Отговори
# 195
  • sf
Аз вчера бях сама с него в Била. Мисля да ми е за последно. Бяхме с тяхна количка за деца. Постоянно се измъкваше от коланите и докато аз спокойно си чета етикети и мисля,че е в количката се обръщам и го гледам да рови по рафтовете. И това няколко пъти. Накрая и половината неща дето исках не си купих.

Царевица много обичам, ще пробвам и аз тая рецепта.

# 196
Весе, за две седмици ми дойдоха нещата от Ла Редут.

# 197
  • USA
Ние се прибрахме от Родопите. Толкова светкавици и гръмотевици не бях виждала през живота си. Беше много хубаво, въпреки лошото време. Магически е този край.
Янче, мерси за снимките! Само ще кажа, че на живо беше още по-хубаво.  Laughing Сега ще наваксвам.

Да не пропусна: Честит Рожден Ден на всички прекрасни юлчета, които са празнували тези дни!  bouquet

# 198
Марти, как е Никола?

# 199
Иве незнаех какво угощение пропускаме  Laughing
Бяхме без Ина и всичко беше  на бегом
Бубе мерси - аз от 26 чакам, дано дойде до понеделник вторник иначе пускам на сляпо пък здарве  Wink

# 200
Иве треньорката се казва Александра, но в момента пак е бременна и не знам дали ходи на басейна. Техният басейн не ми допадна много. Ние ходихме в един друг, пак в банкя и много по-хубав. Тъпото е че в момента изключих как се казваше. Май Здраве?. Хубавият басейн е с вход 16 лв  Rolling Eyes като в цената влиза и сауна, джакузи и още нещо, но с малчо не можах да ползвам Sad
Другият басейн с по-топлата вода беше 5 лв, но е пълен с баби и дядовци. Уж няма с кожни проблеми, но ми беше леко притеснено.
Хубавият басейн си е само голям, но има и външен голям и външен детски. Другият е по-малък, плитък и топъл.
Друго което се сещам е Спартак - има детско басейнче и казват че е ок /там ние не сме ходили/.
Иначе до вас в Бокар има мноооого хубав басейн. Там съм ходила сама. Басейнът е голям, но може да ползвате джакузито за децата. Аз като ходих с малчо на големият басейн първият път до плациках само в джакузито и после се престраших да го топна на по-студеното /26-28 градуса/

# 201
  • София,
Честит рожден ден на Цвети! Десс весел празник!  bouquet

Яна и ние ще ходим последно на Обзор само че от 01 до 10 август. Ще резервираме в един семеен хотел три стаи. Три семейства сме и то не е лесно да се угоди на претенциите на всеки Wink, но последно достигнахме до консенсус. Иначе много ми хареса хотел Мирамар и си мислехме ако другите се откажат ние да си резервираме там, даже утре ще звъня в агенцията да питам има ли места и колко ще ме оръсят newsm78, СИлно се надявам да се засечем там, ако не сте се прибрали преди ние да сме заминали. Peace

# 202
Честит рожден ден на Цвети  newsm67
Да е здрава, весела и все така чаровна  Hug

Дани, за Мирамир чувам много хубави неща  Simple Smile От дете не съм ходила в Обзор, но имам много хубави спомени оттам.
Изпратихме Гери във Враца, а аз си поплаках едно хубаво, гушкайки чаршафчето й. Милото, и то се разплака в колата, когато се разделяхме...За капак утре се връщам на работа и настроението ми става все по-минорно  Sad

# 203
  • София
Gerundi  Hug Hug Hug
Марти как е момчето?Колко струваше теста за варицела-та и колко чака,не помня ама имаше нещо?
Дани направих тортата със шок.закуска много добре стана.Вики изпусна,следващия път не чакай да повтарям.
Мая ще обсъдим обстойно темата  Laughing много хладко ми се струва 26-28,миналата година като бяхме на Велинград минералния детски басейн беше 36-37 перфектен за мен/физически и психически/ Embarassed Мая не си се сетила да викнеш на бабите че Станишката е в двора да видиш как ще се изтрелят. JoyКучката беше ли с вас на моренцето?

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 21:56 от Ива&СиЕ

# 204
  • София
Иве, само ме разсмиваш!

ЧРД на Цвети, да е здрава и усмихната!

Герунди,  Hug

Ние ще пътуваме с кола, влаковете са разпродадени, има билети чак за 20-ти. Още обаче не сме решили къде да ходим, май ще тръгваме във вторник.

# 205
Честити 2-годинки на Цвети!Много здраве и веселие!  newsm59   Tada
Майче,снимката на Малчо и морето е супер!
Дани ще сме от 16-ти до 26-ти на Обзор.Жалко,че няма да се засечем.Ние сме в Параисо,утре ще потърся линк към хотела.За оулинклузив десет дни,1600лв. ни излиза.
Днес Надина много ме ядосва,а преди малко пръскала Сабо във ваната докато се къпали.Оставих ги за няма и 10 мин. като отидох и ми замириса,а препарата беше качен на високо.Тя обаче се катери,така миналата година достигнала самобръсначката на баща си и се поряза по устната.Ей,как не слуша това дете,няма оправане.Сега като знам как пият вода от ваната и се чудя какво да си мисля.

# 206
Ох, че съм отнесена  Embarassed
Честит рожден ден на Цвети  nbirthday
Аз съм се хванала да правя 100 неща докато "почивам" и както се сещате всичкото е на никъде  Confused
Яна мерси  Hug
Иве, кучката не я взехме.. гледаха се тука с таткото. Ние пътувахме с влак и нямаше как да я помъкнем и нея.
Сега обмислям къде да отидем за 3 дни покрай РД на малчо. Слабите ни места са кучката и транспорта... Надявам се времето да е хубаво, че ако не друго поне на Витоша да отидем.

# 207
  • София
Честит рожден ден на Гери, Вая и Цвети  newsm59 Да са живи и здрави.

Сутринта Т беше 12 градуса, а сега трябва да са най-големите жеги.  Rolling Eyes Аз си облякох шлиферчето.

Какви са тези хотели с имена на испански. Все едно си в Куба. Ех, мечти...  Sunglasses

# 208
  • София,
ГЕрка те и цените им са такива не само имената Joy

Е Яна жалко, наистина няма да се засечем,  ooooh!, то ние още не сме и резервирали де, на мен се пада честта утре да звъня последно и да резервирам Crossing Arms

Иве и аз спретнах одеве една торта, и направо стана страхотна, чак и аз неповярвах, ама получих страхотни похвали от свекъра, че и от свекървата, абе щом се изяде почти цялата тава,  Joy, значи им е харесала Heart Eyes

ГЕрунди  Hug Hug
АЙка дано си изкарате и ВИе супер на морето, то тъкмо сега ще се оправи и времето Hug

# 209
Ками,  Hug. За сега не мога да си представя,че ще я оставя някъде за повече от няколко часа.
Честито на рожденниците, да растат весели и палави деца.
Веси, какво си поръчала на Инка?
Бубе, това е невероятно постижение - да получиш за такова време колет и то по намаленита.
Аз още нищо не съм пускала - вразумих се. Точа се на Некст, ама незнам как ще стане с поръчката

Общи условия

Активация на акаунт