Отговори
# 210
 Здравейте и честито на рожденниците. Да са ни здрави и усмихнати и весели деца.
Аз също си получих колета от Ларедут, само от началото на намаленията идват толкова бързо, от следващите дати доста ще се позабавят поръчките. От зимните намаления чаках около месец и половина да пристигнат.

# 211
Здравейте
Нямах интернит две дни и вие сте писали като за световно .
Честит рожден ден на всички малки юлчета който съм пропуснала   bouquet
При нас също валя два дни но ставаше и за излизане .

# 212
Ей почна се - дойде отново понеделник  Tired
Завиждам ви за скорошните моренца  Hug А ние чаааааааааааак септември  Rolling Eyes
ГЕрка те и цените им са такива не само имената Joy
.................
Много ми хареса това   Joy hahaha Hug
Йоана, на Ина съм и поръчала 2 анцунга, 1 блузка и 1 яке нищо друго не ми хареса, сега съм се отдала на покупки за дома  и за мъжа Sunglasses
Били как си?   bouquet
Трябва да поработя малко - по-късно пак
Хубав ден и много разходки, на който може Wink
А на другите - лека работа

# 213
  • Асеновград
Ей така  smile3511

# 214
Били, разсмя ме с тоя емотикон.
Аз имам всички условия да съм така, само че си седя на бюрото като хипопотам в кална локва и с невъзмутимо спокойствие не правя нищо Mr. Green

Снощи някакъв тъпанар ме блъсна с колата отзад на Т образно кръстовище. Това е първото ми ПТП и ми беше много гадно. Направих му компромис, за който естетсвено съжалявам, дори не ми се пише за това. Добре, че Емо тази седмица е в болнични, та обеща да закара колата при застрахователя и после на ремонт. В общи линии не е зле положението, строши ми бронята, няма го едно парче, около педя. Разбира се, не се сетих да си го взема, дано да покрие всичко застраховката. Никсъна се уплаши малко, ревна за секунди и после млъкна. Връщахме се от пазар, добре че бях купила хляб, та му дадох да ръфа докато дойдат КАТаджиите.
Аз напоследък съм в някаква шопинг дупка, иска ми се да купя толкова много неща, а някакси нищо не купувам. Странна работа. Не че се оплаквам де  Wink криза е все пак.
Отпуска ми се очертава май след 15 август, ще се зареждам с лятно натроение когато останалите бавно потъват в офисите.

# 215
  • sf
ДД
Върнах се от работа и се заемам с багажа. Мислех да пробвам в един сак да се вместя ,ама с две деца саковете ще са два.  Mr. Green
Рокси, хубаво е,че сте добре. Като каза компромис и помислих,че без КАТ сте минали.

# 216
  • София
ДД
Прибрахме се от разходка наядоха се и сега по леглата добре че е баща ми да дойде да ги изведем,свеки пак ще ходи на УНГ.Може пък този път да дойде и да не съм гадната черногледа снаха я да видим newsm78
Хриси в неделя ли,ееее тези не си ли стоят в къщи,не мисля че ще ти направят проблем щом имаш протокол от кат ще кажеш че е на сол било парчето как да им го донесеш.
Вики изневерява ми паметта къде на море сте и за колко?

# 217
  • sf
Слънчев бряг- 10 дни. Мъжо ще бачка тука  Wink

# 218
  • София
като прочетох Сл бряг и се сетих,много съм изтрещяла ама могали да помня на цял форум датите и местата Joy И какво 10 дни няма да пишете с Яна ааа не ме оставяйте сама

# 219
Ще потърся нет някъде там и компютър де.В някой хотели има,но в този малко се съмнявам.И аз съм в такава дупка и не ми се пазарува и сега като дадох в аптеката 65лв. за мазила и разни сърцето ме заболя,а по принцип обичам да пазарувам такива работи.
Хриси,добре че няма по сериозни щети!

# 220
  • USA
Аз имам доста неща за купуване, но нямам време. Онлайн не обичам да пазарувам, освен в проверени магазини и то предимно за детето.
Ех, Обзор. Моите спомени са от 8 клас лятото Simple Smile. По това време имаше 2 кръчми - "Куцата жаба" и "Сивият плъх". Беше страхотно.  Grinning Да качите снимки после да плакнеме очи.
Герунди, съчувствам ти, мила. Айде, другия път ела на среща.  Hug
Хриси, много гадно. Добре, че сте добре и няма други поражения.

# 221
ДД
4естито на рождениците на патерица   bouquet

Вики,ама ти сама ли 6те ходи6 с децата на море  Shocked Аз миналата година като водих Марти със сестра ми ми скъса нервите и си казах,4е сама няма пове4е да го водя.
В4ера ходихме в Патиланци.Марти 1 4ас си игра там,а ние си пихме кафе на спокойствие,даже се возихма на симулатора и на мъжо му стана ло6о  hahaha
Рокси,много гадно,добре 4е ви няма ни6то.Аз имам едно ПТП и тогава така се изпла6их .КОлата бе6е смазана,но на мен ми няма6е ни6то,оба4е аз бях виновна и му дадох на онзи пари,за6тото КАТ ги няма6е 2 4аса.

# 222
  • София
ДД
Започвам с: Честит втори Рожден Ден на патерица и не, на всички прекрасни юлчета, които са празнували тези дни!
Хрис, добре че малкото дяволче, а какъв компромис, и аз не зацепих, щом КАТ е дошъл?
Още 3 дни и ние ще пътуваме за моренцето, направо нямам търпение, дано само всичко е ок с коки и да няма непредвидени работи  Praynig
били що скубеш коси? Confused
марти, как е малкото пате? не ти срещнах постинг, ама може и аз да не съм догледала де Blush
със сигурност пропускам нещо и някой, ама не е нарочно  Rolling Eyes

# 223
  • София
Е лоша снаха съм.Възпаление на нерв имала и можела да си загуби слуха.Дали от едно разболяване може да стане или от повече като се има в предвид че пона лечение и АБ?
И аз ще съм виновна.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:57 от Ива&СиЕ

# 224
  • sf
Иве, от каквото и да е станало, ти нямаш вина. Тъй ч е имало да става. Тя ли ти намекна,че си виновна или ти сама се навиваш?

Аз се мотам, с багажа съм до никъде. Нещо съм разсеяна и не мога да си събера мислите.

А за морето- сама с тях, но се записах към детската градина, та ще ползвам техния транспорт и хотел. Така поне ще има компания от деца и няма да им е скучно на мойте. А и се надявам,че мъжо ще успее да дойде поне за 3-4 дни, ама туй зависи от работата.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 15:01 от donsita

Общи условия

Активация на акаунт