с деца, трудно е да се угоди на всеки Close

А аз правя бисквитената торта с мляко - най често с ягодово или карамелено нишесте, но слагам бисквити ЗАКУска от двата вида, шоколадови и обикновени - като ги редя шахматно, става интересно и вкусно Wink

Здраве на мъниците, и спокойствие за майките Hug

# 178
  • София
Честит рожден ден на Гери и Вайана!!! Да са весели и здрави! Геурнди, тортата изглежда супер.

И аз днес купих едни сандалки на Кая за 28 лв., Чипо, викам си българси, а те - български, но произведени в Китай. Все пак ми харесват и много техни модели ми допаднаха в магазина, кожата, която използват е много мекичка.

Мен не ме жалете много с адаптацията на работа, сега съм две седмици отпуска, а после май има значителна вероятност да сменя работата и август повечето време да съм си вкъщи. Вече от септември няма мърдане. Рокси, защо така с килограмите? Аз май съм +2 за седмица и половина на работа  Embarassed. Ще усетя липсата на разходките в парка.

От понеделник искаме да ходим на море с майка ми, Кая и сестра ми, сега се чудим къде и дали да не пътуваме с влак със спален вагон, за самолет май вече е късно за разумни цени.

# 179
  • sf
Ние ходихме със спален вагон през нощта,когато Роки беше на 1г. Беше супер, заспа веднага щом тръгна и дори трябваше ние да я събудим щом стигнахме в Бургас.После беше малко кофти с маршрутката,но се оцелява.

Ох, нямам търпение да метна Кико в леглото,че не е спрял да върши щуротии.

Общи условия

Активация на акаунт