МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 11, чуй я, виж я ,наслади й се

• 32 516
  • 434
  •   1
Отговори
# 165
Е, ще ми скъсат нервите!

Момичета, знаете ли откъде мога да изтегля филма в по-добро качество, естествено без превод... някой турски сайт с торенти или нещо такова...
да изтеглиш не знам, но тук можеш да го глрдаш
http://www.dizisitesi.net/diziizle/cat/51/dudaktan-kalbe-36-bolum/p2.htm

# 166
monda, мерси.... но си мислех да събера някакво клипче, но със записа от Нова не си струва...

# 167
Абе тази Джавидан не ви ли прилича на Майкъл Джексън? ( да почива в мир)

# 168

Е на нея поне носът й е на място.  Laughing  Grinning

Иначе не намирам прилика.

# 169

Е на нея поне носът й е на място.  Laughing  Grinning

Иначе не намирам прилика.
в странната белота и очите
както и да е

# 170
ББЛАмия ражда и тримата мъже са на главата и . Джамил, мъжът и и Кенан. Joy

# 171
  • България
ББИ всеки се цани за негов баща Mr. GreenИскам да те попитам дали ще има поне още една любовна сцена м/у Кенан и Ламия?

# 172
Съмнявам се ,че Джамил обича  Ламия.Какво каза на баща си -искам да бъда обичен ,така  както  Ламия обича  Кенан ,с какво е заслужил  Кенан това.И следва въпроса ,Джамил иска  да бъде обичан ,ще бъде ли така обичан ?Иска любовта  на Ламия ,харесва  смелостта и ,упорството и , очудва се ,че забравя себеси  и прави всичко само и само Кенан да е щастлив и затова му е интересна , защото е недостъпна,искаше  Лейла защото е влюбена в Кенан ,иска Ламия  по същата причина по същата причина  започна връзка и със съседката си,и затова проявява изобретателност и упорство ,подлост  и кагато ,ако ,постигне  целта си,дали пак ще повтори ,че  обича  Ламия?

# 173
Добро утро момичета!
И днес(турското) кафе ще бъде от мен.Желая лек ден на всички и повече усмивки

# 174
нещо интересно да ви кажа за назъм  ББпо нататък назъм бившия годеник на ламия ще почне на работа при нимет като личен шофьор(актьора е нов и е много готин) и след време с гюлай ще се сгодят

# 175
Ako можеше и като него да танцува щяха да са невероятен тандем с Кенан.Той свири,тя мята гюбеци... Laughing

# 176
брей много интересна информация с бб .
Благодаря момичeta !

# 177
ББИ всеки се цани за негов баща Mr. GreenИскам да те попитам дали ще има поне още една любовна сцена м/у Кенан и Ламия?
не могас да ти кажа, аз съм само 10на серии напред и то- оттук-оттам, защото го гледам на турски , а аз не знам турски, само правя асоциации с арабски. Получава ми се донякъде само Wink

# 178
ББ[color=white ]Проба да не стане издънка[/color]

# 179
ББВ 40 серия съпругат на Ламия умира от инфаркт. Птново Джамил беше причината. Каза му, че е влюбен в Ламия ( или Ламия в нео, не разбрах точно) и той получи сърдечна криза.

Общи условия

Активация на акаунт