Отговори
# 225
  • София
Не не познаваш хората.Аз ще съм кривата че съм се тръшкала да идва да помага,няма да мога и да споделя с мъжо нещата които знам и съм сигурна че са така.

# 226
Иве,не си прави заключения предварително!Дано всичко се развие на добре!
И аз малко по малко почвам да приготвям багажа и се ядосвам,защото половината си хубави неща съм скрила от Надина,ама и от себе си.Не ги намирам и това е,парите си изхарчих.Но карай,все пак не отивам в джунглата,ако закъсам за нещо ще купувам на място.Ех,колко малко спи Никола,докато се усетя и станал.Макс. час.

# 227
  • sf
Иве,че тя да не би да се е разболяла , щото е идвала тука?

Уф, искам малко багаж да взема, а то.... уж най-необходимото, ама за море е тъй, то играчки, глупости, хавлии, аман  ooooh!  два сака и раница  Confused

# 228
Ох,Иве не ти завиждам,особено,ако теб обвинят.В крайна сметка при вируси няма виновни,да не си я завирала на сила при децта,всеки би могъл да се зарази. Оба4е като знам мойта като е болна,кака 6умотевица вдига и как 6те мре всеки път......искат си внимание пенсионерите и т'ва си е .

# 229
  • USA
Иве, как така се е възпалил този нерв? Питам защото се цапардосах по слепоочието преди няколко дена и ме наболява ухото. Не се обвинявай, ще и мине на жената.
Янче, кога пътувате?
Донси, много добре ми звучи. То така и ти ще можеш да си починеш. За багажа си представям какво е, и аз трябва да стягам в края на седмицата.
Днес загледах турския сериал. Може ли някой да ми каже от кой е бременна или не се знае още?

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 17:05 от Winx

# 230
  • sf
Абе не знам дали ще мога да си почина. Учителките ще си имат деца,които да гледат- мойте не са в списъка на лагера,та аз ще си ги гледам,но се надявам да им е разнообразно поне.
Почти съм готова с багажа  Mr. Green

# 231
  • София
Ние потегляме утре сутринта за морето, ще се върнем най-вероятно в неделя или понеделник. Ще отидем първо до Иберостар в златните и ще решим на място али да останем там или да отидем в едно хотелче в Кранево, в което сме ходили много пъти.

Весел празник на всички рожденици от тази седмица!

# 232
Велина, бременна е от цигуларя Wink
Дели е навън с баща си. Аз готвя. Днес снимах Дели за паспорт, защото има възможност да отидем на гости на приятели в Халкидики. Дано да стане Simple Smile
Пожелавам на всички хубаво време и весело изкарване на морето Peace

# 233
  • София,
Борянче пускаш бърза поръчка - струва 14 лв. за дете и става за три работни дни, така че ще стане. Като ходите да подавате документите трябва да сте и двамата родители и детето, успех. Аз направих през пролетта и на двамата паспорти, така че сега съм спокойна, че ако потрябват ги имам в къщи. Peace
Искам да пожелая на всички морски Айка, ВИки и Яна весело и най вече приятно изкарване на морето.
Winx а ти закъде ще стягаш багажа, да не летите за Щатите, нали сте тук до септември или нещо съм пропуснала.
Иве не се тревожи за свеки и не се навивай, тя пък и тя, може и от преяждане да и се е възпалил нерва #Cussing out
Хриси, добре че е било леко, а ти много ли се изплаши. И мен онзи ден едни малоумник щеше да ме удари, решил да ме изпреварва, а аз уж гледах в огледалата, обаче не го видях и то валеше и рекох да избегна една огромна локва и го засякох, но не беше нарочно, после той взи да бибка, да присветка,  #Cussing out, а моя мъж и той като взе да псува Mr. Green както само той си знае Joy. ДОбре че онзи не спря, че щеше да стане голяма тарапана, как и свекър ми идваше отзад с другата кола Naughty Уф разминах се замалко, ама така е като нямам опит и карам от дъжд на вятър  Sick кога ще свикна и ще се науча Sad

А ВЕроника днес е без пампрес от 17 до 19 часа за два часа напишка пет чифта гащи и клинчета  #Crazy, а накрая и триколката, баба и тъкмо я беше сложила вътре и тръгваха на разходка Joy. Сега ще ги изпера и утре упражнението продължава.
БИли   и на мен днес ми идеше да си изскубя косите, но се въздържах, ще видим утре как ще е.  Sick

# 234
  • USA
Дани, из България ще пътуваме - Трявна и Русе и после на море.
Мимоза и Ува, ще ходите ли към Русе скоро?

# 235
  • Асеновград
Добро утро ,
много пусто тука , къде се изпокрихте ?
Честит рожден ден на всички дечица , които пропуснах тези дни  bdbaloni !
Весело изкарване на морето на Яна , Вики и Айка !
Велина , и вие ли на море ?

Аз си поскубах косите известно време , пък после реших , че няма смисъл.Само аз да съм отговорна и да взимам нещата присърце и да не мога да спя спокойно , защото не съм си свършила работата , а от другата страна да няма на кой да му пука , не става.Повече няма да ви се оплаквам , защото усещам , че се превръщам в мрънкало и ставам досадна.

Да ви кажа за памперса бая се разколебах.Пробвах Тедо 2-3 дни , но той категорично отказва да ака другаде , освен в памперса под масата , дори като го видех , че се мушка там го вадех и слагах на тоалетната , ама само дето го секвах.А с малката работа никаква успеваемост.Издържа по час , час и половина без да пишка , ходим периодично до тоалетната , дори водата пускам да му се допишка , обаче нищо , 5 минути след поредното ходене е свършил работата на паркета и гордо джапа вътре , като първите пъти се плашеше , че му е мокро , но после взе да му харесва.Та аз реших , че му е рано , не знам дали съм права , ама нещо нервите ми не издържат и по-добре аз да се откажа , отколкото да си го изкарам на него.Ще видим по-нататък как ще е.

# 236
Добро утро!
Ние тръгваме рано-рано в четвъртък.Как ще издържим още два дни незнам,напрежението взе връхна точка.Мъжът ми е много преуморен,две седмици ги нямаше и техните и шефът в банката.Така,че той беше поел всичко.Снощи децата така ни изнервиха,че направо ми скочи на бой мъжо.Ужасно е,че нямаме свободно кътче,не си чуваме и мислите от постоянния шум който създават.Не му се сърдя,но все пак нас ни е оставил в последна глуха и неиска и да търси варианти.Остава ни да чакаме да порастнат,а докато порастнат ни изпиват силите и нервите малко по малко.Чудно как нещо създадено с любов и желание направо те съсипва.Ще издържиме ли така докато пораснат?А като порастнат какво,къде сме ние?Не че се чувствам жертва,не.Всеки ден си повтарям като мантра ''прости желания-прости решения''.Като ми се иска само да пийна кафе,да взема душ,да хапна нещо-все пак решенията са лесни.Да слушам музика немога,да чета,да гледам филми,да се разхождам спокойно,не мога.
Така,че Били спокойно и си казвай каквото ти е на душата.Тук е свободна зона,не сме като другите във форума-да се състезаваме кой е по-идеален.

# 237
Добро утро и от мен  wavey
Яна   hug скоро ще смените мястото и ритъма на ежедневието и се надявам да си починете и да намерите сили в себе си и ти и мъжът ти  Hug
Били  Hug Hug Хич не ставаш досадна - мрънкай си колкото искаш  Wink На мен ми олеква като си измрънкам тук  Laughing Хубаво си решела за Тедко и памперса ЛМ разбира се   Peace
ayka къде в Кранево ходите? Слабост ми е това селце срам не срам да си призная  yes
Хубаво изкарване на моренцето на всички заминаващи  sun
И да не забравя
ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ НА КОКИ    hbday happy bd newsm18
Ели, много да ви радва, да расте щастливо, усмихнато, палаво и будно дете   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
/спомням си как преди 2 години бяхме решили да раждаме заедно и една VIP стая да си вземам,  Mr. Green А то как се получи  Laughing/
Хубав ден за сега от мен   bouquet

# 238
  • Асеновград
Честит рожден ден , Коки  newsm59 !Весел празник , Ели !

# 239
Честит рожден ден на Коки, да расте здрав и палав за радост на семейството. Tada Tada  costumed034  ura

Общи условия

Активация на акаунт