Отговори
# 180
  • София
Яна къде отивате на море?За колко време
Много ми се ходи и на мен ама сама с мъжо и деца НЕ.

# 181
Точно така ще стане,ще сме сами с мъжо и децата.На Обзор където ходихме преди като още бяхме само с Надина,в едно хотелче до морето.В един момент всички ни изоставиха,някакви задачи им излязоха и останахме сами.И решихме там,където ни е познато.На мен ми допада Обзор,по-спокойно е и плажа ми харесва.Ще видим как ще мине,досега не сме ходили сами на почивка.Но немога да се лиша от морето,а и децата да лиша,макар че не са фенове на къпането в морето,че и в басейн.Десет дни,оулинклузив и за една вечер в Добрич мисля да минем,дано всичко мине добре.За рождения ден на Никола ще сме си тука.

# 182
Ето ни и нас  Hug Ние ходихме до Варна да порадваме баба и дядо и пътувахме с нощен влак. Чистичко е, може да се вземе цяла кабина и е удобно. Сега са пуснали и едни нови вагони, които са с по-широки легла. Мога само да се оплача, че в едната посока бяха надули парното и беше страшна жега, а на връщане имаше климатик който подухваше неприятно.
Да не пропусна да честитя на всички порастнали юлчета   bouquet Желая им да са много здрави и весело лято  Hug

# 183
Здравейте!
Ние днес с Дели си изкарахме супер цял ден заедно. Сутринта на разходка, после се гушкахме и спахме 3 часа Embarassed След това правихме кексчета заедно. Той бърка с миксера Laughing Накрая ни дойдоха приятни гости с малко дете. Играха много с Деличка и така не му липсваше следобедната разходка, която нямаше как да стане с този дъжд. Заспа в 10.30.
Аз нагъвам шоколад Embarassed Утре сме решили с мъжа ми пак така да изкараме деня, но този път тримата. Дават го отново дъждовно. Честно да ви кажа като е такова времето и си почивам.
Поръчката от Ла редут ми дойде. Много съм доволна. Панталонките и ръкавите на блузите са му малко дълги, но са добре. Днес направих нова поръчка Grinning

# 184
  • София
ДД
КЪДЕ СТЕЕЕ?
Аз до сега се вих рих в кухнята,панирах гъби печа месо и царевица,нахвърлях една бисквитена с нишесте,но мисля да сложа отгоре като изстине крем на д-р Йотгер/ако така се пише/
Яна кой е хотела,какви са цените?
Боряна зариби ли се?На мен ми се струват по хубави на некст и адамс

# 185
  • sf
Aз съм тук,ама мисля да хвана рейса и да дойда у вас, то с тва меню лиги ми потекоха  Mr. Green

# 186
  • София
Айде де идвай,без това кукуригам вече.
Но не изпускай че,на месеца вднъж ако се случи е празник.Много не обичам храната да е приготвяна по обед.А пък вчерашно ядене хич не ям.Ама тези като се завъртят в краката ми и нестава,ако пък има хубаво време за разходка не се готви.Съжалявам че нямаме някоя тропс къща наблизо.

# 187
  • sf
Аз днес сготвих две манджи,за да не готвя утре,че сме на работа дообяд, а после ме чака багаж и ходене и до поликлиниката за бележки и лекарствата. Инак мразя вчерашно ядене, ама некой път нема начин.

Виктор ни скъса нервите одеве, изяде боя, рева един час наказан в коридора и накрая си събра щипките, заради които стана данданията. Сега се чувсвам като изверг, а мъж ми се възползва и го мачка и целува докато го приспива.

# 188

Да почерпя за малката ми рожденичка  Цвети!
Честито и на другите рожденици,който пропуснах!Да са здрави и много щастливи!  bouquet

# 189
  • Варна
Честит рожден ден на Цвети  newsm59  party002 Да е жива и здрава, много послушна и щастливо детство  Hug
Честито и на Гери и Вайана на патерици   ura Да са живи и здрави  Hug
Аз мойте днес за първи път реших да ги сложа да спят заедно в едно легло на обед/иначе спят поотделно в различни стаи/.Ами няма такава игра, борба, веселба, ревня и всичко което се сетите.Обърнаха цялото легло наопаки .Около час и нещо ми отне да влизам да правя забележки.Сега се кротнаха и май заспаха. Дано спането продължи малко повече от преспиването  Wink

# 190
Честит рожден ден на Цвети
Честит рожден ден  на Вайана
Честит рожден ден на Гери
И на трите малки дами много щастие и веселие  bdbaloni happy bd
Моят поръчка от Редута още я няма  newsm78 Боряна, кога я пусна? А я чакам с нетърпение,  че да видя дали съм улучила на мъжа размерите, че съм му нахаресвала още сумати неща  Thinking
Иначе днес напазарувахме от Джъмбо един куп неща- полезни и не чак толкова  Mr. Green
Сега Ина и мъжа спят а аз мисля едно кафенце да пийна  Party
Само аз ли обичам такова време - става ми много хубаво и спокойно Wink
Хубава неделна вечер и .............. не се карайте с мъжете, те са крехки същества  Wink / а заради разни странични хора пък хич не си заслужава  Sunglasses/

# 191
  • София
И аз го обичам,но децата не се търпят и времето не минава.
Царевица вече няма,Ради и майка му я изядоха,Ники не искаше и да я близне той и баща му не яде.За първи път правя такава.Веси да се бяхте отбили до вкъщи

# 192
  • sf
Иве, как я направи?

# 193
  • София
На три разрязах царевицата намазах с масло и завих във фолио пекох около 1,3 мин първо на 270 после на 200 ама това ми е за първи път трябваше да я въртя че я бъх сложила на пода и там се запече.Иначе аз съм любител на царевицата на ББ.
Видях при Гала че я направиха така ама не чух колко време и на колко градуси я пече готвачката,импровизирах
Мислех да ги водя на закрит басейн Мая вие бяхте ходили къде?
Я кажете от кога могат да ходят на плуване,треньорката какво беше каза и къде работеше тя?

# 194
Честит рожден ден на Цвети, Гери и Вайана  bouquet
Иве, и на мен на Некст повече ми харесват, но не съм се ровела в сайта. Взимам някои неща на фирмата от един магазин на Солунска.
На плуване могат да ходят вече отдавна, на една позната бебчето на шест месеца ходи в Банкя.
И аз днес се вихря в кухнята. Направих Кутаб, мъфини със шоколад и добруджанки. После с детето и мъжо спахме 3 часа. Сега дойде брат ми взе малкия, аз ще чистя и гладя. Тази седмица основно чистя за трети път ooooh! Дели е във вихъра си.
Днес в Била го изгубих за две минути. Съкрати ми живота. Имаше една майка, чието дете се слави с палавостта си и тя чак ме съжали Laughing Тичах като Фитипалди наляво и надясно подир него, а продуктите ми падаха от автомобилчето му, него го бях натоварила. Накрая отивам на касите, а те километрични. Но нямах проблем, веднага ни направиха коридор и хоп отпред  Joy
И аз ще взимам гумени ботуши, че в това време повече от 20 мин сух не може да остане.

Общи условия

Активация на акаунт